#614599 - 06/08/2006 19:49
Re: Co Was denerwuje? [2]
|
member
Meldunek: 09/07/2006
|
powtorze to jeszcze raz bo mi spokoju nie daje: "Karta RIVER w texas holdem" 
|
Do góry
|
|
|
|
#614602 - 06/08/2006 23:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
a mnie wkurw**, że nie rozumiem kobiet jakbym się nie starał, nigdy się nie udaje
bo ich nie da sie zrozumiec one sa inne ...
|
Do góry
|
|
|
|
#614603 - 06/08/2006 23:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Quote:
Quote:
a mnie wkurw**, że nie rozumiem kobiet jakbym się nie starał, nigdy się nie udaje
jak kobieta mówi "tak" myśli "nie", mówi "nie" mysli "tak", mówi "rób jak uważasz" myśli "zrób po swojemu a pożałujesz".... cóż pozostaje nam postarać się je zrozumieć
|
Do góry
|
|
|
|
#614604 - 06/08/2006 23:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Kobiecy słownik do użytku męskiego
1. Tak = Nie 2. Nie = Tak 3. Być może = Nie 4. Żałuję = Pożałujesz 5. Potrzebujemy = Chce mieć 6. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz 7. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania 8. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto! 9. Jaki ty jesteś meski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. 10. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? 11. Bądź romantyczny i wyłącz światlo = Oczko mi poszło na pończosze. 12. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chcę się przeprowadzić 13. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie... 14. Kochasz mnie = Zaraz cię poproszę o coś bardzo drogiego. 15. Naprawdę mnie kochasz = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno nie spodoba. 16. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyc kapcie, napić się piwa i poszukać ciekawego programu w TV 17. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać. 18. Nic = Wszystko
Słownik męski dla kobiet
1. Jestem głodny = jestem głodny 2. Chce mi się spać = chce mi się spać 3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony 4. Może byś do mnie wpadła = Kiedy pójdziemy do łóżka? 5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka? 9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka juz teraz? 10. Ja też cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka? 11. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej 12. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłas 150 PLN? 13. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu.
|
Do góry
|
|
|
|
#614605 - 06/08/2006 23:20
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
jak kobieta mówi "tak" myśli "nie", mówi "nie" mysli "tak", mówi "rób jak uważasz" myśli "zrób po swojemu a pożałujesz".... cóż pozostaje nam postarać się je zrozumieć
"Nigdy nie staraj się zrozumieć kobiet - to nie możliwe" 
|
Do góry
|
|
|
|
#614606 - 07/08/2006 03:49
|
member
Meldunek: 09/07/2006
|
Quote:
Kobiecy słownik do użytku męskiego
1. Tak = Nie 2. Nie = Tak 3. Być może = Nie 4. Żałuję = Pożałujesz 5. Potrzebujemy = Chce mieć 6. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz 7. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania 8. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto! 9. Jaki ty jesteś meski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. 10. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? 11. Bądź romantyczny i wyłącz światlo = Oczko mi poszło na pończosze. 12. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chcę się przeprowadzić 13. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie... 14. Kochasz mnie = Zaraz cię poproszę o coś bardzo drogiego. 15. Naprawdę mnie kochasz = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno nie spodoba. 16. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyc kapcie, napić się piwa i poszukać ciekawego programu w TV 17. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać. 18. Nic = Wszystko
Słownik męski dla kobiet
1. Jestem głodny = jestem głodny 2. Chce mi się spać = chce mi się spać 3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony 4. Może byś do mnie wpadła = Kiedy pójdziemy do łóżka? 5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka? 8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka? 9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka juz teraz? 10. Ja też cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka? 11. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej 12. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłas 150 PLN? 13. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu.
a zeby nie bylo off topic
to wkurwia mnie ze nie ma jeszcze trailera do filmu PIŁA 3 grrrrrrrrr
|
Do góry
|
|
|
|
#614609 - 17/08/2006 23:15
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Krakowscy policjanci zatrzymali trzech członków dziecięcej szajki napadającej na rówieśników na osiedlach w krakowskiej Nowej Hucie. Najstarszy z nich miał ledwie skończone 13 lat, najmłodszy - niespełna cztery. Komisarz Sylwia Bober-Jasnoch z zespołu prasowego małopolskiej policji poinformowała w czwartek, że schemat rozbojów był zawsze podobny: napadane były dzieci w wieku od 8 do 12 lat, którym sprawcy grożąc nożem lub pałką zabierali drobne pieniądze lub wartościowe przedmioty. Akcje inicjował najmłodszy członek szajki, czteroletni chłopiec, który zaczepiał wytypowaną ofiarę. Potem do włączali się jego dwaj starsi wspólnicy, którzy zastraszali i okradali ofiarę. Policjanci szybko namierzyli sprawców, którymi okazali się 13- latek oraz dwaj bracia w wieku 12 i niespełna 4 lat. Przyznali się oni do kilku włamań do samochodów, podpalenia śmietnika, wybicia szyb w szkole oraz kilkunastu rozbojów. Dobre ?  Podpalenie śmietnika jest cool  ale reszta 
|
Do góry
|
|
|
|
#614612 - 18/08/2006 13:57
|
enthusiast
Meldunek: 31/07/2005
|
Quote:
Krakowscy policjanci zatrzymali trzech członków dziecięcej szajki napadającej na rówieśników na osiedlach w krakowskiej Nowej Hucie. Najstarszy z nich miał ledwie skończone 13 lat, najmłodszy - niespełna cztery. Komisarz Sylwia Bober-Jasnoch z zespołu prasowego małopolskiej policji poinformowała w czwartek, że schemat rozbojów był zawsze podobny: napadane były dzieci w wieku od 8 do 12 lat, którym sprawcy grożąc nożem lub pałką zabierali drobne pieniądze lub wartościowe przedmioty. Akcje inicjował najmłodszy członek szajki, czteroletni chłopiec, który zaczepiał wytypowaną ofiarę. Potem do włączali się jego dwaj starsi wspólnicy, którzy zastraszali i okradali ofiarę. Policjanci szybko namierzyli sprawców, którymi okazali się 13- latek oraz dwaj bracia w wieku 12 i niespełna 4 lat. Przyznali się oni do kilku włamań do samochodów, podpalenia śmietnika, wybicia szyb w szkole oraz kilkunastu rozbojów.
Dobre ? 
Podpalenie śmietnika jest cool ale reszta
qrwa żałosne rośnie nam takie nowe pokolenie debili! szkoda gadać. pytam, tylko co oni zrobią dobrego dla kraju?! teraz okradają rodaków, a jak dorosną to bedą "siedzieć" i my podatnicy będziemy na nich płacić. boli tylko, że dzieci z takich patologicznych rodzin bez dobrego przykładu idą na dno i jeszcze trują życie innym. bo taki młody człowiek teraz nie rozumie, że robi źle i nie mysli o konsekwencjach swych czynów. całe rodziny bez pracy i perspektyw, pogrążone w depresji i złości na cały system! nie wskażą swoim potomkom właściwej drogi, lecz zostawiają samym sobie, gotując im taki los jaki sami mają(margines społeczny). to tyle o tej chorej sytuacji. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|