Ostatnio dosyć więcej zacząłem obstawiać niż wczesniej (wiadomo w końcu mamy Mundial). Rano zalogowałem sie do swojego konta Betfair a tam całkiem przyjemna dla oka suma na koncie... 4-cyfrowa

Ucieszyłem sie że weszły moje ostatnie typy i zacząłem przeglądać zdarzenia. Postawiłem jeden zakład, potem drugi.. jakież było moje zdziwienie gdy zauważyłem że zakłady zostały przyjęte a stan konta nie zmienił sie!!!!!!!! postawiłem jeszcze jeden... stan konta nadal bez zmian!!!!!!! Zadzwoniłem do kumpla z osiedla, żeby sprawdził jak sytuacja wygląda u niego. Postawił zakład na Francje i u niego stan konta zmniejszył sie, wszystko było ok. Tylko że u niego a nie umnie

Opowiedziałem mu jaką mam sytuacje u siebie a on od razu że możnaby nieźle na tym zarobić.. ( kto bawi sie zarówno w BACK jak i LAY ten wie jaki możnaby zrobić wałek

W sumie to w kilka dni moglibyśmy z ziomkami z osiedla "wyłuskać" z Betfair ładnych kilka(set) tysięcy euro.. Ale jakby nie było z Betfair chyba nikt nie miał problemów typu zamknięte konto więc... po kilku minutach namysłu ostatecznie postanowiłem nie kombinować i poinformować o wszystkim angielski support. Napisałem do nich maila po angielsku ale z tego co widze nie załapali o co biega i poprosili żebym napisal do polskiego oddziału. No to napisałem... W tej chwili czekam na odpowiedź.
Co ciekawe, owa 4-cyfrowa sumka to niestety nie rezultat moich trafnych typów... także sam nie wiem skąd ta kasa na moim koncie. O tym też napisałem do supportu.
W tej chwili czekam na odpowiedź od polskiego supportu. Jakby nie było mogłem zrobić naprawde solidny wałek ale powstrzymałem sie od tego. W końcu niecodziennie ma sie ... nielimitowany stan konta. Zobaczymy teraz co mi odpiszą itd. a przy okazji czy uczciwość wobec buków popłaca i czy za szybką reakcje z mojej strony dostane jakiś bonus
O wszystkim będe Was informował na bieżąco