Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#58289 - 26/04/2004 00:38 Re: najwieksze rozczarowanie
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Heh nie zapomne jak zaczynalem swoja zabawe z bukami i postawilem w totomixie combo za 2zl na 11 meczy. Do wyjecia bylo cos 305zl. Trafilem 10 meczow w weekend i zostal tylko jeden: Meksyk-Kanada (eliminacje chyba MŚ), ktory mial byc rozegrany tydzien pozniej. Meksyk gral u siebie i konczyli mi kupon. Czekalem tydzien czasu na ten mecz z nadzieja ze Meksyk wygra. A skonczylo sie wynikiem 0-0

Do góry
Bonus: Unibet
#58290 - 26/04/2004 00:57 Re: najwieksze rozczarowanie
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam.
Jesli juz o porazkach to najciekawsza mialem w 2000 roku.Znajomi od tamtej pory nazywaja mnie rafter.Sprawa jest naprawde bolesna jak sobie przypominam ta pomylke a raczej pomylke pani Beaty ktora zle wpisala typ.Ale do rzeczy:
Final:Lyon -rafter-clement typ ? stawka 5000pln
Wlasnie czemu typ? jest znakiem zapytania.Naprawde byl to horror i to nie tylko dlatego ze byly dwa tajbreki ale dlatego ze myslalem do ***a ze mam obstawionego clementa (bilans przed tym meczem byl 1-0 dla clementa i rowniez w lyonie) bylem tego typu pewien na 65 %.OK DWA TAJBREKI CLEMENT WYGRYWA holera gosciu zgarnalem prawie 5000pln na czysto kurs byl 2.1.Drugiego dnia podchodze do pani Beatki wyjmuje kuponik i daje jej go z powiedzeniem"pani Beatko musi pani dzis otwierac sejf bo przyszlem po spore pieniazki" Byl pniedzialek i sporo znajomych.Ludzie zaczeli sie interesowac ile to wygralem.A tu pani beatka mowi"wiesz moze i przyszles po pieniazki ale nie rob sobie zartow.Tu jest przegrana za 5000pln -wspolczuje"Ale tego dnia byla jatka w sts gdyby nie koledzy to prawdopodobnie pani beatka znalazla by sie na intensywnej terapii.Jedno pocieszenie z tej calej historii sprawdzaj czy pizda dobrze wpisuje typ.Amatorski blad ktory wtedy popelnilem byl dosyc ciezki dla mojej psychiki.Jedno co wskuralem to zwolnienie pani batki -powinna byla sie upewnic i zapytac czy zeczywiscie tak typuje.Choc ja do dzis twierdze ze zrobila to specjalnie.Tak to bylo niestety.Rafter he czemus ty ****a wtedy przesral mecz.

Do góry
#58291 - 26/04/2004 01:02 Re: najwieksze rozczarowanie
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
rymoholik trzeba było dać kontre

Do góry
#58292 - 26/04/2004 01:12 Re: najwieksze rozczarowanie
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Heh wlasnie pozniej sie pukalem w glowe, ze moglem kontre zagrac, ale bylem jeszcze malo doswiadczony i liczylem na to ze wygraja. A pozniej bylo tylko wielkie zdziwienie jak to sie moglo stac ze Meksyk zremisowal u siebie ze slabiutka Kanada.

Do góry
#58293 - 26/04/2004 01:21 Re: najwieksze rozczarowanie
Shoti Offline
veteran

Meldunek: 24/03/2003
Wisła - Valerenga

Pełen patriotycznego uniesienia....ostatni raz posłuchałem serca nie rozumu.

Wisła...we will never forget !

Do góry
#58294 - 26/04/2004 01:28 Re: najwieksze rozczarowanie
Szopa Offline
addict

Meldunek: 24/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]Witam.
Jesli juz o porazkach to najciekawsza mialem w 2000 roku.Znajomi od tamtej pory nazywaja mnie rafter.Sprawa jest naprawde bolesna jak sobie przypominam ta pomylke a raczej pomylke pani Beaty ktora zle wpisala typ.Ale do rzeczy:
Final:Lyon -rafter-clement typ ? stawka 5000pln
Wlasnie czemu typ? jest znakiem zapytania.Naprawde byl to horror i to nie tylko dlatego ze byly dwa tajbreki ale dlatego ze myslalem do ***a ze mam obstawionego clementa (bilans przed tym meczem byl 1-0 dla clementa i rowniez w lyonie) bylem tego typu pewien na 65 %.OK DWA TAJBREKI CLEMENT WYGRYWA holera gosciu zgarnalem prawie 5000pln na czysto kurs byl 2.1.Drugiego dnia podchodze do pani Beatki wyjmuje kuponik i daje jej go z powiedzeniem"pani Beatko musi pani dzis otwierac sejf bo przyszlem po spore pieniazki" Byl pniedzialek i sporo znajomych.Ludzie zaczeli sie interesowac ile to wygralem.A tu pani beatka mowi"wiesz moze i przyszles po pieniazki ale nie rob sobie zartow.Tu jest przegrana za 5000pln -wspolczuje"Ale tego dnia byla jatka w sts gdyby nie koledzy to prawdopodobnie pani beatka znalazla by sie na intensywnej terapii.Jedno pocieszenie z tej calej historii sprawdzaj czy pizda dobrze wpisuje typ.Amatorski blad ktory wtedy popelnilem byl dosyc ciezki dla mojej psychiki.Jedno co wskuralem to zwolnienie pani batki -powinna byla sie upewnic i zapytac czy zeczywiscie tak typuje.Choc ja do dzis twierdze ze zrobila to specjalnie.Tak to bylo niestety.Rafter he czemus ty ****a wtedy przesral mecz.[/qb][/QUOTE]urzekla mnie Twoja historia... lol

Do góry
#58295 - 26/04/2004 01:57 Re: najwieksze rozczarowanie
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
To i się pożalę

Jakieś dwa lata temu miałem takie sześć albo siedem tygodni pod rząd, kiedy po każdym weekendzie byłoby do obioru jakieś półtora do dwóch tysięcy złotych przy stawce kilkadziesiąt do stu złotych. Grałem zestawy kilku spotkań na jednym kuponie i ZAWSZE tylko jeden typ o najniższym kursie zawalał cały kupon. ZAWSZE! Wchodziły mi typy o kursach 2,5-2,9 a powalały typy o kursach 1,3-1,4.
Pod kilku tygodniach wywalałem z zestawu typ o najniższym kursie (np. 1,4), to następny w kolejności typ rozkładał kupon (np. 1,6), a typ na remis po 3,2 wchodził bez problemu :rolleyes: .

Dałem sobie kilka tygodni wakacji od buków.

Od tej pory "mam uczulenie" na niskie kursy, zwłaszcza w pociągach.
Zresztą, staram się nie grać ani jednych ani drugich.

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#58296 - 26/04/2004 02:41 Re: najwieksze rozczarowanie
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
takie dni jak ten, kiedy zostają mi na wieczór 3 kupony i na każdym jeden mecz, a tu rosenborg 0:0, kanada-austria 2:2!!! i boca 2:2! nie chodzi tu o kasę, bo ona była mała, ale o sam fakt, to cholernie dobija po prostu. czemu qrwa w 3 kuponach po ostatnim meczu nie weszło??

i jak tu nie wierzyć, że macki stsu sięgają wszędzie?

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08