#578431 - 15/05/2006 19:45
Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
|
old hand
Meldunek: 02/01/2003
|
Nie czaje Janasa... tak samo uwazam ze te jego sprawdziany to jedna wielka lipa. Dudek... troche szkoda bo to w reprezentacji bronil na poziomie. Franek... zero formy i to powazne zero, dlatego OK. Mila... juz mnie bardziej wkurza jego powolywanie niz Rasiak :/ W klubie nie gra, a w reprezentacji potwierdza ze dobrze ze w klubie go nie wystawiaja. Temu to trzeba rywala na poziomie potegi Wysp Owczych zeby strzelil cos, a Janas juz ma wymowke ze mu forma rosnie! Radomski? czemu nie Surma?! A z Saganowskiego to sobie jaja zrobil... powolal zeby sie odczepili, wpuscil na chwile i zostawia w kraju - i na nic ze strzela w Portugalii, wymowka taka ze sie w ciagu 40 min nie sprawdzil,a bramka nie ladna. Ok, widze ze Janas idzie sladem innych i odmladza. Brechty beda jak wygra jakas podstarzala grupa ale z doswiadczeniem i nie koniecznie z najwyzszej półki bo mlodzi to moga sie zesrac jak zobacza taka impreze. Jakby nie bylo... kibicuje naszym 
|
Do góry
|
|
|
|
#578432 - 15/05/2006 19:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
Quote:
Fabiański - brawo Janas myśli przyszłościowo, zabierając największy talent i najlepszego bramkarza Polskiej ligi na mistrzostwa!
wiezysz w to ze fabian powacha trawe miedzy slupkami bo ja nie (chyba ze w przerwie ) nawet minuty nie zagra! a mysle ze dudka troche skrzywdzil i osmieszyl (fakt ze niegral ale jak pokazal w sparach jest stara wyga i zachowania w bramce nie zapomnial)
ps. nie szukam zaczepek i nie wysmiewam sie z twojego zdania ale mysle ze fabian JESZCZE za mlody na nastepne MS owszem niech go bierze 
|
Do góry
|
|
|
|
#578433 - 15/05/2006 19:51
|
enthusiast
Meldunek: 30/12/2004
|
Janas trener z jajami  dobre żarty. To jest jakiś prowokator a nie trener. Jakimi kryteriami kierował się trener z jajami(dla niektórych)wybierając skład. Niegrajacy w klubie mają nie jechać.Dudek nie jedzie,ale taki Mila już tak. Gancarczyk z jakiegoś średniaka Ukraińskiego,po zagraniu jednego meczu w kadrze jedzie. Atak to już totalna porażka. Dwoch drewniaków Jeleń i Rasiak.
|
Do góry
|
|
|
|
#578435 - 15/05/2006 19:56
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
A z Saganowskiego to sobie jaja zrobil... powolal zeby sie odczepili, wpuscil na chwile i zostawia w kraju - i na nic ze strzela w Portugalii, wymowka taka ze sie w ciagu 40 min nie sprawdzil,a bramka nie ladna.
o zapomnialem o mareczku jak najbardziej sie zgadzam jest bardzo dobry przy nazwiskach: mila rasiak lewandowski radomski giza kosa i krzynowek (w obecnej "formie") jest najlepszy!
pokazal co potrafi w uefa gdzie gral dobre mecze i strzelil bramki co najwazniejsze to ze by sie nie osral bo wszyscy wiemy jakie sa oprawy w portugali a jakie w polsce 
|
Do góry
|
|
|
|
#578436 - 15/05/2006 19:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Przepraszam , ja wtrące tylko 3 słowa , i proszę o zaniechanie przydzielenia mi ostrzeżenia , zważywszy na fatalne samopoczucie związane z zaistniałą sytuacją. Ja pierdole , kurwa Polska [']
|
Do góry
|
|
|
|
#578437 - 15/05/2006 20:01
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Przepraszam , ja wtrące tylko 3 słowa , i proszę o zaniechanie przydzielenia mi ostrzeżenia , zważywszy na fatalne samopoczucie związane z zaistniałą sytuacją.
Ja pierdole , kurwa
Polska [']
nie pierwsza kompromitacja i nie ostatnia ! ja sie pociesze pieknym futbolem wykonaniu brazyli , argentyny, portugali czy holandii itp 
|
Do góry
|
|
|
|
#578440 - 15/05/2006 20:10
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Quote:
Brak Franka - Dlaczego ? Niemoc strzelecka nie bedzie trwala wiecznie.
Tu mnie trochę zaskoczyłeś. Nie ma ani jednego powodu by tego cieniasa brać na mundial. Zapomnij o tym, ile kiedyś strzelał, co kiedyś osiągnął. Liczy się TYLKO obecna forma, a tutaj Franek jest jak stara babcia z kulawymi nogami.
Franek jest totalną klapą, nie potrafił ani jednego gola strzelić w II LIDZE ANGIELSKIEJ!!!! Nawet jednej bramki!!! Z czym na mundial, z taką formą? 
P.S. Gdzie można obstawiać to, że nie wyjdziemy z grupy?
|
Do góry
|
|
|
|
#578441 - 15/05/2006 20:12
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ok, widze ze Janas idzie sladem innych i odmladza. Brechty beda jak wygra jakas podstarzala grupa ale z doswiadczeniem i nie koniecznie z najwyzszej półki bo mlodzi to moga sie zesrac jak zobacza taka impreze.
I w tym miejscu sie mylisz.... co mogą starcy , to już dobitnie pokazały nam w Korei nasze Orły
Cała nadzieja że Janas nie będzie bał się zamknąć oczy i zaryzykować. Postawić na młodych. Bo tylko w tym jest szansa... nie wierzę że Bąk i Jop mogą zagrać dobrze w defensywie. W środku widzę mimo wszystko Bąka i Dudkę. Po prawej Baszczu , po lewej Żewłakow lub Gancarczyk (chyba jednak ten pierwszy). W środku pomocy Szymek + Sobolewski , i to chyba wraz z Żurawskim będzie nasz jedyny pozytywny akcent na tym Mundialu. Po prawej Jeleń , który jest zajebiście kretywny , umie strzelić i wypracować. Po lewej Smolarek. Z przodu wcześniej wymieniony Żuraw + Brożek. Odwaga. Tylko na to wolno nam liczyć. Postawienie na Milę , Rasiaka , Lewandowskiego , Kosowskiego to gwóźdź do trumny i pewne punkty rywali. Zastanawiam się , czemu Giza
Mój typ na mundial? 1 punkt w meczu z Ekwadorem.
Zobaczymy jeszcze jak to się będzie rozwijało (mecze z Kolumbią i Chorwacją bodajże?)

|
Do góry
|
|
|
|
#578442 - 15/05/2006 20:12
|
journeyman
Meldunek: 18/03/2006
|
Moim zdaniem sklad nie jest zly nie polenil tego bledu co Engel wtedy wszyscy wiedzieli to pojedzie kibice, pilkarze i wyszlo co wyszlo a Janosik poszedl vabanq albo wszystko albo nic ! Ja bym jednak postawil na Sagana zamiast brozka. Ale tak i tak bedzie EDI+Zuraw co sam Janas sugerowal w studiu POLSAT
|
Do góry
|
|
|
|
#578445 - 15/05/2006 20:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
Wyobraźcie sobie co czują Ci od "Kubusia", którzy wybrali Franka do reklamy To jest dopiero załamka
hehe kubusie to pryszcz, pomysl jakie teraz swieto w sportingbecie bo i ile wiem to mieli placic piataka za kazde trafienie Franka 
|
Do góry
|
|
|
|
#578446 - 15/05/2006 20:15
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Brak Franka - Dlaczego ? Niemoc strzelecka nie bedzie trwala wiecznie.
Tu mnie trochę zaskoczyłeś. Nie ma ani jednego powodu by tego cieniasa brać na mundial. Zapomnij o tym, ile kiedyś strzelał, co kiedyś osiągnął. Liczy się TYLKO obecna forma, a tutaj Franek jest jak stara babcia z kulawymi nogami.
Franek jest totalną klapą, nie potrafił ani jednego gola strzelić w II LIDZE ANGIELSKIEJ!!!! Nawet jednej bramki!!! Z czym na mundial, z taką formą? 
P.S. Gdzie można obstawiać to, że nie wyjdziemy z grupy?
bueheh. Conrad sorry , ale nie wiem czy wiesz , że zawodnikowi takiemu jak Frankowski, potrzebna jest jedna akcja , jeden strzał. Jestem pewny , że chłopak odpowiednio przygotowałby się , strzelił gola Kolumbii lub Chorwacji , a na mundialu nam pomógł. Ale lepszy Rasiak niż Franek , no nie? Tak jakby Drewniak miał formę Nabili go to strzelił :] Tyle że z Kostaryką Rasiak nie zrobi nic. A Tomek by pomógł...
|
Do góry
|
|
|
|
#578447 - 15/05/2006 20:15
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ale tak i tak bedzie EDI+Zuraw
masz na myśli Ebiego?
|
Do góry
|
|
|
|
#578449 - 15/05/2006 20:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Quote:
Quote:
Wyobraźcie sobie co czują Ci od "Kubusia", którzy wybrali Franka do reklamy To jest dopiero załamka
hehe kubusie to pryszcz, pomysl jakie teraz swieto w sportingbecie bo i ile wiem to mieli placic piataka za kazde trafienie Franka
Nawet jakby 100 placili i Franek pojechal to przy jego formie nic by nie musieli placic ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|