#614561 - 16/07/2006 22:28
Re: Co Was denerwuje? [2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A mnie wkurza moje lenistwo, jestem zdolny, a cholernie leniwy, i to mnie przeraza, ciagle co odkladam przekladam byle tego dzis nie robic bo mi sie nie chce 
Ale najbardziej to mnie irytuje fakt, ze w wieku 22 lat ja nie wiem co chce robic w przyszlosci  Jestem w takim okresie zycia, ze musze sie okerslic a tu...
witaj w klubie
Witam rowniez 
Matka za mna lazi ze len ze mnie, nic nie robie a tu niedlugo trzeba sie decydowac co sie chce w zyciu robic... Sam nie wiem...
Również witam w klubie
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity ja tez witam w klubie , tyle ze ja skonczylem studia i okazalo sie ze ten kierunek mnie nie kreci (studiowalem bo cos trzeba bylo studiowac..) i dalej nie wiem co chce robic :D Mial ktos tak?:D
ja tak mam skonczylem elektroenergetyke a ja jestem przeciez humanista i nie wiem co mam robic pracuje w skurwialej spoldzielni mieszkaniowej i czasem mysle o wlasnym biznesie ale wez i wez jak nie mam znajomosci i wlasnie len ze mnie niesamowity. cos namieszalem w poprzednim poscie sorki
zróbmy cytat cytatu cutatu cacyca heheheh czy jakos tak taaaaki do ksiegi rekordów guinesa
Ja Panowie również przyłącze się do waszeg klubu Mam już trochę lat, trzeba powoli określać się co dalej robić w życiu itd .. Jutro egzam z psychologii a ja jeszcze nic nie umie. Jak zawsze przekładanie z dnia na dzien.. Naukę chyba przełoże na jutrzejszy dzień Przed egzamem godzinkę się poucze i może wystarczy  Tak jak pisze Szczypior - robimy cytat cytatu cytatu do księgi Guinessa
Także nie wiem co robić ze swoim życiem.... A już 3 rok studiów
A ja nie wiem jakie studia wybrać codziennie inny pomysł w głowie mam
Ja wiem na jakie studia chcę iść tylko, że nie mam pojęcia co się ze mną stanie jeżeli siętam nie dostane, a to jest bardzo realne
denerwuje mnie, ze zabrania sie cytowania

a mnie denerwuje ze ludzie sie rzadko usmiechaja... no...
|
Do góry
|
|
|
|
#614564 - 16/07/2006 22:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
nie zapomnial sie tylko chcial sprawdzic czy na forum sa rowni i rowniejsi... choc nie ukrywam ze Piomil to jeden z tych moderatorow ktorych uwazam za bardzo spoko ludzi 9tenis  )... i chcialem mimo wszystko przeprosic... nie wiem co mna kierowalo ludzie co robia to co ja przed chwila to mnie strasznie wkur... wiec sam siebie wkur... przepraszam daje slowo to sie wiecej nie powtorzy...
|
Do góry
|
|
|
|
#614567 - 17/07/2006 08:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
To, że betole wciąż nie wypłaciło mi kasy  .
|
Do góry
|
|
|
|
#614569 - 17/07/2006 08:49
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Quote:
To, że betole wciąż nie wypłaciło mi kasy .
Ile Ci są winni? Warto sobie newrwy psuć?
|
Do góry
|
|
|
|
#614570 - 17/07/2006 08:52
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
a mnie zdenerwowaly wlasnie komentarze na onecie odnosnie Doroty Swieniewicz i jej zakonczenia kariery... ludzie pisza ze to brak profesjonalizmu itp itd.. a ja chcialem napisac - Dziekujemy Pani Doroto!
Ja Ci proponuje nie czytac wszelkiego rodzaju komaentarzy na roznych portalach, bo czlowieka krew zalewa jak czyta rozne bazgroly, czytajac je mozna sobie uswiadomic, ilu jest debili w POlsce 
|
Do góry
|
|
|
|
#614576 - 18/07/2006 21:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Quote:
wkurza mnie, że w dalszym ciągu nie można wskoczyć do morza bo jest wywieszona czerwona flaga na plazy
mozna...i powiem Ci ,ze sie zarabiscie plywa -wkurza mnie to,ze krecilem ze zla dziewczyna,a jak poznalem ta wlasciwa to sie okazalo,ze sa kumpelami i bedzie ciezko...i nie wiem jak ta sytuacje rozwiazac...bo niby czas leczy rany,ale ja w goracej wodzie kapany... - wkurza mnie to,ze cholernie przekroczylem rachunek telefoniczny - wkurza mnie to,ze mam lekcje francuskiego w wakacje - wkurza mnie to,ze musialem wrocic wczesniej znad morza (ale na szczescie jeszcze tam wracam ) - wkurza mnie to,ze nie wiem co chce robic w zyciu - wkurzyl mnie znajomy i jeszcze wiele innych rzeczy,ale to sa pierwsze jakie mi do glowy przyszly
|
Do góry
|
|
|
|
#614578 - 26/07/2006 12:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
denrewuje mnie to, że: mam indekx w jednej katedrze i babka jest na urlopie do 4.VIII, więc wcześniej niż 7 go nie dostanę. Jednocześnie muszę podbić zaliczenie praktyk, a pełnomocnik ds. praktyk jest na urlopie od 1.08.do 16.09. I to nic, gdyby nie to, ze obronę mam ok. 20.09, a 2 tygodnie wcześniej muszę złożyć rozliczony indeks do dziekanatu. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|