Wpłacałem przez te `przelewy24`, no i muszę powiedzieć, że kasa była błyskawicznie na koncie w betsson ale nie wiem dlaczego nie udawało mi się to, jeśli otwierałem stronę betsson w operze i firefoxie, dopiero w IE jest OK
Quote: Do tej pory nic nie doszło , zaraz dzwonie do inteligo co sie dzieje.
Lepiej zadzwonić do przelewy24.pl i podać numer transakcji, ja tak miałem jak wpłacałem wczoraj do betsson, okazało się że czegoś nie zaznaczyłem w okienku i zaliczyli mi to jako przedpłatę, i gdybym nic dalej nie robił to pieniądze czekałyby 30 dni w tym serwisie i dopiero później powróciły na konto w mbanku, hehe
Quote: Do tej pory nic nie doszło , zaraz dzwonie do inteligo co sie dzieje.
Lepiej zadzwonić do przelewy24.pl i podać numer transakcji, ja tak miałem jak wpłacałem wczoraj do betsson, okazało się że czegoś nie zaznaczyłem w okienku i zaliczyli mi to jako przedpłatę, i gdybym nic dalej nie robił to pieniądze czekałyby 30 dni w tym serwisie i dopiero później powróciły na konto w mbanku, hehe
Quote: Po telefonie pieniądze już są.Przczyną było żekome zerwanie łączości z serweren Betsson.Dziwne ale ważne że dotarły .
u mnie to samo dostalem maila natychmiastowo ze poszlo na przedplate wszedlem na betsson i zgodnie ze wskazowkami z maila dokonczylem z przedplata i jest automatycznie kasa na betsson CZYLI OK
Przelewy24.pl po przerwie technicznej (od wczoraj do dzisiaj) znowu dostępne. Zapraszamy do korzystania z tego rodzaju płatności. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z przerwą.
jeszcze dodam od siebie ze bedzie ok tylko trzeba poczekac na potwierdzenie tak jak pisza do okolo 5 minut ja za pierwszym razem zamotalem i nie poczekalem stad taki maly problem wystapil u mnie