[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
Szakal jeśli chcesz stawiać na strzelców to najlepiej na Cole'a i van Nistelrooya
Yorke może stracić miejsce w pierwszym składzie, a jeśli będą grać 3 napastnikami i to i tak Holender wydaje się bardziej bramkostrzelny (patrz mecz z Celtic)
Jeżeli chodzi o mistrza Anglii to jednak Manchester. Nowe nabytki odwdzięczą się kolejnym sukcesem. Veron i van Nistelrooy to przecież nie byle kto. Liverpool jest wyjątkowo silny, ale jeszcze nie tym razem (może po odejściu Fergusona uda się im).[/QUOTE]
Zgadzam się z powyższą częścią w zupełności.
[QUOTE]
Wg mnie górna część tabeli będzie wyglądała tak:
1. MANCHESTER UNITED
2. FC LIVERPOOL
3. CHELSEA LONDYN
4. TOTTENHAM HOTSPUR
Nie wiem czy są takie zakłady, ale jeśli są to warto postawić na to że "Koguty" zmieszczą się w pierwszej piątce. To może być rewelacja sezonu[/QUOTE]
Natomiast, mimo, że jestem fanem Spurs, to myślę, że ten sezon może być jeszcze gorszy niż poprzedni. Przebudowany skład i gdyby nie trener z nazwiskiem, to po odejściu Sol'a zespół ten opuściłoby wielu innych wartościowych graczy. I tak z wielu "głośnych" transferów jakie miały mieć miejsce, doszło tylko parę znanych nazwisk niechcianych w innych klubach, choć nie powiem Hoddle wziął ich prawie za darmo