Nie potepiajmy Patriciu$a za jego szalenstwo juz ktos kiedys wspomnial ze mozna to wykorzystac i grac poprostu wszystko przeciwko jego typom .... Tez jest to jakis sposob jesli potwierdzi swoja forme
Patricus czy ty jestes slepy czy co? A kto w innym topicu podał pewniaka Auxerre-PSG na 1 ?????? Amica-Pogon na 1???????? toz ty kurde nic nie trafiłes jeszcze!!! Masz nas za idiotów co to nie umia cofnac i poczytac starych postów i do tego jeszcze idiotyczne tematy wymyslasz. Podaj na dzis jakiegos pewniaka 90% takiego jak X Legii z Ruchem i wygrana Auxerre .plizzzzzzzzz
TO MIALO BYĆ ZABAWNE!? JAKOŚ MNIE TO NIE ŚMIESZY , PONIEWAZ ZADNE TYPY NIE WYSZLY PRAWIDLOWO I TAK REASUMUJĄC NIKT Z SZANOWNYCH PANOW "BUKÓW" NIE WYTYPOWAŁ KUPONU WARTEGO POŚWIĘCENIA WIĘKSZEJ UWAGII...A CO DO NAJEŻDŻANIA NA INNYCH TO UWAŻAM , ŻE NIEKTÓRZY POWINNI TROCHE SPASOWAĆ Z TĄ SWOJĄ "MONUMENTALNOŚCIĄ" ,GDYŻ ZBYTNIE CWANIACTWO SZKODZI ZDROWIU I PORTFELOWI....................WIĘCEJ POKORY I ZROZUMIENIA Z WYJAŚNIENIEM
Patricus chłopie pokora to tobie jest potrzebna a nie nam . Trafiasz ze skutecznoscia 5 % i jeszcze cos narzekasz na monume.... cos tam ja za głupi jestem na takie teksty . podawaj jakies typki moze skorzystam a narazie wejdz na topic tenis tam podałem dzis przeze mnie puszczony kupon moze wejdzie a bedziesz mogł zwrócic uwage na niego buhahaha
Sposób bycia i wypowiedzi Patricu$-a nie są takie złe jak wielu uważa, dla mnie są one zabawne. Oba jego tematy uzyskały nawet sporo odpowiedzi i wniosły sporo humoru na forum i tak myślę czy nie to miał na celu Patricu$ wszędzie głosząc swoje pewniaki na 90%. Chyba każdy, a przynajmniej znaczna większość osób wiedziała że to nie są żadne pewniaki i nie zagrała ich w ciemno, przy typach nie było żadnego uzasadnienia, poza dwoma meczami, które akurat miały szanse wejść, (Sochaux-Rennes i Schalke-Dortmund) i jeden wszedł. A co do tych 90% Patricu$, no cóż intuicja czasami zawodzi