#597544 - 08/06/2006 22:49
Re: Komu kibicujecie , komu życzycie jak najgorzej
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
zawsze kibicuję Argentynie, chociaż skład delegowali w tym roku lekko kontrowersyjny, ale powinno byc dobrze (w końcu trener chodzący cały mecz w tę i spowrotem zrezygnował, co za ulga)... w związku z tym nie przepadam za Anglią i Szwecją (4 lata temu wyrzucili za burtę Argentynę + nasza polskie porachunki i wiadomo, że Paragwajowi w tym roku tez kibicuję)...
ale grupami:
A) kibicuję Polsce ale bez szaleństwa, jeśli będziemy grać słabo to się nie zmartwię odpadnięciem... chciałbym jednak żeby nasi dokopali Szwedom w końcu...
B) kibicuję Paragwajowi - lubię ich styl, zespół Werder Brema z Valdezem i kolor ich koszulek
C) kibicuję Argentynie, a Holandii mniej (pewnie za bramkę Bergkampa w dogrywce przeciwko Argentynie)
D) w tej grupie nie ma moich ulubieńców, zawsze kibicowałem Meksykowi, ale chyba mają właśnie kryzys (jakoś najmniej interesująca mnie grupa)
E) kibicuję USA bo lubię ich ligę (MLS - także typować), zawsze kibicowałem Włochom, ale w tym roku będą musieli zachwycić mnie grą żeby ponowanie im kibicował
F) w tej grupie kibicuję Japonii najbardziej, ale także Australii...
G) kibicuję Szwajcarom zdecydowanie
H) kibicuję Hiszpanii (ładnie się ogląda mecze tej reprezentacji na mundialu typu z Irlandią czy Koreą Płd. sprzed 4 lat), ale także liczę na awans Tunezji...
|
Do góry
|
|
|
|
#597545 - 09/06/2006 01:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Kibicuję: Brazylia, Argentyna, Portugalia, Hiszpania no i naszym sierotkom.... a i jeszcze Czechy. Potęga smaku  Do pozostalych mam neutralny stosunek. Nie lubię Realu Madryt. 
|
Do góry
|
|
|
|
#597546 - 09/06/2006 02:58
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Kibicuje:
Brazyli
Holandi
Portugali
Nie lubie:
Włochów
Troche Anglików
|
Do góry
|
|
|
|
#597550 - 09/06/2006 05:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Sirrobin bo Oranje się kobitkom dobrze kojarzy 
Zdecydowanie chodzi tu o dredy i głownie Gullita.
Moja mama,która sie interesuje piłką...Holandia,żona,która sie nie interesuje...też Holandia. Chociaż żona czesto mówi:"Bedzie gra ten co się boi latać ?" Lubi Bergkampa,bo sama ma paniczny lek przed lataniem 
Zapomniałem poprzednio dodać,zedo grona zespołów ,którym życże jak najlepiej dołaczam Iran 
|
Do góry
|
|
|
|
#597551 - 09/06/2006 05:52
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
kibicuje oczywiście tylko Polsce  , ale jeśliby Polacy nie daj Boże nie zdobyli mistrzostwa świata , to chciałbym żeby puchar przypadł którejś z tych drużyn Anglii ,Holandi lub Włochom , Anglia - za krajem tym co prawda nie przepadam , ale kocham ich futbol ,jestem pasjonatem tej piłki , tam wszystko w piłce sie zaczeło Holandia- futbol totalny lata 70 i 80 te, nikt lepszego stylu nie wymyślił - Van Basten jakby wracał do tego Włochy - inteligencja i spryt na boisku, którą zawsze bardziej cenie od technicznych fajerwerkow latynosów , no i te podejscie do futbolu włoskich kibiców , najbliższe mego serca najgorzej życze : wszystkim latynosom z Europy (Hiszpania , Portugalia) i z Płd i Środkowej Ameryki - nie trawię ich piłkarskiego stylu i......... Szwedom reszta jest mi obojetna
|
Do góry
|
|
|
|
#597552 - 09/06/2006 06:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Oczywiscie Polska (ale ze sceptycyzmem, zeby pozniej nie bylo rozczarowania) Tak poza tym to juz od dobrych 10 lat Wlochom Kibicuje tez Ukrainie, wg mnie "czarny kon" Chorwacja, sentyment z MS '98 Tunezja, podobnie jak chorwacja, za Henia Kasperczaka Francji, lubilem ich gre, jeszce za czasow swietnosci zidana, i tak juz zostalo Na pewno nie bede kibicowal: korei pld, za te ich przekrety 4 lata temu i wyeliminowanie wlochow Hiszpanii, taki wieczny rywal Wloch, zarowno w pilce klubowej jak i miedzynarodowej aha i w kazdym meczy typu Angola-Portugalia, Szwecja-TiT itp. mam to do sieie ze kibicuje slabszym, o ile nie postawie czegos 
|
Do góry
|
|
|
|
#597557 - 09/06/2006 08:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
KIBICUJE: oczywiscie ze POLSCE  , Holanda  i TUNEZJA (bede kibicowac w koszulce JAZIRIA  ) NIE LUBIE: NIEMCY, WŁOCHY, HISZPANIA
|
Do góry
|
|
|
|
#597559 - 09/06/2006 09:11
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ja kibicuje: 1. Polsce  2. Australii  3. Anglii  NIE kibicuj Niemcom. W mniejszym stopniu także Szwajcarii (za żałosne zachowanie w barażach) oraz Szwecji (za słynne 2-2 z ME 2004).
|
Do góry
|
|
|
|
#597560 - 09/06/2006 09:25
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Moja lista to: 1. Polska- rzecz oczywista 2. Brazylia- postawiłem na nicha pare groszy 3. Anglia- mimo że czasami sa naprawde zadufani to zawsze słyneli z walki na boisku. Po drugie ze względu na mój ulubiony klub: Czerwone Diabły. 4. WKS- mimo że ma zawodnoków w składzie z Arsenalu to bardo ich szanuje
Nie kibicuje( nie lubie) napewno Niemcom, reszte jakoś ścierpie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|