#600972 - 14/07/2006 08:57
Re: Betway [2]
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
chyba czas spieprzac z tego buka, wykołowali mnie na sporą kasę ...... opiszę później jak będę miał czas czy ktoś ma kontakt do działu ich managera? albo jakich większych płotek niż support? przyjęli over 1.5 na wczorajszy mecz zagłębia (taka liczba pisała nad zakładem w zakładach live) dałem to grubo, po czym gdy chciałem dac kolejny zakład na to, zmienili już na over 2.5 a poprzedni mój zakład rozliczyli po meczu jako przegrany !!!!!!!!!!!!!!!!!! mimo sporego mojego maila odpisali frazesowo ze było to 2.5 co robić??? stawka sporaaaaaaaaaaaaaaaaa 
|
Do góry
|
|
|
|
#600974 - 14/07/2006 09:04
|
old hand
|
Quote:
chyba czas spieprzac z tego buka, wykołowali mnie na sporą kasę ...... opiszę później jak będę miał czas
czy ktoś ma kontakt do działu ich managera? albo jakich większych płotek niż support?
przyjęli over 1.5 na wczorajszy mecz zagłębia (taka liczba pisała nad zakładem w zakładach live) dałem to grubo, po czym gdy chciałem dac kolejny zakład na to, zmienili już na over 2.5 a poprzedni mój zakład rozliczyli po meczu jako przegrany !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mimo sporego mojego maila odpisali frazesowo ze było to 2.5
co robić???
stawka sporaaaaaaaaaaaaaaaaa
oto historia maili:
to jakas paranoja!!!
w momencie zawierania zakładu była informacja o tym że stawiam under 1.5 !!!!!!!!!! (taka liczba goli była podana na pasku zakładów live = under/over 1.5) to Wasz błąd jeśli błędnie to napisaliście i nie zamierzam ponosić z tego powodu konsekwencji mojego zakładu! to jest niezgodne z przepisami, zmieniać zakład , który u Was zawieram. być może macie historie logów i stanu wskaźnika na ile bramek zawierany jest zakład
to że sami nie wiecie dokładnie na ile bramek przyjęliście świadczy, że w historii mojego konta na zakład nie ma określonej liczby tych goli !!!
do tej pory każdy zakład gram uczciwie i oczekuję od Was tego samego tym bardziej że nie jestem graczem 2-złotowym tylko ryzykuje u Was duże pieniądze. i każdą uczciwą porażkę traktuję normalnie , ale ta nie jest uczciwa!
proszę o poważne potraktowanie tej sprawy i poprawną weryfikację rozliczenia !
i odpowiedź:
Witamy i dziekujemy za kontakt,
Zaklad, ktory Pan zagral dostyczł 2,5 goli. Taki tez zostal rozliczony na koncie gracza.
Pozdrawiamy Support Betway.com
zlodziejstwo 
Conrad albo inni admini - macie jakis namiar do nich blizszy niz support? kurde mol czemu nie zrobilem printscreena tego zakładu gdy go zawierałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#600976 - 14/07/2006 09:57
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
Quote:
co robić??? [----] stawka sporaaaaaaaaaaaaaaaaa  [----] kurde mol czemu nie zrobilem printscreena tego zakładu gdy go zawierałem
Podaj czas zawarcia zakładu. typu Zakład zawarty 2006-07-13 19:15:40
Może ktoś ma zrzut albo grał po Twoim czasie i ma 1,5 albo przed i ma 2,5
wniosek: nie grać 13-go 
|
Do góry
|
|
|
|
#600977 - 14/07/2006 10:01
|
old hand
|
Quote:
Tam trzeba robic print screeny przy okazjach bo na kuponach zwykle nie pisze ile handi gemow , kiedys o tym bylo pisane w tym temacie, sam mialem z nimi walke o gemy , tylko jak mowilem zabawa by trwala wieczonosc, a tak w 3 osoby dalismy meila z print screenami i koniec , w zakaldace do dzis zaklad jako lost , a kasa recznie doliczona. Moze ktos na forum zrobil print screena to powinno wystarczyc zamazesz tylko dane i tyle, bo jak nie to nie wiem ale moze byc problem. Nic wiecej niestety nie pomoge.
a ,moglbym sie powolac na Twojego nicka w betway , mowiac ze Ty miales kiedys podobna sytuację?
no a propos - apelują do wszystkich - graliście wczoraj ten under/over lub macie PRINTSCREENY????????????
|
Do góry
|
|
|
|
#600978 - 14/07/2006 10:03
|
old hand
|
Quote:
Quote:
co robić??? [----] stawka sporaaaaaaaaaaaaaaaaa  [----] kurde mol czemu nie zrobilem printscreena tego zakładu gdy go zawierałem
Podaj czas zawarcia zakładu. typu Zakład zawarty 2006-07-13 19:15:40
Może ktoś ma zrzut albo grał po Twoim czasie i ma 1,5 albo przed i ma 2,5
wniosek: nie grać 13-go
Zakład zawarty 2006-07-13 19:08:28
Rezultat: Lost Potwierdzenie: O/0001022/0000142 Stawka: PLN xxxx.00 Wypłata: PLN 0.00 Powyżej Zagłebie Lubin - Dinamo Minsk Międz. - Puchar UEFA Powyżej/Poniżej 3.00 Lose
|
Do góry
|
|
|
|
#600980 - 14/07/2006 11:19
|
old hand
|
Witamy
Sprawdzilismy jeszcze raz Pana zaklad w naszym dziale bukmacherskim i otrzymalismy potwierdzenie zawartego przez Pana zakladu na powyzej 2,5 gola, nie 1,5 jak Pan twierdzi.
Prosze pamietac ze Pan gral swoj zaklad w opcji zakladow na zywo, gdzie kursy zmieniane sa na biezaco i gdzie przed kazdym zawarciem zakladu nalezy odswiezyc przegladarke, aby sprawdzic prawidlowosc zawieranego zakladu jak i aktualny kurs w celu unikniecia ewentualnej pomylki.
Opcja powyzej 1,5 gola byla dostepna PRZED strzeleniem bramki wyrownujacej przez Dynamo, gdzie zaklad powyzej/ponizej 1,5 bramki zostal zamieniony na powyzej/ponizej 2,5 bramki. Pan nie odswiezyl swojej przegladarki majac wpisana juz gotowa kwote przy tym zakladziei, czekajac jedynie na klikniecie w przycisk potwierdzajacy zagranie zakladu - zaklad zawarty przez Pana ma godzine przyjecia 19:08, czyli JUZ PO strzeleniu 2 bramek, tak wiec nie byla mozliwa sytuacja gdzie oferowalibysmy zaklad powyzej/ponizej 1,5 bramki, juz po strzeleniu 2 goli - jest to logiczne.
Prosimy na przyszlosc najpierw odswiezyc przegladarke zanim Pan zatwierdzi jakikolwiek zaklad w aplikacji zakladow na zywo.
Wiemy ze Panu najlatwiej jest winic nas za Pana przegrana, ale w tym przypadku Pana reklamacja i pretensje kierowane do nas sa nieuzasadnione.
Pozdrawiamy Support Betway.com
i moja odpowiedź
Wasz system zakładów live zrobiony jest w aplikacji Flash a więc nie wymaga to odświeżania przeglądarki. (a gdybyście zmienili opcję zakładu w momencie potwierdzania przeze mnie , to automat wypisałby :"zakład rozpoczęty lub zmieniona cena zakładu) Więc albo zbyt późno zmieniacie widok w aplikacji Flash (mimo że u Was w systemie zakład jest już zmieniony) . Z tego co wiem nie są to pierwsze Wasze błędy - mój znajomy o nicku "ciacho1894" miał podobną sytuację ze złym rozliczeniem zakładu, tylko że u niego chodziło o ilość gemów na mecz tenisa
On wysłał Wam printscreena i zweryfikowaliście jego zakład ręcznie
ewidentnie było 1.5 przed zagraniem 2 zakładu (znowu chciałem na over 1.5 dać)
załączam printscreen z widoku mojego konta, gdzie nie widać na jaką sumę bramek został przyjęty zakład
nie mam pretensji do Was o przegraną tylko o źle rozliczony zakład
|
Do góry
|
|
|
|
#600984 - 14/07/2006 11:50
|
old hand
|
Quote:
Sądząc po godzinie wygląda że postawiłeś ten zakład już (chyba ?) przy wyniku 1:1, tak więc trudno mi sobie wyobrazić aby betway wystawił w tym momencie over 1,5. Akurat siedziałem na tym meczu na betwayu ale szczerze przy wyrównującej bramce byłem w kiblu i nie widziałem akcji jaka się wówczas działa na livie, więc się nie wypowiadam. Jak wróciłem bankowo już było over 2,5 (trudno żeby coś innego było przy 1:1) ...
to dlugo musiales siedziec bo z 3' po wyrownujacej bramce trzymali 1.5 !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#600985 - 14/07/2006 11:52
|
old hand
|
Quote:
Napisz co dalej odpisza, nie wiem jak maja zrobiony live bo poprostu za moich czasow nie nadawal sie on do gry, ale widze ze szanse jesli ci ktos nie dosle print screena praktycznie 0 .
ok odpisze, a ja Ci powiem ze ich live byl wlasnie najbardziej do obrobienia... zdarzaly sie mecze ze reagowali minute na zdarzenie... tylko wtedy nie mialem zbytnio duzej kasy zeby atakowac ich
|
Do góry
|
|
|
|
#600987 - 14/07/2006 12:17
|
old hand
|
Quote:
uuu no to jeśli tak robiłeś,to nie odzyskasz tych pieniędzy na bank.W sumie korzystałeś na błędach,ale wiąże sie z tym ryzyko i je poniosłeś,jestem pewny,że tych pieniedzy nei zobaczysz
Kacpro oczysc privy swoje !
|
Do góry
|
|
|
|
#600989 - 14/07/2006 12:39
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
Quote:
ok odpisze, a ja Ci powiem ze ich live byl wlasnie najbardziej do obrobienia... zdarzaly sie mecze ze reagowali minute na zdarzenie... tylko wtedy nie mialem zbytnio duzej kasy zeby atakowac ich
z regulaminu: "Nie jesteśmy odpowiedzialni za awarie komputera, awarie serwisów telekomunikacyjnych, lub połączeń Internetowych w powiązaniu do prób twojego udziału w grach poprzez metody lub możliwości nie zamierzone przez nas. "
"Nie będzie zastosowane żadne pobłażanie ze strony Serwisu Bukmacherskiego w stosunku do ciebie, jeżeli pogwałcisz te Przepisy i Warunki."
wniosek: faktycznie "czas się zabierać". ("Nosił wilk razy klika - ponieśli i wilka")
Jeśli zagrałeś nieświadomie (nie miałeś TV), to nalezy Ci się zwrot, ale po lekturze Twoich wiadomości wnioski są nieco odmienne.
|
Do góry
|
|
|
|
#600990 - 14/07/2006 13:01
|
old hand
|
Quote:
Quote:
z regulaminu: "Nie jesteśmy odpowiedzialni za awarie komputera, awarie serwisów telekomunikacyjnych, lub połączeń Internetowych w powiązaniu do prób twojego udziału w grach poprzez metody lub możliwości nie zamierzone przez nas. "
"Nie będzie zastosowane żadne pobłażanie ze strony Serwisu Bukmacherskiego w stosunku do ciebie, jeżeli pogwałcisz te Przepisy i Warunki."
wniosek: faktycznie "czas się zabierać". ("Nosił wilk razy klika - ponieśli i wilka")
Jeśli zagrałeś nieświadomie (nie miałeś TV), to nalezy Ci się zwrot, ale po lekturze Twoich wiadomości wnioski są nieco odmienne.
a Ty jestes oczywiscie organizacja charytatywna wspierajaca majatek bukow tak?  czlowieku nie rozsmieszaj mnie, spojrz jak klientow traktowal baw (zamykanie kont po wysokich wygranych) , expekt (slynne handicupy zuzlowe), Unibet. i Ty mowisz o jakiejkolwiek uczciwosci w tej branzy???
|
Do góry
|
|
|
|
#600991 - 14/07/2006 13:04
|
old hand
|
Quote:
Quote:
poza tym nikogo nie oszukałem, grałem to co było w danej chwili w ofercie wystawione przez buka, więc?????????
|
Do góry
|
|
|
|
|
|