[QUOTE]Oryginalnie wysłał _bzyku_:
[qb]....
Jeden na forum nawet pisał że dali mu limit na jakiś mecz... 1euro

czyli tylko tyle mógł wygrać Więc nie mógł postawic tyle ile chciał ale jakies straszne drobniaki[/qb][/QUOTE]Potwierdzam, bo ja pisałem o tym 1 euro... Żebym to jeszcze ich oskubał z kasy czy coś... ale nie,... Oni dali mi limit wygranej 1 euro!!! chyba tylko dlatego że gdy zostało mi 0,5 euro na koncie postanowiłem ich obrobići graćsingle i duble tak żeby wyjść na ludzi... i gdy wygrałem chyba 4 razy z rzędu to sprawili mi taką niespodziankę... Hehe...
Co do oferty to fakt mają ją super szeroką, ale co do kursów na tenis to naprawdę są kiepskie moim zdaniem.... Porównaj je sobie np. z gamebookers...
Poza tym wpłaciłem kasędo Sportingbet i naprawdę można nawet w nim pograć... Wpłaciłem tam kasęz tego samego powodu który Ty podałeś - Tenis męski i damski jest w pełni dostępny (główne turnieje bez challangerów...), jedynym mankamentem jest to, że dość późno na kobiecy tenis wystawiają kursy... Turniej w Rzymie wystawiany jest ok. 11 tego samego dnia...
Ale co do promocji to też mają dość fajną(choć nie to co w angielskiej wersji

uke: ) Wpłaciłem 20 euro żeby zagrać singielka na Kuznecova - Dementieva 1 - jeśli depozyt wyniesie minimum te 20 euro i zagrasz też za minimum 20 euro to dostaniesz zwrot 10 euro niezależnie od tego czy Twój typ będzie trafny czy nie... Ja trafiłęm Kuznecovą po kursie 1,5 więc miałem 30 euro plus 10 euro bonusu który przyznano mi 5 minut po tym jak wysłąłem im meila wymaganego do otrzymania bonuska...
Jeśli chcesz graćtenis to z tych buków które wypatrywałem to albo gamebookers albo sportingbet polecam
P.S.
Przykłąd pierwszy z brzegu kursów...
Ferrer - Costa
Gamebookers: 2,65 - 1,43
Betandwin: 2,45 - 1,37
Melzer - Safin
Gamebookers: 3,6 - 1,25
Betandwin: 3,5 - 1,18
Niższe kursy w betandwin na faworytów spotkań nie są "rekompensowane" wyższymi podłóg innych kursami na niespodzianki... Biorą zbyt wysokąmarżę na tenis... A kursy jeszcze spadnąi to sporo!!!