#595029 - 07/06/2006 21:48
Re: Zlot 2-4 czerwca 2006 zakonczony!
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Quote:
Quote:
Ok wiec umowmy sie na 22 jutro, o 20 godzinie ustawie turniej i beda dwie godziny na zapisy.
Proponuje wpisowe 5$ i przez pierwsza godzine nirograniczona liczba rebuyow. Ewentualnie mozemy rozszerzyc turniej o innych graczy z mecz.pl zeby bylo weselej
Ok musze ściągnąć soft bo w Betssonie nie gram, jakoś znajdę ten turniej?? i przez godzinę nieograniczony rebuy heheh Banik widzę że chcesz się odegrać. Będę na 99% Pozdro
Mozesz grac z przegladarki, co to oznaczenia turnieju i hasla , to jutro napisze dokladnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#595030 - 07/06/2006 21:51
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
I bardzo dobrze, walną se z Conradem pifko albo i dwa.
Co do dokładnego terminu 2-giego zlotu w Trójmieście to proponowałbym się głębiej zastanowić bo sierpień to środek sezonu i wszędzie pełno luda.
Jeżeli mogę cokolwiek zaproponować to początek września. 1-3 raczej odpada bo jest w Sopocie festiwal i też byłaby lipa ale 8-10 września wydaje mi się być idealną datą - ludzi z pewnością już o wiele mniej, studenci zazwyczaj (choć nie zawsze ) mają w tym czasie wolne, a pogoda o tej porze jest zazwyczaj wyśmienita.
Co wy na to?
Myślę ze Tomo dobrze prawi, trochę na szybkiego lookłem i w sierpniu są małe szanse żeby coś teraz wynająć, można ale chyba nie chodzi oto zeby byc rozpizdrzonym po całym Zopot, na jakis stancyjkach?? Myslę że lepszy termin to wrzesień( jeśli chodzi o Trójmiasto) lub sierpirn ale nie Zopot, a jakaś Jastrzębia np. czy Jastarnia tam łatwiej jakiś osrodek (drzewka, plaża, grill, luz, jakiś kort dla Mankieta itd) znależć no i nie bedzie bez przesadngo zgiełku. No ale jak coś to w ramach demokracji, przegłosujemy i zgadzam się na wszystko:)] Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#595034 - 08/06/2006 06:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Quote:
Ps . Tak patrząc na Wasze fotki i opisy ze Skorzęcina , tak sie zastanawiam , czy równolegle nie odbywał się tam drugi zjazd - AA z forum mecz.pl
coś w tym jest.Naprawdę piwo lało się strumieniami,bo organizatorzy stanęli na wysokości zadania i złotego trunku było w brud.Piwo było właściwie cały czas nawet z samego rana i oczywiście w czasie podróży pociągiem.Ale cały czas pełna kultura .
P.S.Nie znałem nikogo wcześniej,ale jak na Dworcu Centralnym zobaczyłem gościa ze skrzynką browców w ręku to nie miałem wątpliwości,że to forumowicz-okazało się,że był to bazyl .
|
Do góry
|
|
|
|
#595036 - 08/06/2006 07:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
Dostałem w Bierhalle wizytówkę, ale na niej jest adres z końcówką .pl i tam nic o tym nie ma... Zadzwoniłem, miła pani powiedziała, że to pomyłka ("moja żona miała na drugie pomyłka!")  Małe piwo zamiast 7,50 kosztuje 5 PLN i to jest cała promocja.
|
Do góry
|
|
|
|
#595039 - 08/06/2006 12:27
|
old hand
Meldunek: 20/03/2003
|
A propos zlotu w Trójmieście, rozumiem, że wchodzi tylko miejsce, gdzie da się skoszarować wszystkich uczestników. Czy koledzy z Gdańska już coś namierzyliście? Jakie są wstępne ustalenia co do lokalizacji?
|
Do góry
|
|
|
|
#595040 - 08/06/2006 14:47
|
Pooh-Bah
|
Turniej pokerowy ustawiony!  Nazywa sie "Agavita's" (taki mam nick gracza na betssonie) Jest w zakladce "Private" Zeby wejsc tam www.betsson.com -> poker teraz mamy do wyboru albo "graj w przegladarce" albo "pobierz i graj" czyli mozna zainstalowac soft, z ktorego gra jest duzo wygodniejsza. Po zarejestrowaniu/zalogowaniu sie do pokera wybieramy (prawy gorny rog) "tournaments" nastepnie zakladke "private" gdzie wyszukujemy turnieju o naziwe "Agavita's" i rejestrujemy sie. Wpisowe 5,50$ Betsson powdoi pule. START dzisiaj 22.10
|
Do góry
|
|
|
|
#595046 - 08/06/2006 16:51
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Ja osobiście polecam Pizzerie Presto na Północnym Ursynowie.
Gdzie to dokladnie jest, maja strone w necie?
|
Do góry
|
|
|
|
#595047 - 08/06/2006 17:03
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Turniej pokerowy ustawiony! 
Nazywa sie "Agavita's" (taki mam nick gracza na betssonie) Jest w zakladce "Private"
Zeby wejsc tam www.betsson.com -> poker teraz mamy do wyboru albo "graj w przegladarce" albo "pobierz i graj" czyli mozna zainstalowac soft, z ktorego gra jest duzo wygodniejsza.
Po zarejestrowaniu/zalogowaniu sie do pokera wybieramy (prawy gorny rog) "tournaments" nastepnie zakladke "private" gdzie wyszukujemy turnieju o naziwe "Agavita's" i rejestrujemy sie. Wpisowe 5,50$ Betsson powdoi pule.
START dzisiaj 22.10
Zapomnialem hasla podac do turnieju : "meczpl"
Kasa z promocji w tym turnieju tez mozna grac. GSE sadze ze monza . Musisz zarejestrowac sie w betsson , wejsc na poker i wejsc do pokerromu z przegladarki, jak trafic do naszego turnirju napisalem wyzej.
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|