Witam!
Chce przedstawic sytuacje jaka na szczyt bezszczelnosci i złodziejstwa wykazal się expekt.
Miałem 22/06/2006 zagrany na live zakład kto będzie miał ostatni corne w 2 polowie meczu. (zagralem chorwatow)
Przedtsawie obustronne korespondencje:
@expekt
Szanowny Panie, stan konta zmienil sie, gdyz zaklady na Croatia - Australia (Specials) Last corner in the 2nd half ( ostatni rzut rozny w drugiej polowie) zostaly blednie rozliczone, co musielismy skorygowac.
Prawidlowy rezultat to Australia.
@ja
szanowna firmo!!
zauwazylem wlasnie w historii konta ze te zaklady zostale zmienione.
jestem w 100% pewien ze ostatni corner w 2 polowie wykonywali chorwaci a dokladnie Kovac. ogladalem ten mecz i przypominam sobie cala sytuacje...o ile dobrze pamietam to byla jeszcze sytuacja dla australiczykow blisko tego ze mogl byc dla nich corner ale bodajze skonczylo sie na rzucie wolnym a nie cornerze. Prosze jeszcze raz zobaczyc koncowe fragmenty tego meczu. , (ja niestety nie mam pomyslu jak moge obejrzec taka powtorke jeszcze raz co najmniej 3 min ostatnich tego meczu)a jesli sie myle w co naprawde niewierze to prosze o dokladne informacje. ja mimo wszytsko polecam kasete video itp. jesli wasza firma bazuje na raporcie fifa to musze stwierdzic ze juz raz raport byl bledny (chodzi o mecz portugalia-iran) gdzie w raporcie fifa bylo w cornerach 13-1 dla POR a w rzeczywistosci 14-1.
@expekt
….i tu najlepsze ;/
Ostatni rzut rozny dla Chorwacji padl poza regulaminowym czasem spotkania.
(maja miSZCZa)
Ja poki co odpisałem
przeciez nie bylo dogrywki!!
a co z tego ze byl w 93 min ..przeciez wiadome ze mecze rozliczacie tyle ile sedzia doliczy
PRZECIEZ TO JEST SMIESZNE TO CO TERAZ ZOSTALO MI NAPISANE
to tak, jakbyscie rozliczyli wynik arabia saudyjska-tunezja jako zwyciestwo arabi bo przeciez tunezja strzelila w 93 min na 2-2. lub nie szukajac daleko wlochy-australia mozna powiedziec ze byl X bo totti z karnego strzelil w 95minucie.
Nie macie swiadomosci ze troche sobie wyssaliscie z palca takie cos, szczerze mowiac to napisaliscie to jak do jakiegos laika