Strona 13 z 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >
Opcje tematu
#598439 - 21/06/2006 21:03 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
Pixies, ja nic do Ciebie ani do Biszopa oraz innych organizatorów nie mam, jeśli rzeczywiście dostajesz tyle bezsensownych privów od ludzi którzy biorą udział w tym konkursie to ja w tym momencie ich nie rozumię. Też miałem nadzieję na super zabawę a dodatkowo może udało by się wyciągnąć jakąś fajną nagrodę pieniężną która wspomogła by mnie w przygotowaniach do ślubu (fkt tak 28 kwiecień 2007 będzie zmiana ryf - kawaler na ryf - pantoflarz :-) ). Przez głupie podpierdzielania na privach, zrobiły się głupie dyskwalifikacje, przez co widzę, że rozpoczęła sięwalka organizatorzy kontra uczestnicy. Chłopaki bawmy siętym i nie przywiązujmy aż takiej wagi do formy w jakiej podawane są typy - wiecej zrozumienia wsrod uczestnikow i organizatorow a naprawde jesli ktos wygra to bedzie mogl sie zwyciestwem delektowac i nie miec w pamieci tego co sie dzialo i jak wygral... Te przyklady ktore podalem (rowniez Twoj pixies) podalem ironicznie, przeciez to jest glupota zeby za takie bledy dyskwalifikowac uczestnikow badz odejmowac im punkty - ale jestem za tym aby przy over/under podawac czego to dotyczy. W zyciu nie odebralbym komus punktow badz nie zdyskwalifikowalbym w konkursie ludzi za cytowanie swojego posta w celu poprawienia typu - doszlo do ... slowa mi brakuje bo podchmielony jestem

Do góry
#598440 - 21/06/2006 21:59 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
seba30 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/02/2006
Jako, że ta ożywiona dyskusja wywiązała się także m.in po moich wpisach, zabiorę jeszcze raz głos.
Oczywiste jest, że głupotą jest dyskwalifikowanie uczestników za edytowanie typów bo np. błędnie wpisali godzinę czy datę, czy też niepoprawny nr typu albo jeszcze że ktoś zapomniał dopisać Buk:Betsson. To nie ma żadnego wpływu na rezultat typu (czy trafiony czy też nie). Cała sprawa dotyczy zapisów typów na zakłady typu under/over i nieprecyzowania którego konkretnie zdarzenia to dotyczy. Jak większośc wie większość buków ma taki zakład tylko na liczbę bramek, ale Betsson na WC2006 przygotował na takie zdarzenia więcej opcji niż tylko liczba bramek. Za takie błędy w zapisie co najwyżej -100. I nikt chyba nie ma zamiaru pozbywać się konkurentów bo np. ktoś pomylił się w dacie albo w godzinie.

I jeszcze jedno odnośnie dyskwalifikacji.
11/06 usuneliście yaqb za złamanie pkt. 14, po tej dacie inni także edytowali swoje typy bo sie pomylili i inne tam takie bzdety, ale bez konsekwencji. Zresztą ten 14 pkt. w regulaminie jak dla mnie jest bezsensowny i zbyteczny. Teraz 21/06 Biszop usuwasz Sphinxa także za złamanie 14 pkt. Gdzie tu konsekwencja w Waszym postepowaniu?? Chcecie pokazać innym kto tu rządzi?? Albo konsekwentnie od początku do końca albo wogóle. Osobiście uważam, że macie jako organizatorzy dwa rozwiązania: albo przywrócić yaqb i sphinxa do konkursu, albo konsekwetnie usunąć innych zgodnie z pkt. 14 (akurat te 2 rozwiązanie uważam za naprawde bezsensowne).

Do góry
#598441 - 21/06/2006 23:26 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Po usunieciu yaqba pojawil sie wpis w tym temacie odnosnie calej sytuacji, polecam lekture.
Zaczyna mnie mocno bawic podnieta niektorych uczestnikow,
po wczorajszych dyskusjach dostalem kilka privow ktore w dosadny sposob "podpierdalaly" nowika707.
To tylko przyklad bo takich privow wczesniej byla calkiem spora ilosc, niestety skrzynki na forum maja ograniczona pojemnosc,
jedna z osob ktora tu zazarcie dyskutuje i dowodzi swoim racjom rowniez nie omieszkala kilka razy puscic donosika.
Ciekawe, nieprawdaz?? nie mam tego w skrzynce i ubolewam nad pojemnoscia.
Dziwi mnie tez rozwodzenie sie teraz nad regulaminem ze to ze tam to ale z drugiej strony wybiorcze traktowanie i wskazywanie osob ktore powinny byc ukarane, a ktore nie, to ma byc wg Was wyjscie z zaistnialej sytuacji??
Przeciez to w duzej czesci Wy do tego doprowadziliscie,
z jednej strony piszac donosy domagajac sie ukarania, a z drugiej broniac poszkodowanych...
cos tu jest mocno nie tak i to nie tylko z mojej winy.
Proponuje mocno sie zastanowic nad tym wszystkim, czy to tylko moja wina czy takza Wasza jako uczestnikow i na ile sensownie pomagacie rozwiazac problem, a na ile swiadomie lub nie utrudniacie jego rozwiazanie.

Biszop

Edited by Biszop (21/06/2006 23:33)

Do góry
#598442 - 22/06/2006 02:08 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
dardaw Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2003
Quote:

...po wczorajszych dyskusjach dostalem kilka privow ktore w dosadny sposob "podpierdalaly" nowika707.

Jedna z osob ktora tu zazarcie dyskutuje i dowodzi swoim racjom rowniez nie omieszkala kilka razy puscic donosika.

Biszop

Napisz konkretnie która z osób albo nie pisz nic na ten temat.
Takie niedomówienia pozostawiaja niesmak i sa nie fair wobec tych którzy nie obawiają sie pisac publicznie co myslą.

Do góry
#598443 - 22/06/2006 06:46 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/01/2005
pixiex jeśli można to podaj wyniki tych zdarzeń:

11.06.2006 21:00
Angola - Portugal: Liczba wykroczeń
Typ: więcej niż 34,5
Kurs: 1,82
Buk: Betsson

12.06.2006 21:00
Italy - Ghana: Liczba wykroczeń

14.06.2006 18:00
Tunisia - Saudi Arabia: Liczba wykroczeń
Kurs: 2,02

14.06.2006 21:00
Germany - Poland: Liczba wykroczeń
Kurs: 1,53

Do góry
#598444 - 22/06/2006 07:13 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
seba30 Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Byłbyś mocno zaskoczony, gdybym zacytował Ci wszystkie privy, które otrzymałem w trakcie trwania konkursu. 95% z nich to nic innego jak donosy (reszta pytania). A bo ten podał typ tak i należy mu się -100, a tamten to i zdyskwalifikować go, ten powtórzył typ tego itd. itp. Wręcz domagają się nieuznawania typów i karania, bo skoro "ja mogę robić wszystko zgodnie z regulaminem, to dlaczego ten nie może ?"(cytat)

po wczorajszych dyskusjach dostałem kilka privow które w dosadny sposób "podpierdalały" nowika707.
To tylko przykład bo takich privow wcześniej była całkiem spora ilość, niestety skrzynki na forum maja ograniczona pojemność.

Przyznaję się, że raz napisałem do pixiesa na priva w sprawie statystyk i przy okazji zwróciłem uwagę na veride (gość co dawał typa to pisał TYP1), do Ciebie Biszop ani razu nie pisałem. Z zacytowanych Waszych wypowiedzi wynika, że jest pełno donosicieli, którzy mają odwagę odezwać się tylko na priva a w tym temacie cisza. Tu tylko głosy oburzenia, że inni się czepiają. Może za chwile okaże się, że Ci co najwięcej krytykują tutaj innych za szukanie dziury w całym, sami wysłali już masę privów do Was (może tak podajcie parę nickow to się pośmiejemy).

Co do dyskwalifikacji yaqb, tak się składa że potrafię czytać ze zrozumieniem. I w tym temacie znalazłem to: Będzie dyskwalifikacja - niestety, można 100 razy pisać to samo, ale jak widać niespecjalnie przynosi to efekty OK pixies podjął stanowcza decyzję w jego sprawie. Miał prawo.

Ale jeszcze raz się pytam: gdzie Wasza konsekwencja w takich przypadkach??
Rozumiem, że na pewno macie wiele innych i ważniejszych obowiązków i prowadzenie tego konkursu jest dla Was czynnością dodatkową. Ale nie można robić tak, że kogoś usuwacie, a potem długo, długo nic i po paru dniach znowu ktoś wylatuje. Nie mam zamiaru nikogo pouczać, ale takie decyzje jak dyskwalifikacje powinny być robione na bieżąco. Więc skoro innych to nie spotkało w międzyczasie stąd wyszedł mój wniosek o przywrócenie yaqb i sphinxa.

I dalej obstaje przy swoim, za brak pełnego zapisu czego dotyczy zakład under/over lub ht/ft to odjęcie -100.
A te wszystkie edycje postów typu: błąd w dacie, godzinie itd. to najzwyczajniej olać.
A to że gregov podał swój aktualny bilans było dla mnie jak najbardziej OK.

Do góry
#598445 - 22/06/2006 07:20 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
remigiusz Offline
old hand

Meldunek: 10/02/2006
Quote:

Typ Ghosta w mojej grupie, a kurs u buka 1.72
A mało minut minęło aż to sprawdziłem.

Quote:

TYP 11 - FAZA GRUPOWA
21.06.2006, 21:00
Cote d'Ivoire - Serbia and Montenegro: Liczba żółtych kartek
Typ: Żółte kartki - ponad 4,5
Kurs: 1,92
Buk: betsson

Co do mnie albo wyrzucacie tych co ryf napisał z konkursu albo ja się z takim przebiegiem spraw nie pogodze. Chodź i im też się też nie należy dyskwalifikacja, ale 1 nie może być kosztem 2-iego.

zgadza się kurs był 1.72 )) 4 minuty po pokazaniu sie tego posta też sprawdziłem ...

Do góry
#598446 - 22/06/2006 07:20 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

I dalej obstaje przy swoim, za brak pełnego zapisu czego dotyczy zakład under/over lub ht/ft to odjęcie -100.
A te wszystkie edycje postów typu: błąd w dacie, godzinie itd. to najzwyczajniej olać.

Zgadzam się w 100%

Do góry
#598447 - 22/06/2006 07:35 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Quote:

Quote:

Quote:

TYP 11 - FAZA GRUPOWA

Co do mnie albo wyrzucacie tych co ryf napisał z konkursu albo ja się z takim przebiegiem spraw nie pogodze. Chodź i im też się też nie należy dyskwalifikacja, ale 1 nie może być kosztem 2-iego.

zgadza się kurs był 1.72 )) 4 minuty po pokazaniu sie tego posta też sprawdziłem ...

Jeszcze raz powtórzę, że w momencie kiedy pisałem posta kurs był 1.92. Akurat trafiłem na chwilę, w której bettson się zorientował, że przesadził i chwilę później kurs zjechał do 1.72 (ale było to już po wysłaniu przeze mnie posta). Do głowy by mi nie przyszło tak oszukiwać, trochę za poważny jestem na takie numery

Widzę, że zaczyna się ostra walka o pieniądze

Do góry
#598448 - 22/06/2006 07:40 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Żebyś wiedział. Niby dział pytania i uwagi, a są tu same uwagi i donosy Szczerze mówiąc jak zobaczyłem ile osób tutaj strzela inne to trochę zwątpiłem. Dajcie spokój to nie jest walka o śmierć i życie, jeszcze będzie masa różnych konkursów (tak mi się wydaję) i każdy będzie miał szansę
WYŚCIG SZCZURÓW

Do góry
#598449 - 22/06/2006 07:42 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
seba30 Offline
Carpal Tunnel

Witam Skoczek i dzięki za słowa poparcia
Pytasz o moje typy to podam Ci tylko czy over/under bo nie mam teraz dostępu do pełnych danych.

OVER

OVER

UNDER

OVER

Napewno pixies poda dokładne dane ale tyle mogę podać od siebie na tą chwilę.

Do góry
#598450 - 22/06/2006 08:49 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

TYP 11 - FAZA GRUPOWA

Jeszcze raz powtórzę, że w momencie kiedy pisałem posta kurs był 1.92. Akurat trafiłem na chwilę, w której bettson się zorientował, że przesadził i chwilę później kurs zjechał do 1.72 (ale było to już po wysłaniu przeze mnie posta). Do głowy by mi nie przyszło tak oszukiwać, trochę za poważny jestem na takie numery

Na powyzsze zdrzenie kurs przez pewien czas byl 1,92.
Faktycznie spadl do 1,72, chcialem to zagrac lecz gdy zalogowalem sie aby to uczynic kurs byl juz 1,72.
Nie znam osobiscie Ghosta ale znam osoby ktorych dobra opinia o nim mi w zupelnosci wystarczy nawet gdybym nie widzial tego kursu.

dardaw -> mam w skrzynce jeszcze kilka postow od userow ktore sa typowymi donosami, nie pros mnie o to abym ujawnial ta korespondencje bo nie w tym rzecz, kto pisal ten wie ze to zrobil, a i tak sie bedzie wypieral.
Chodzi tylko o to ze kablujecie na siebie jak dzieci, a w temacie raczej malo kto sie odzywa i to jest dla mnie dziwne, wedlug mnie kazdy powinien zajac sie soba i starac sie typowac tak aby osiagnac jak najlepszy wynik, a ewentualne uwagi zostawiac w tym temacie.

seba30-> jak sobie wyobrazasz sprawdzanie na biezaco wszystkich grup??
mam nie wychodzic z domu i sledzic tylko ten konkurs??
wybacz
Mam swoje zycie i to traktuje jako zabawe, element mojego dodatkowego zajecia, a nie jako priorytet, rozumiem ze niektorym kwota glowna mogla zawrocic w glowie ale nie spodziewalem sie ze dojdzie do takich scen.
Co do wykluczenia yaquba, decyzja zostala podjeta i na pewno nie bedzie cofnieta, to samo tyczy sie Sphinxa, tu skonczylem jakakolwiek dyskusje.

Zajmijcie sie teraz typowaniem bo kolejny etap tej zabawy zbliza sie do konca.
Z mojej strony to koniec dyskusji.

Pozdrawiam

Biszop

Do góry
#598451 - 22/06/2006 09:41 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
PJ_8 Offline
2 x Playoff Winner

Meldunek: 22/12/2004
Quote:

Witam Skoczek i dzięki za słowa poparcia
Pytasz o moje typy to podam Ci tylko czy over/under bo nie mam teraz dostępu do pełnych danych.

OVER

OVER

UNDER

OVER

Napewno pixies poda dokładne dane ale tyle mogę podać od siebie na tą chwilę.

Seba30 a skad bierzesz wyniki tych zdarzen?? Czy liczba wykroczen to licza fauli?? Jak mozesz to daj jeszcze wynik:

TYP9 FAZA GRUPOWA
16.06.2006 18:00
Holland - Ivory Coast: Liczba wykroczeń

Pozdro

Do góry
#598452 - 22/06/2006 09:58 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
seba30 Offline
Carpal Tunnel

PJ_8 to jest pełna definicja wykroczeń z Betssona:

Wykroczenie liczy się jako każdą sytuację niezgodną z reguleminem, którą odgwizduje sędzia (ręka, faul, rzut karny, zły wyrzut z autu, spalony itp).
Na początku Betsson oferował wysokie kursy na to zdarzenie, a nie przesadzając ok. 95% spotkań kończyła się spokojnie OVERKIEM. Teraz widać połapali się bo strasznie zaniżyli kursy na over przewinień (przynajmniej na początku dali zarobić ).
Końcowy wynik tego zdarzenia najlepiej obrazuje Betandwin podczas meczu na livie (jako freekick). Po meczu zawsze robię sobie screena więc jak są jakieś wątpliwości to mogę podesłać.

TYP9 FAZA GRUPOWA
16.06.2006 18:00
Holland - Ivory Coast: Liczba wykroczeń
Tutaj także był OVER
Pozdrawiam

Do góry
#598453 - 22/06/2006 10:46 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
seba30 Offline
Carpal Tunnel

Ech Biszop, przeczytaj najpierw dokładnie co napisałem.
"Rozumiem, że na pewno macie wiele innych i ważniejszych obowiązków i prowadzenie tego konkursu jest dla Was czynnością dodatkową." Czy napisałem, że oczekuję wyłącznie od Ciebie abyś dniami i nocami śledził wszystkie grupy??
Dokładnie na str. 4 tego tematu J.Sarkos coś napomknął, że konkurs skomplikowany, żebyś na jego czas dobrał sobie kogoś do pomocy, na co mu odpowiedziałeś:
Jest nas do tego 4

Co do nagród w konkursie, jeszcze ani razu jak sobie dobrze przypominam nie wspomniałem nic o pieniądzach, a Wy co chwile nic tylko o tym piszecie.
Jak widać same krezusy finansjery się tutaj bawią. Może nie powodzi mi się aż tak superowo jak Wam (pod mostem jeszcze nie wylądowałem ) ale napewno nie dałbym się pokroić, pochlastać, obsmarować w smole i co tam jeszcze podobnego pisaliście dla tych nagród.

Tak na koniec stwierdzam, że jakakolwiek polemika z Tobą Biszop mija się z celem bo i tak co by nie napisać to zinterpretujesz to tak aby Ci pasowało.
Ja już przyjąłem do wiadomości, że jestes tu najważniejszy.

A i jeszcze jedno pytanko, czy moja forma podawania typów zastępczych za zwroty jest prawidłowa (w końcu to też jakby nie było edycja typów)??. Zadałem to pytanie już wcześniej i bodajże ktoś jeszcze ale nie dostaliśmy konkretnej odpowiedzi, poza "zwrot - typ do powtórki".
Pozdrawiam i żegnam

Do góry
#598454 - 22/06/2006 11:42 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
nowik Offline
addict

Meldunek: 08/03/2006
Witam!

Wypadałoby chyba , żebym ja też zajął jakieś stanowisko odnośnie moich typów i Biszopa.

Otóż jestem całą sytuacją zaskoczony i zniesmaczony.Co do typu 9 Biszopa ja też miałem wątpliwości , ale skoro Biszop twierdzi , że bukmacher stosuje taki zapis zdarzenia , to nie wnikam - typ zaliczony. Natomiast co do linii u/o 2,5....jestem zaskoczony , że ktoś się czepia. Skoro jednak doczepiono się do Biszopa , to było pewne , że w końcu Biszop albo ktoś inny doczepi się do mnie. Dla mnie jest oczywiste , że linia u/o np. 1,5 , 2,5 , 4,5 , to linia dotycząca ilości goli w regulaminowym czasie gry. Co innego , gdyby te zakłady dotyczyły połowy czasu gry , kartek , wrzutów z autu czy kornerów - wtedy należałoby umieścić dokładniejszy opis. Sądziłem , że rejestrując się na mecz.pl będę miał do czynienia z poważnymi typerami którzy nie mają wątpliwości , o co chodzi w linii u/o 2,5 , dlatego też taka forma zapisu wydawała mi się wystarczająca i nie budząca żadnych wątpliwości.
OK... jestem w stanie zrozumieć , że linia u/o dla niektórych osób to kosmos , tak jak dla mnie jest kosmosem tenis czy baseball - dlatego też nie mam pretensji o to , że Biszop dał mi - 100j za każdy ''błędnie zapisany'' typ z finału. Prawdę mówiąc , sądziłem , że te wątpliwości zostaną rozstrzygnięte na moją korzyść , ale przeglądając wszystkie posty w temacie z reklamacjami myślę , że wybrał mniejsze zło...Chociaż niekoniecznie...ale o tym póżniej...

Tak jak napisałem mogę zrozumieć , że ktoś ma wątpliwości ,co do mojej formy zapisu linii u/o , to zupełnie nie rozumiem , dlaczego dopiero teraz wypłynęły takie wątpliwości?!Właśnie tym jestem zniesmaczony.... Przecież w fazie eliminacyjnej tak samo podawałem typy! Seba30 ,Dardaw i paru innych ''czujnych'' - dlaczego wcześniej nie zgłosiliście wątpliwości? Dzięki Waszemu niedopatrzeniu moja skromna osoba znalazła się w finale zamiast El_Darro....Jak to jest możliwe? Zająłem w eliminacjach 6 miejsce - ostatnie premiowane awansem do finału.Biorąc jednak pod uwagę fakt , że grałem prawie wyłącznie overy i wszystkie były błędnie zapisane , w związku z tym mój łączny bilans wynosi bodajże - 78j , a nie + 306 j. Dlaczego? Zgodnie z pkt 18 regulaminu (trochę nieprecyzyjnym) wychodzi na to , że błędnie zapisany typ - to brak typu. A brak typu to zwrot....Czyli dalej awansował El_Darro bo jego bilans to + 176 j (+ 176j o ile się nie mylę - w każdym bądż razie bilans dodatni).
Dlatego też to El Darro powinien dalej typować - jeszcze ma kilkadziesiąt godzin na podanie 14 typów.:)
Jeżeli podejmie rękawicę , poda 14 typów i awansuje dalej , to na biurku wybuduję sobie ołtarzyk z jego wizerunkiem i codziennie bedę bił mu pokłony....<:lol:>
Szczególnie dziwi mnie to , że Dardaw nie zwrócił na to uwagi - przecież byliśmy w tej samej grupie!Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem jest to ,że był wyzej ode mnie , a nie np. na 7 miejscu.
Koniec? No niezupełnie....Nie tylko ja podawałem typy w eliminacjach w takiej formie...
W związku z tym należy jeszcze raz wszystko sprawdzić.
Kto wie...może jeszcze ktoś niezasłużenie dostał się do finalu...Kto wie ...może ktoś będzie musiał zwrócić kasę betssonowi , którą być może zdążył już przegrać.
Tak czy inaczej coś z tym bałaganem teraz trzeba zrobić - jeśli nic nie zrobicie , to może sie komuś póżniej o tym przypomnieć a wtedy to już będzie kibel...<:lol:>

Pozdrawiam - Nowik

Do góry
#598455 - 22/06/2006 12:02 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
pixies Offline

Meldunek: 16/05/2003
Typ zastępczy - proszę podawać z tym samym numerem, z ktorym podany był typ "ze zwrotem".

Nowik - tak na marginesie mam pytanie. Choć ogólnie masz rację, to jednak chciałbym z Tobą zawrzeć zakład. Mecz dowolny (wybierz), over/under dowolny (też wybierz) - zdarzenie na over/under ustalimy po meczu. Kurs - proponuję 100. Ty wybierasz over/under, ja zdarzenie. Zgoda ?

Do góry
#598456 - 22/06/2006 12:02 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
remigiusz Offline
old hand

Meldunek: 10/02/2006
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

TYP 11 - FAZA GRUPOWA

no i taka odpowiedź mi wystarczy w zupełności jaką podałeś i dołożył Biszop.
Natomiast jeśli chodzi o wyścig szczurów to opowiadacie bzdury ... Turniej jest dla zabawy jak najbardziej , ale jak w kazdej takiej zabawie jest nutka rywalizacji i trudno sie nie irytować jeśli ktoś nie przestrzega ustalonych zasad lub probuje je naciągać już nie mówiąc o interpretowaniu regulaminu przez organizatorów pod wpływem emocji
po drugie po to jest temat założony żeby pytać jeśli sie ma jakieś watpliwości a takie mieliśmy ze spinxem ---> wytłumaczone i dla mnie jest okey

Jesli chodzi o kase to zająłem drugie miejsce i nie płacze że nie dostałem za eliminacje kasy bo nie o to tu chodzi . Ale odrobina zasad i zdrowego rozsądku musi być zachowana. Bishop po co te dyskusje ? Popełniłeś błąd i jak normalny człowiek wystarczy się przyznać i po sprawie, każdemu może się przytrafić

Do góry
#598457 - 22/06/2006 12:06 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
dardaw Offline
Pooh-Bah

Quote:

Witam!

.... Przecież w fazie eliminacyjnej tak samo podawałem typy! Seba30 ,Dardaw i paru innych ''czujnych'' - dlaczego wcześniej nie zgłosiliście wątpliwości? Dzięki Waszemu niedopatrzeniu moja skromna osoba znalazła się w finale zamiast El_Darro....

Pozdrawiam - Nowik

Nowik !!! W eliminacjach równiez byłem jak to nazwales czujny !! O niedopatrzeniu nie ma mowy i zasłuzyłes na gre w kolejnej turze bo to jednak Ty zająles 6 miejsce!!!

Quote:

Szczególnie dziwi mnie to , że Dardaw nie zwrócił na to uwagi - przecież byliśmy w tej samej grupie!Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem jest to ,że był wyzej ode mnie , a nie np. na 7 miejscu.

Dziwi Cie to ? A co w tym dziwnego ????
Dardaw nie zwrócil na to uwagi ponieważ w eliminacjach wszystkie Twoje typy podane były w sposób prawidłowy !!! Więc co tu ma do rzeczy ze bylem wyzej od Ciebie ?
Pisząc takie insynuacje nie tłumaczysz tego sobie jednak zbyt rozsądnie ew, jestes złosliwy bo nie podejrzewam Cie poki co o cos gorszego.
dardaw

Do góry
#598458 - 22/06/2006 12:26 Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
dardaw Offline
Pooh-Bah

Nowik707
- zapomniałem napisac że jesli chcesz to bardzo chętnie wytłumaczę Ci dlaczego Twoje typy w fazie eliminacyjnej byly podane prawidlowo a teraz niestety są podane w sposób nieakceptowalny.

Do góry
Strona 13 z 15 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 >