|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, ¿e po raz kolejny forum nak³oni³o mnie do postawienia nie mojego typu w tenisa (Henin) i oczywi¶cie musia³ byæ wa³ek, mimo, ¿e mia³em tego typu zagrywki na czarnej li¶cie "niegrania"! 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Wk*rwia mnie wrêcz Ko³toñ i te jego "suwerennie" Suwerennie prowadzi³ dru¿ynê, suwerennie wygrali grupê, suwerennie ... ja pitole 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Quote:
Wk*rwia mnie wrêcz Ko³toñ i te jego "suwerennie"
Suwerennie prowadzi³ dru¿ynê, suwerennie wygrali grupê, suwerennie ... ja pitole
Widze ¿e nie tylko ja nie przepadam za tym cz³owiekiem. I ten jego angielski akcent...Do dzi¶ mam md³o¶ci gdy s³ysze z jego ust nawisko Ruuda van Nisterloya..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znowu Strejlau upar³ siê na "ekspensywnie". "Ekspansywnie gra na skrzydle" chyba na pamiêæ siê wyuczy³ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wkurza Cristiano Ronaldo Wiêcej tutaj: http://szyderczy.nlog.org
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
A mnie denerwuje, ¿e od pocz±tku wakacji tak mi brzuch urós³ Chyba trzeba bêdzie przystopowaæ
Mam to samo. W koncu wakacje, palza piwko grill i kielbaski...i brzuch rosnie na moich oczach eh.. to jedyny minus tych wakacji:)
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Denerwuje mnie to, ¿e : - ludzie s± zazdrosni  - podaj± w sklepach ciep³e piwo - po czê¶ci denerwuje mnie to, ¿e wyjadê na d³u¿szy czas do Pary¿a i nie bêde widzia³ siê ze swoim S³oñcem 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Quote:
- Czy kto¶ widzia³ kiedy¶ Cristiano wygrywaj±cego pojedynek g³ówkowy? Bo ja nie. On siê przewraca. Zawsze.
Obejrzyj czasem jakis mecz to zobaczysz Ma³o goli strzeli³ w kadrze g³ow± ? 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mnie wlasnie denerwuja belgijki ktore przpierdalaja z lotyszkami:( ehhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra defensywna rz±dz±ca w pi³ce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
Quote:
- Czy kto¶ widzia³ kiedy¶ Cristiano wygrywaj±cego pojedynek g³ówkowy? Bo ja nie. On siê przewraca. Zawsze.
Obejrzyj czasem jakis mecz to zobaczysz Ma³o goli strzeli³ w kadrze g³ow± ?
Piomil nie udawaj g³upszego ni¿ jeste¶. Znajac Ciebie to poza milanem w lidze mistrzow nie ogladasz zbyt wiele pi³y (bo jak liczysz ka¿d± z³otówkê to pewnie i na C+ siê nie szarpiesz), a jesli ogladasz to nie osmieszaj sie stwierdzeniem, ¿e Cristiano nie jest panienk±, bo to po prostu obezw³adniaj±ce.
I odpowiadam na Twoje glupie pytanie (na ktore nawet nie bedziesz umial zripostowac konkretnie): Tak, malo strzelil bramek g³ow±.
To jest pierwsza sprawa. A druga - ja mowie tu o POJEDYNKACH glowkowych bo jak sie idzie 2 vs 1 , gosc ci wrzuca na dynie i sadzisz z paru metrow obok bezradnego bramkarza to to nie jest pojedynek glowkowy. Pojedynek = walka, dla kogos kto 'oglada czasem jakis mecz' to jest to oczywiste.
No ale dobrze ze jestes fanem Cristiano, przynajmniej dobrze to swiadczy o Twojej znajomosci sportu. I po co pieprzysz 'obejrzyj jakis mecz' skoro nic o tym nie wiesz, no wytlumacz mi to, 1 ARGUMENT (bo trzeba byc skonczonym cwelem zeby nie umiec uzywac ARGUMENTOW)?? Zaloz lepiej jakies platne typy, byle szybko bo juz niedlugo caly swiat sie bedzie z Ciebie smial i od nikogo nie uda sie nic wyciagnac 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
denerwuje mnie ten Ko³toñ - przez pó³ godziny p³acze... "co my¶li Zidane" , "gdzie jest Zidane" , "jak wygl±da Zidane" , "co powie Zidane" ... a ch** z tym - sam sobie nabru¼dzi³, a Ko³toñ tylko p³acze za nim... s³uchaæ siê tego nie da³o 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Piomil nie odpowiadaj juz na tego posta, nie bylo sprawy, przepraszam za ton. Sorry  nie ma sie co klocic o geja. pozdrawia
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Heh najpierw przeczytalem drugiego posta a dopiero pozniej pierwszego  Ech muppet sk±d takie nerwy u Ciebie?  Panikujesz jak kobita  wk³adasz mi w usta(  ) rzeczy, ktore sam sobie wymyslasz i w ogole czasami to farmazony takie walisz, ze glowa ma³a  Ja i fan cristiano?  heh dla mnie to najwieksza ciota obok zlatana biegajaca po swiatowych boiskach ale jak kto¶ opowiada brednie to trzeba odpowiedzieæ  Mi tam rybka co przyk³adowo s±dzisz na mój temat bo kazdy ma prawo do wlasnej opinii i wiadomo, ze wszyscy nie beda sie kochac  Wyobraz sobie tez, ze mam cyfre bo tu gdzie mieszkam nie ma kablówki  I powiem nawet tyle, ze Lippi nie zabral najlepszej kadry na mundial bo jak wytlumaczyc brak di michele, marchioniego czy pasquale  w sumie to powinien byc priv ale co tam  Zeby nie bylo of top  Denerwuje mnie : opis Marcela, opina 'fachowców' w studiu, ze wlosi byli slabsi bo przeciez strzelili o jedna bramke wiecej juz w regulaminowym czasie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a mnie wkurzyl Zidane ze swoim Knockoutem... pewnie jak skonczyl grac w pilke zacznie kariere w Pride 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wkurzy³ pewien mod gani±c Zidane'a za ¼le wykonany rzut karny. Zarzuci³ mu m.in. to, ¿e od razu planowa³ tak strzeliæ a nie czeka³ na reakcjê Buffona oraz to, ¿e w meczu o tak± wielkê stawkê tak siê karnych nie wykonuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
Denerwuje mnie : opis Marcela
no troche wkurzony by³em bo mi uciek³ tysiaczek $ i zdenerwowa³o mnie to , ¿e W³osi wygrali ale nie pokazali piêknego futbolu , takiego jak chocia¿by w pó³finale .
Ale w koñcu szczêscie musia³o sie do nich , w 98 przegrali w karnych z Francj± - teraz wygrali . W 2000 Trezeguet strzeli³ gola daj±cego Francji ME a teraz on jako jedyny nie strzeli³ karnego. Wszystko jest zapisane w gwiazdach 
no i zdenerwowa³ mnie Zidane - taki wielki pi³karz , ikona futbolu , idol wielu dzieciaków tak siê zachowa³ w wielkim finale .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
A mnie wkurzy³ pewien mod gani±c Zidane'a za ¼le wykonany rzut karny. Zarzuci³ mu m.in. to, ¿e od razu planowa³ tak strzeliæ a nie czeka³ na reakcjê Buffona oraz to, ¿e w meczu o tak± wielkê stawkê tak siê karnych nie wykonuje.
to bylo wprost zenujace 
ale przeciez jak Totti bodajze na Euro tak karnego kiedys strzelil to bylo ok.... 
|
|
|
|
|