#578530 - 16/05/2006 13:56
Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Szczerze to wydaje mi się że Janas bardzo dobrze postąpił, fakt że zaryzykował ale może to się opłaci w przyszłości i choć paru graczy mi nie pasi np pan Mila, to większość decyzji jest moim zdaniem trafna. Dobrze że nie wziął Franka. Dlaczego ? Ponieważ z taką formą to on na mundialu raczej nie pochula, to samo z Dudkiem. Bramkarz musi być najsilniejszym punktem zespołu, a Jurek raczej zatracił troche pewność siebie. Co do Rasiaka to moim zdaniem chyba dobrze że go zabrał, przyda sie wysoki osiłek w kadrze i maskotka drużyny 
|
Do góry
|
|
|
|
#578531 - 16/05/2006 14:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Quote:
Co do Rasiaka to moim zdaniem chyba dobrze że go zabrał, przyda sie wysoki osiłek w kadrze i maskotka drużyny
mógł wziąść Pudzianowskiego 
|
Do góry
|
|
|
|
#578532 - 16/05/2006 15:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#578533 - 16/05/2006 16:03
|
addict
Meldunek: 04/08/2005
|
Quote:
Rasiak - wielu śmieje się z niego, ale lepszego nie ma grającego w ten sposób
stary masz racje tak jak on to nikt nie potrafi grać i lepszego nie ma grającego w ten sposób ,
ewentualnie można zaliczyć Milę do tego sposobu grania 
|
Do góry
|
|
|
|
#578534 - 16/05/2006 16:09
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Jak się nazywają te boroki co zrobiły piosenke o Rasiaku ??
|
Do góry
|
|
|
|
#578535 - 16/05/2006 16:14
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Rasiak i Mila nigdy nie powinni znaleźć się w kadrze na mundial. To jest pomyłka, takie kolesiostwo lub jakieś powiązanie z ich menedżerami. Ja bym na pewno Piechnę wziął. Rasowy napastnik, doskonale gra głową, król Ekstraklasy co by tu nie mówić. Jak można nie wziąć najlepszego snajpera naszej ligi i w zamian wstawić drewno, które ledwo co gra... w II lidze w Anglii? Tak jak Luca Toni jest w kadrze Włoch to i Piechna powinien się znaleźć w naszej reprezentacji na MŚ. Jeśli ktoś ogląda teraz transmisję 'na żywo' w C+ z meczu Korona Kielce - Borussia Dortmund to kilka minut temu bramkę im trzepnął. 
|
Do góry
|
|
|
|
#578536 - 16/05/2006 16:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Quote:
Jak się nazywają te boroki co zrobiły piosenke o Rasiaku ??
Superpuder
|
Do góry
|
|
|
|
#578540 - 16/05/2006 18:08
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Quote:
Ja bym na pewno Piechnę wziął. Rasowy napastnik, doskonale gra głową, król Ekstraklasy co by tu nie mówić. Jak można nie wziąć najlepszego snajpera naszej ligi i w zamian wstawić drewno, które ledwo co gra... w II lidze w Anglii?
Co tu więcej mówić... Piechna dzisiaj hat-tricka strzelił Borusii... 
|
Do góry
|
|
|
|
#578541 - 16/05/2006 18:30
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Nie ma co sie podniecac ... dajmy im pograc ... wyniki pokaza ... PS: tylu trenerów ilu kibiców  a tak nie może być
|
Do góry
|
|
|
|
#578542 - 16/05/2006 18:38
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Quote:
Prawda jest taka ,ze przegrywa pojedynki główkowe z kolesiami co sa mu po jaja
dla przykładu Smolarek 172cm, wali z główki gole w bundeslidze, do tego często tam go widziałem jako wysuniętego napastnika, zawsze grają na niego, a raczej na jego głowę.
a rasiak ile ma? koło 190cm ale u niego główka pracuje, w innych celach 
|
Do góry
|
|
|
|
#578544 - 16/05/2006 19:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2006
|
Quote:
Brak Dudka - Jeśli sie nie gra w klubie to szlaban na mundial jak najbardziej
To co w takim razie w kadrze robi Mila i Kosowski!!
Quote:
Garncarczyk - Mi osobiscie sie bardzo podoba gra tego zawodnika. Często włącza sie do akcji ofensywnych, podaje, dosrodkowywuje
Skąd takie rozeznanie tego zawodnika? bo chyba nie z gry w kadrze. No chyba że masz dostęp do ligi ukraińskiej - to moje gratulacje!!
Quote:
Brozek - Przyszłość polskiej piłki.
Chyba w tym jak wykańczać 100% sytuacje aby nie strzelić z nich bramki!!
Quote:
Rasiak - kwestia przyzwyczajenia Mimo 2 bramek z owcami dalej uważam, ze jego miejsce to 2 liga angielska a nie mundial.
Tu się absolutnie zgodzę!!
Quote:
Podsumowując - Świetna decyzja Janasa o odmłodzeniu reprezentacji. Niech się promują na mundialu młodzi i głodni sukcesów.
Na mundial nie jedzie się dla promocji tylko aby zagrać na poziomie i osiągnąć jakiś wynik sportowy!! Jak nasz pożal się boże selekcjoner chce ich promować to niech załatwi im udział w reklamie np. wkładek higienicznych  
|
Do góry
|
|
|
|
#578547 - 16/05/2006 20:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
Dali, co robią w składzie Sebastian Mila(...od bramki) oraz "syn lasu" Grzesiu?
Dali już odpowiedział, ale moim zdaniem warto dodać, że zawsze trzeba znaleźć kozła ofiarnego po przegranej, teraz łatwo ich będzie wskazać 
|
Do góry
|
|
|
|
#578548 - 16/05/2006 21:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
Bramkarze świetny wybór. Widać Janas postanowił, że Dudek nie będzie grać, a skoro nie będzie grać to po co nam taki rezerwowy? Świetna decyzja, teraz tylko pytanie Kuszczak czy Boruc. Obrona Dudka w przeciwieństwie do wielu mnie nie dziwi to niezły wybór, ale zabranie Garncarczyka za niezły występ z Litwą to lekka przesada :> Ciesze się za to, że pojechał Jop, a nie Kłos Pomoc Giza mi troche nie pasuje, ani on młody, ani doświadczony - no ale jeden taki na rezerwe może jechać  Mila faktyczne kontrowersyjna decyzja, ale ja chyba też bym go wziął. Atak Tu mam dużo zastrzeżeń. Żurwa - wiadomo  Rasiak - też był raczej pewniakiem i wbrew wielu uważam, że taki zawodnikjest nam potrzebny - niekoniecznie jako pierwszy gracz, ale chociażby jako Joker. Jeleń i Brożek to moim zdaniem pomyłka, ja postawiłbym na Saganowskiego i Niedzielana jeśli już.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|