Fakt, ze do tej pory mialem do czynienia z powszechnie szanowanymi bukami i jest to chyba moje pierwsze takie doswiadczenia, ale musze przyznac, ze
nie spotkalem sie z wiekszym amatorstwem, prostactwem i dziadostwem , niz jest to w wypadku
10bet.
Oczywiscie, nie mam zamiaru klocic sie na temat zasad i regulaminu, ktory zaakceptowalem. Ale przyznajcie sami
JAK mozna wygrac u nich pieniadze skoro maja warunki i zasady przygotowane na kazda okazje? Chcialem obstawic zwyciestwo Safina w turnieju Masters. Kurs 19, to bylo jeszcze przed wycofaniem sie Federera... Zaakceptowano moj zaklad. Nastepnie Roger decyduje, iz nie zagra w Paryzu.
W porzadku, moje ryzyko, BET365 obnizyl mi kurs az o 70% - ale maja to jasno okreslone w regulaminie!
Tymczasem jeden punkt regulaminu 10bet mowi iz:
"Zakłady długoterminowe są ważne nawet jeśli dany zawodnik nie wystartował w turnieju." Po dwoch dniach okazalo sie, ze moj zaklad zostal... anulowany z powodu "wrong line".
Przypuszczam, bo zadnego glebszego wyjasnienia od nich nie otrzymalem, iz posluzyli sie po prostu... innym punktem regulaminu: "10Bet zastrzega sobie prawo do usunięcia całości lub części jakiegokolwiek zakładu i uczynienia go nieważnym bez podania przyczyny."
Pytam:
czy w takim razie maja prawo usunac KAZDY zaklad w KAZDYM momencie, nie zwazajac na nic? Widac, ze tak. Moja rada dla Was, bez wzgledu na to ile lat macie, ile kapitalu wkladacie - zastanowcie sie u kogo gracie. Moga miec nawet najlepsze kursy na rynku lub bogata oferte. Ja wiem, ze MNIE juz nigdy niczym nie skusza. Bo sa dziadowska firma...
Gdyby to tylko byl koniec... Otoz natychmiast zdecydowalem sie wyplacic od nich pieniadze. Nie dosc, ze to ja musialem im o tym przypomniec po kilku dniach, to przyslali mi w dodatku maila, w ktorym zycza sobie... 15 EUR oplaty jako ze nie obstawilem zadnego zakladu!
Nie potrafie znalezc punktu, na podstawie ktorego uzurpuja sobie do tego prawo. Jesli nie znajde, a to uczynia, bede sie zastanawial nawet nad... powazna walka o te kwote (oczywiscie nie dla samej kwoty, bo gram o wiele wiele wiekszym kapitalem i stawkami, ale dla zasady).
15 EUR nie uszczupli mojego budzetu, ale pokazuje jak zalosni sa ci ludzie...
Uwazajcie u kogo gracie. Chce mi sie smiac z nich, ale ciesze sie z tego doswiadczenia, bo wiem gdzie moje pieniadze juz nigdy nie pojda.