padik
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwasek: [qb]A jak dostac te 10 $ czy tam euro dostalem maila od nich ale jak sie zalogowalem dalej mam 0.[/qb][/QUOTE]W mailu powinien byc kod VOUCHERa. Zaloguj sie na ich stronke, kikinij zakladke Voucher, wpisz kod i potwierz - kasa powinna byc na koncie
P.S. Wie ktos moze ile razy trzeba to obrocic ?? P.S.2 Zdaje sie ze promocja jest tylko dla starych uzytkownikow, wiec nie zakladajcie milionow kont na babcie, na kuzyna i na psa...
Odswiezam temat. Moze znacie jakies zagraniczne forum z darmowa kasa bez depozytu ? JEzeli tak bardzo prosilbym o podanie adresu. Panowie troche zycia trzeba rozruszac ten temat bo wakacje juz sa a co robic w wolnym czasie jak nie obstawiac ?
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kopernik: [qb]BLUEVEX tylko niemiecki czy ang tez opcje sa [/qb][/QUOTE]tylko niemiecki Jest maly problem! Jak tam sie obstawia
Ja w bets4all zalozylem se kurde konto jak byla aktualna i nie dostalem zadnych 5 euro. Ale moze to z mojej winy, bo moze przegapilem jakiegos vouchera w mailu czy cos.
Ktos pamieta na jakiej zasadzie trafialy eurusy na konto promocyjne ?
Chce sie zarejestrowac do bluevexa żeby zobaczyć czy można skorzystać z promocji, ale przy rejestracji odrzuca mi adres e-mailowy. Pisze: "Bitte geben Sie eine gütige Emailadresse an. "
Przecież do diabła mój adres e-mail jest gütige. O co im chodzi
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _bzyku_: Chce sie zarejestrowac do bluevexa żeby zobaczyć czy można skorzystać z promocji[/QUOTE]Skorzystać można, ale:
"BLUEVEX behält sich das Recht vor, dieses Angebot bzw. die Auszahlung des Angebots jederzeit zu verweigern. Dieses Angebot bzw. die Regeln hierzu können jederzeit ohne Benachrichtigung geändert werden."
- co oznacza w skrócie tyle, że mogą odmówić wypłaty, o ile tylko przyjdzie im na to ochota. Szkoda więc danych osobowych. Są warte więcej niż 5 euro.
hehe...bzyku to jedna z najstarszych promocji omawianych na tym forum )) A maksymalnie dostaniesz 30 euro przy wplacie 30 euro, co daje razem niezla sumke 60 euro
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SimonExpekt: [qb]Hej .. moglibyscie mnie poinformowac , gdzie sa jakies godne uwagi promocje ?? z góry dziekuje i pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Unibet ( do jutra) ale przede wszystkim Sportingbet. Uwielbiam ich a ta promocje ale nie lubie ich za takie marne kursy