[QUOTE]Oryginalnie wysłał darkog:
[qb]U mnie stronka gamebookers jest otwarta po kilka godzin dziennie a to zpowodu tego że to jedyny buk który akceptuje moneybookers(a z tego co wiem to nawet jest właścicielem tego serwisu).
jest to dla mnie o tyle wygodne że dostaje troszke pieniążków z zarabiania w necie na moneybookers i e-gold i niemusze sie bawić w przelewy z kart kredytowych.
Do rzeczy:
1. mogli by przywrócić e-gold.
2. coś jest z bonusami za poleconych (za ostatnich 2 niedostałem bonusu) - gdzieś wyczytałem że podobno niedają bonusu za poleconych którzy wpłacili przez mb
3. jeszcze niedawno było mało siatkówki, obecnie...jak narazie oferta mnie satysfakcjonuje
4. gdzie w zime były skoki narciarskie???!!!
5. może jakiś polski support tzn osoba mówiąca po polsku odpowiadająca na maile
6. nieźle sie namęczyłem z potwierdzeniem konta, musiałem wysłać dowód i rachunek telefoniczny potwierdzający miejsce zamieszkania
7. o ile sie niemyle znikła możliwość referowania osób do programu partner(chodziło o to że dostawało sie procent z porażek poleconego)
8. może II liga polska?
9. jakiś live chat z supportem
10. niewiele jest zawodowego boksu
to chyba 10 grzechów głównych gamebookers które pamiętam...
jak sobie coś przypomne to napisze
pozdrowienia,
Darkog[/qb][/QUOTE]jak jedyny B&W obsługuje wplatę MB ( niestety wypłacic trzeba winny sposób), natomiast fonbet zarówno wplaty jak i wypłaty,a nawet daje po 3% od każdej wpłaty bonusa), ale ja narazie nie gram w gb, bo kolesie mnie okradli równo z kasy ****a i mam ich w dupie

uke: