Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >
Opcje tematu
#578470 - 15/05/2006 20:53 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Arcy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/03/2003
...jak to gdzie? Hajto je ma

Do góry
Bonus: Unibet
#578471 - 15/05/2006 20:54 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Quote:

Żałuję tylko, że nie powołał Kłosa, bo to jest zawodnik doświadczony i osttnio gra bardzo dobrze i pewnie - napewno by się przydał z tyłu w parze z Bąkiem.

Pozdrawiam
Master Flamaster

Żart? Widziałem wszystkie ostatnie mecze Kłosa i ostatnia rzecz jaką można o nim powiedzieć to to że jest w formie. Czas tego pana już przeminął i chyba dobrze że nie jedzie, z drugiej strony jak widze nazwiska Lewandowskiego i Gancarczyka to

Szkoda że Dudek nie jedzie, mundial to nie wycieczka szkolna po doświadczenie tylko gra na poważnie, nawet na ławce byłby dużym wsparciem mentalnym dla drużyny.

Franek - bez formy, chociaż jak wszyscy pamiętamy on świetnie potrafi się spiąć na najważniejsze mecze kadry. Na pewno by się przydał zamiast Jelenia.

Giza - kolejny żart. Jak nie lubie Burego z Legii, to on już na prawde byłby lepszy, do tego gra w ekipie która potrafi udzwignąć presję wyniku, a taka presja na naszą drużynę w Niemczech będzie na pewno.

Do góry
#578472 - 15/05/2006 20:59 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
ogólnie to nie chce mi się tu nic pisać...

każdy ma inne zdanie...
ja bym wziął inny trochę skład ale ok. niech grają chłopaki...

o Kłosie tylko powiem, rzeczewiście raczej bez formy... takie miałem wrażenie, że prawie każdy gol, który traciła Wisły jakiś wkład miał w to właśnie Kłos...

ktoś pisał, że Dudka dobra runda...
dobra ale druga połowa rundy... poprawna...
początek był kiepski!
ale młody na takich trzeba stawiać, tym bardziej, że obrońca, których nam brakuje...

dobra miałem nie pisać...

Do góry
#578473 - 15/05/2006 21:00 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Gajwer2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
Hm, mała analiza.

Bramkarze: BigMac, Kuszczak i Fabiański.

BigMac ok, Kuszczak również, Fabiański nie powinien jechać - powinien pojechać Dudek i nie byłoby to za zasługi. Szczerze mówiąc mamy taki potencjał piłkarski jaki mamy i nie możemy sobie pozwolić na chrzanienie, że jak ktoś nie gra, to nie jedzie. Ciekawe czy Janas nie powołałby Żurawskiego jakby ten nie grał... Zresztą który bramkarz bardziej udowodniłswoją przydatność w meczu z Litwą? A co do Fabiańskiego - talent, owszem, jednak pamiętam Sebę Przyrowskiego, jak go kreowano na zbawcę polskiej piłki. Zagrał w reprezentacji. Raz czy dwa, bo nie pamiętam? Gdzie on teraz jest? Co się z nim dzieje?

Obrona:
Baszczu, Jop, Żewłakow - wiadomo, nie trzeba komentować.
Bąk jest z roku na rok gorszy, ale Kłos naprawdę nie jest lepszy. To co ostatnio wyczynia w Wiśle ostatnio prosi się o pomstę do nieba i nie jest to poziom na Mistrzostwa, to na pewno. Co do Dudki to ciekawe powołanie i moim zdaniem jesli zaskoczenie to pozytywne. Zgodzę się, że ne lewej stronie był w Wiśle zagubiony, ale na środku, gdzie Dan go przestawił - nie miał wpadek, nie robił błędów. Jest piekielnie szybki - jak ktoś mu się urwie, dogoni go i weźmie mu piłkę. Wolałbym pewnie rutyniarza, ale na bezrybiu i rak ryba, a ja Dudkę wolę od Kłosa w obecnej formie. Bąk...no cóż, któryś z tych starych repów musiał pojechać (Kłos-Bąk), padło na Jacka Myślę, że trenerowi chodziło o to, żeby on, Baszczu, Żewłak jakoś trzymali w kupie tą formacje, bo mają największe doświadczenie w reprezentacji.
Gancarczyk - bardzo ciekawa postać. Z pewnością na plus z Litwą, jak powiedział Mielcarski: " Jak ustawimy obok siebie czwórkę obrońców w linii to on wie o co w tym chodzi." Rząsa nie wie, jego pech. Levandinho - liczę bardzo, że będzie dobrym dżokerem w razie czego. Potrafi rozegrać do przodu, dobrze walczy w powietrzu, silny jest, gra agresywnie. Ostatnio nie pokazał się dobrze w Kadrze, ale w eliminacjach był taki mecz pod koniec już (żebym pamiętał z kim...), gdzie grał na środku obrony i naprawdę strasznie czyścił.

Kogo tak naprawdę wam szkoda? Kłosa, starego repa? Rząsy, starego repa, który nie umiał nigdy za bardzo grać w piłkę, a teraz nie umie nawet udawać, że kiedyś umiał? Bosacki czy Bieniuk nie są wg mnie lepsi od Dudki...

Pomoc
Kosa było wiadomo, że pojedzie. Liczę szczerze mówiąc na jakąś eksplozję jego formy na tych MŚ, bo on dalej ma niesamowity potencjał, a kto jak kto, ale on potrafi się mobilizować na ważne mecze. Krzynówek, Smolarek, Szymek było wiadomo, że pojadę. Sobol w sumie też, choć oby wzmocnił formę i doszedł do takiej w jakiej był w roku 2005, bo 2006 to łabędzi śpiew Radka
Radom - wykosi, kogo będzie trzeba wykosić, najwyżej dostanie czerwoną kartkę , ale niech Janas nie robi sobie jaj z ustawianiem go jako ofensywnego, bo tak coś przebąkiwał w razie absencji Szymka...
Piotr Giza - bez jaj. Po prostu pomyłka, nic dodać, nic ująć.
Damian Gorawski - skąd on się urwał? Wywieźli go gdzieś tam na Sybir, pograł parę spotkań, nawet się spodoał, ale kontuzja za kontuzją. Przyjedzie czasem na kadrę, pobiega trochę, nawet kogoś okiwa czasem - tylko że Jeleń zrobi to 2x szybciej i 2x efektywniej.
- Mila...no cóż. Tutaj właśnie Janas mógł się pokusić o niespodziankę, zabierając np. Iwańskiego czy Gargułę, ale nie zrobił tego. NIe mówię o Burym z Legii, bo to taki piłkarz jak Mila - jak się go pokryje, to nie zrobi nawet przysłowiowego "sztycha", będzie leżał i beczał.

Atak:
Żuraw - wiadomo
Grzesiu - mimo wszystko, wiadomo
Jeleń - powinien pojechać, ale jako pomocnik, za Gorę
Brożek - ... (tutaj następuje modlitwa, aby Żurawiowi i Grzesiowi nic sie nie stało przez cały turniej i Brożek nie musiał wchodzić na boisko...)

Napad powinien wyglądać tak: Żuraw, Grzesiu, Franek, Sagan

podsumowując:
w mojej ocenie błędy Janasa to pominięcie Dudka na rzecz Fabiańskiego, wzięcie Gizy, Gorawskiego, Mili, Brożka, Jelenia jako napadziora, pominięcie Franka i Sagana....cóż, jest tego trochę..

Powyżej jest to moja subiektywna ocena, nie mówię, że muszę mieć rację, jednak boję się poważnie, że będę mówił "a nie mówiłem..." (podobnie jak wielu polskich kibiców). Jeśli zaś akurat któremuś się lapnie i np. strzeli bola czy zagra dobrze - to będzie świadczyć, że to nie my się znamy, tylko treneiro i trzeba będzie mu przyznać rację (czy to będzie fuks, fart, czy nie..). Niektóre wynalazki trenerów się spawdzają (np. zdaje się, że Żmuda pojechał kiedyś jako taki absolutny debiutant,18-latek, czy się mylę?), a niektóre Sibiki nie

Proponowałbym jednak nie płakać już nad rozlanym mlekiem tylko cieszyć się, że będzie więcej emocji, przecież jakby Franek i Dudek tam pojechali to wiadomo, że byśmy nie skończyli udziału w Mundialu przed finałem , a tak to damy innym szansę

Do góry
#578474 - 15/05/2006 21:00 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
vinicius Offline
old hand

Meldunek: 21/01/2006
Quote:

Nareszczie odważny trener, który nie da manipulować składem mediom i opinii publicznej. Chyba ćwierćfinał się kroi.

To jakas prowokacja rodem z komentarzy onetu

Do góry
#578475 - 15/05/2006 21:01 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
ormats Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/04/2003
Ja mam mieszane uczucia po ogłoszeniu kadry. Mógł zabrać Frankowskiego. Lewandowski , Mila i Gorawski nieporozumienie. Gancarczyk - widac , ze chłopak ma "papiery" na gre. To , że jest Rasiak w kadrze nie jest nespodzianka.

Do góry
#578476 - 15/05/2006 21:03 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"

Meldunek: 29/07/2005
@kamass
A kogo proponujesz na lewą obroneę ? Rząse ?

Do góry
#578477 - 15/05/2006 21:19 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
GaloGalo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2006
Jak dla mnie to szkoda mi Franka, a Mila to dla mnie w aktualnej sytuacji porażka. Ale fajnie, że chłop ma jaja i nie patrzy na krótką metę. Mieszanka młodzierzy z rutyną może dobrze wpłynąć na zespół.

Poza tym w Korei jedyny wygrany mecz (z U.S.A.) wygrali nam ci teoretycznie niedoświadczeni i gorsi (m.in. Kryszałowicz, Głowa).

A co do Dudka to jest mi szkoda bo to profesjonalista i nie jego wina, że nie gra. Fabian to daleka przyszłość i niech się uczy jeszcze, a kto będzie tym pierwszym mnie nie obchodzi. I jeden i drugi są dobrzy. Mówię, szkoda Dudka ale to nie zabawa w piaskownicy i była też mowa, że jak nie będzie grał to nie pojedzie. Przynajmniej Janas jest słowny.

Aha zapomniałbym słów kilka o Rasialdinho. No co tu gadać, jest najlepszy i tyle .

Pzdr!!!

P.S. Mam tylko nadzieję, że doświadczenie jakie zbiorą Fabian, Dudka czy Garnek się wogóle przyda. Bo jak się okarze, że "NASI" rozpierdolą z 4 stadiony i z 2 miasta to możemy dostać BANA na kolejne

Pzdr!!!

Do góry
#578478 - 15/05/2006 21:19 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Dziabor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
szczerze dla mnie sklad mimo kilku niespodzianke.. jesli mozna je tak nazwac, bo tak naprade Dudek nie gral prawie wcale w klubie, Franek gral ale nic nie pokazal widac ma jakis problem, moze musi zmienic ciezki futbol angielski na finezyjny hiszpanski widac Janas stawia na mlodziez i zycze mu szczerze aby to kiedys zaowocowalo w przyszlosci!! szkoda mi Sagana ktory moglby pojechac w miesjce Rasiaka!! pzdr

Do góry
#578479 - 15/05/2006 21:27 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
wiekszosc z was jest pojebana więć OUT z tego forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry
#578480 - 15/05/2006 21:32 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Quote:

Nie wierze to chyba jakiś żart,albo pryma aprilis

Kogo ten debil kurwa powołał

Nie moge w bramce jakiś Fabiański czy Kuszczak co niepowąchali jeszcze prawdziwej piłki??
Dudek nie jedzie??

Nie no debil zwariował : Bak co wyrabia emeryture w Emiratach,Levandihnio "podaj do tyłu" i ten jakis Ganrncarzyk,kto to kurde jest za pajac,co on pokazał się w meczu z jakimiś hydraulikami z Owczych Wysp?
Przecież oni nie mają pojęcia o futbolu na wyższym poziomie?

Nie no szok, powaliło gościa,nie no nie moge,porażka,jutro stawiam cały budżet na Niemców z Polakami,3-0 lekko będzie,nie no szok???

I jeszcze ten atak , no ja pierdziele,że tego zjeba Rasiaka zabierze to pewne,bo wbił dwa gole Owcom,ale kurde jeszcze jakiegoś Jelenia zabrał co sobie ledwo w naszej lidze radzi czy Brożka ,a taki Franek czy Sagan zostaje,nie no debilizm ludzie,teraz to już jestem pewny,ze z grupy nie wyjdziemy,nawet Kostaryka nam dupy skpie, brawo Jansa,brawo

II ostrzeżenie.

Do góry
#578481 - 15/05/2006 21:37 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Quote:

Quote:

Kurde te kadre to chyba Janasina w Millenium obstawił i wzioł gruby szmal..........

Juan Roman, z całym szacunkiem , któryś raz już krytykujesz i wyzywasz Janasa a w twoich wypowiedziach poza bluzgami i "złotymi wizjami" brak jakichkolwiek argumentów

Powiedz, kogo miał powołać zamiast tych, których powołał

Żeby bylo jasne, pisze to z czystej ciekawości
Po prostu ciekawi mnie zdanie Twoje i innych krytykujących Janasa na ten temat

Mundial to jest impreza mistrzowska jak i długi turniej a nie mecz towarzyski z Owcami ...

Krytykuje bo jak można powołac na mundial taki skład,widać ,że Jans wariuje i robi nieprzemyślane ruchy,kolejny raz licząc na swoje debilne szczęscie

Jak można zabrać na mundial kolesia,który gra w jakimś tam ukrainskim klubikiu i zagrał w kadrze mecz z Litwą i Wyspami -bez jaj ale to się kupy nie trzyma.Zabiera Brożka i Jelenia,którzy moze i strzelają parebramek,ale gdzie?

Nie jedzie Dudek , który może i nie gra,ale ma olbrzymie doswiadczenie i powazranie w kadrze,napewno więcej do kadry wniesie Fabiański,który w swoim życiu nie widział na boisku klasowego piłkarza??

Kuszczak ok,na trzeciego pasuje,choć puszaczał głupie gole w Premiership.
Boruc jak najbardziej,bardzo dobry bramkarz,tutaj jak najbardziej.
Ale ludzie nasi trzej bramkazre na mundial mają łącznie 18 występów w kadrze,oj to sie zemści na mundialu,na tej pozycji jest potrzebna rutyna a nie młodziencza fantazja,tutaj najwiekszy szok.

Dalej Dudka,oj sory ale to nie jest piłkarz na kadre,o tym Garncarzyku nie wspomne-to niebędzie jak Żmuda u Górskiego

Levandihnio-co tu komentować,dno i metr mułu,jeszcze najlepiej niech go ustawi na rozegraniu,będzie super .

Radomski,Mila statystują w swoich klubach ,jak Mila gra kazdy to widzi,Radomski też słabo gra-grzeja ławy w przeciętnych klubach a nagle podbiją Niemcy .
Gorawski to samo,to nie ejst piłkarz na kadre-za słaby jest,nie wykazał niczego wartosciowego po za debilnymi dryblingami.

No ale nie mamy specjalnie wyboru,więc z linią pomocy się zgadzam, jedynie Giza tu nie pasuje,brak mu ogrania i umiejetności.Trzon jedzie i Krzynówek,Sobolewski,Szymek i Sobolewski bedas grać,moze taki Mila czy Kosowski wejdzie na końcówke i coś tam zagra nic więcej nie oczekuje.

Ale atak to mnie powalił

Żurawski no to wiadomo,klasa ale reszta to tylko będzie się kompromitować.Kim jest Jeleń,kim jest Brozek??
O ile Wiślak ma talent i może kiedyś się rozwinie i na rezerwe się nadaje,ale Jeleń jest bezbarwny i dobry na naszą lige,poprostu jest słąby i shcematyczny , nawet na tle zespołów amatorskich.
O Rasiaku juz nie bede się powtarzał,obejrzyj sobie mecze z eliminacji a nie z Wyspami Owczymi jak on gra,to jest beztalencie stulecia w naszej kadrze,poprostu znowu bede się pokładał ze smiechu,jak bedzie podawał piłke Niemcom

Krytykuję ta kadrę,bo to nie jest kolejny mecz towarzyski z Wyspami Wielkanocnymi,ale mundial,gdzie potzrebne są umiejetnosci,charakter i doświadczenie.
Dudek,Frankowski,Saganowski,Bosacki,iwański,Burghard to zawodnicy gwarantujacy pwysoki poziom i ogranie na "europejskich boiskach".
Nawet wchodzący z ławki na kwadrans Frankowski bez formy jest groźniejszy od grajacego cały mecz Rasiaka.

Sorki ale co taki Giza,Garncarzyk,Lewandowski czy Jeleń mogą zdzialć,mam nadzieję że nie zagraja ani minuty....

O ile po za Dudkiem i Frankiem trzon kadry jedzie,to kilku innych zmienników to jest jakieś nieporozumienie,mundial to nie jest akcja promocyjna tylko walka o medale .

Pytasz kogo ja bym powołał:
Dudek,Boruc,Kuszczak.

Baszczyński,Jop,Żewłakow,Bak,Głowacki,Bosacki,Dudka,Żuraw

Kosowski,Krzynówek,Sobolewski,Szymkowiak,Kazimierczak,Iwański,Burkhard,Smolarek.

Żurawski,Frankowski,Brożek,Saganowski.

Do góry
#578482 - 15/05/2006 21:39 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Grzegorz_Rasiak Offline
member

Meldunek: 25/08/2005
Quote:

wiekszosc z was jest pojebana więć OUT z tego forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!

pojebany to jest pan Janas

Do góry
#578483 - 15/05/2006 21:41 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Grzegorz_Rasiak Offline
member

Meldunek: 25/08/2005
wogle jak ta kadra wygląda ........sami nowicjusze co nigdy nie grali w ważnych meczach .........jakaś kontuzja odpukac w pierwszej 11 i dostajemu w dupe jakby nie patrzeć

Kadra reprezentacji Polski:
nr
zawodnik
data ur. wzr./waga klub m. g.
Bramkarze:
- Artur Boruc 20.02.80 193 / 88 Celtic Glasgow 15 0
- Łukasz Fabiański 18.04.85 190 / 84 Legia Warszawa 2 0
- Tomasz Kuszczak 20.03.82 190 / 84 West Bromwich Albion 3 0
Obrońcy:
- Marcin Baszczyński 07.06.77 182 / 75 Wisła Kraków 30 1
- Jacek Bąk 24.03.73 188 / 81 Al-Rayyan Doha 70 2
- Dariusz Dudka 09.12.83 183 / 80 Wisła Kraków 6 0
- Seweryn Gancarczyk 22.11.81 181 / 70 Metalist Charków 2 0
- Mariusz Jop 03.08.78 188 / 81 FK Moskwa 10 0
- Mariusz Lewandowski 18.05.79 184 / 80 Szachtar Donieck 24 1
- Michał Żewłakow 22.04.76 182 / 75 Anderlecht Bruksela 54 1
Pomocnicy:
- Piotr Giza 28.02.80 179 / 75 Cracovia Kraków 4 0
- Damian Gorawski 04.01.79 177 / 72 FK Moskwa 14 1
- Kamil Kosowski 30.08.77 186 / 78 FC Southampton 43 4
- Jacek Krzynówek 15.05.76 179 / 73 Bayer Leverkusen 56 9
- Sebastian Mila 10.07.82 178 / 73 Austria Wiedeń 26 6
- Arkadiusz Radomski 27.06.77 177 / 77 Austria Wiedeń 18 0
- Euzebiusz Smolarek 09.01.81 172 / 67 Borussia Dortmund 11 3
- Radosław Sobolewski 13.12.76 182 / 79 Wisła Kraków 17 1
- Mirosław Szymkowiak 12.11.76 179 / 73 Trabzonspor SK 27 3
Napastnicy:
- Paweł Brożek 21.04.83 180 / 72 Wisła Kraków 3 1
- Ireneusz Jeleń 09.04.81 186 / 78 Wisła Płock 7 1
- Grzegorz Rasiak 12.01.79 190 / 84 FC Southampton 28 8
- Maciej Żurawski 12.09.76 180 / 74 Celtic Glasgow 48 15

Do góry
#578484 - 15/05/2006 21:44 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Quote:

@kamass
A kogo proponujesz na lewą obroneę ? Rząse ?

owszem jako zmiennika Rząsę i Dudkę... pierwszy skład chyba Żewłakow
co do zmiennika to jestem bardziej skłonny do Dudki...

ktoś pisze, że Garncarczyk ma papiery na grę lol
łysa głowa, wślizgi, parę kopnięć piłki w pole karne (kopnięć!) i już ma się papiery...
jutro idę do fryzjera! potem idę na boisko i cały czas robię wślizgi nie patrząc na nogi kolegów... a trenerowi mówię, żeby mnie przekfalifikował na bocznego obrońcę... kopnąć piłkę w pole karne też umiem...

a może się uda i 2010 będzie nowy Garncarczyk kamasss

dobra może trochę się na niego uwziąłem:)

Do góry
#578485 - 15/05/2006 21:47 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Quote:

bueheh. Conrad sorry , ale nie wiem czy wiesz , że zawodnikowi takiemu jak Frankowski, potrzebna jest jedna akcja , jeden strzał. Jestem pewny , że chłopak odpowiednio przygotowałby się , strzelił gola Kolumbii lub Chorwacji , a na mundialu nam pomógł. Ale lepszy Rasiak niż Franek , no nie? Tak jakby Drewniak miał formę Nabili go to strzelił :] Tyle że z Kostaryką Rasiak nie zrobi nic. A Tomek by pomógł...

Buehehe... sorry, ale kiedy to było? Franek się szlajał ostatnio po II lidze angielskiej, gdzie był totalnie beznadziejny i nie mógł nawet jednego gola wbić. Franek "jedna akcja"... "łowca bramek"... daj już spokój z tym synem lasu...

Rasiak także nie powinien jechać, choć on przynajmniej w tej II lidze anglielskiej jeszcze coś trafia. Ja bym wolał Sosina.

Do góry
#578486 - 15/05/2006 21:48 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
panKa$a Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/02/2005
Quote:

ktoś pisze, że Garncarczyk ma papiery na grę lol
łysa głowa, wślizgi, parę kopnięć piłki w pole karne (kopnięć!) i już ma się papiery...
jutro idę do fryzjera! potem idę na boisko i cały czas robię wślizgi nie patrząc na nogi kolegów... a trenerowi mówię, żeby mnie przekfalifikował na bocznego obrońcę... kopnąć piłkę w pole karne też umiem...

Skoro to takie proste to czemu on jedzie na MŚ a Ty nie ?

Do góry
#578487 - 15/05/2006 21:49 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
kamasssss a ogladasz lige ukrainska? Skad wiesz jak on gra? Wiesz o tym, ze interesuje sie nim Szachtar, ktory by przyjechal do Polski i "wszystkich rozwalil".

Co do mojej argumentacji to z Kuszczakiem chcialem tylko pokazac, ze co nieco zrobil i nazwisko sobie wyrobil w slabiutkim klubie,a co do mojej niekonsekwencji to...

...nie lubie Premiership, ale jak ktos kaze mi porownywac lige portugalska do premiership i byc w tym konsekwetny to chyba sie kompromituje, takie moje zdanie.

Do góry
#578488 - 15/05/2006 21:50 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
kamasssss nie uwziałes się - koles jest średniakiem

ludzie skonczcie porownywac 2 lige angielską do reprezentacji Polski
Smolarek od paru miechów nic nie strzelił i co , czemu do niego sie nie przypieprzycie tylko do Franka , dzieki któremu Giza Mila czy Rasiak zagraja na MŚ

Do góry
#578489 - 15/05/2006 22:00 Re: Jak Wam sie podoba nasza kadra na mundial w Niemczech??
Ezquerro Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/11/2002
Jaki jest kursik że nie wyjdziemy z grupy??

1. Po mistrzostwach zmiana trenera. Janasowi franek już dupy nie uratuje to dzięki niemu w dużej mierze jestesmy na MŚ miejsce w skłądzie powiino się dla niego znaleźć, może nie jest w formie ale franek to franek, nasz flippo pippo niema go niema a znaleźć sie i noge przystawić potrafi.

2. Moze i dudek niegrał ale patrząc na gre w sparach to w porównaniu z pozostałymi broni jak profesor. To jakie błędy popełnia boruc , aż krew zalewa...
moim skromnym zdaniem powinien bronić kuszczak moze niema doswiadczenia ale czy gra w premier nie jest doswiadczeniem przy takiej publiczności i jest w formie!

3. Z saganem tez poleciał w kulki poco on go wogole powoływał??

4. kłos bez formy ale z bakiem rozumieli sie bez słów a u obrońców to bardzo ważne teraz bedzie parodia

5. dobrze ze rzasa nie jedzie jezdzili go jak chcieli chociaz gancarczyka tez jezdzą kelnerzy z wysp owczych

6. mila jak mila bez formy ale piłke przytrzymac to on potrafi, moze i zaraz pada ale z faulem na nim na daleką rezerwe moze byc zreszta na tej pozycji nie ma za duzego wyboru (wogóle niema).

7. rasiak zasłuzył na powołanie to przyznaje, co niezmienia faktu ze w piłke grac nie potrafi!!!!!!!!!!!!!!!!, kontuzja zurawia i nie mamy ataku, szymka i jestesmy bez pomocy,a nasza obrone juz teraz beda jezdzic jak beda chcieli, boruc napewno odwali jakiegos paproka jak prawie w kazdym meczu celticu tylko ze tam nadrabiali napstnicy

to jaki jest ten kurs ze nie wyjdziemy z grupy??

ps. mam nadzieje ze moje slowa sie nie spełnią i każdy strzał z sęka będzie celny tak jak z wyspami

Do góry
Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08