Szkoda mi Bogusia, przed sezonem pewny siebie, uśmiechnięty i pełen humoru, i te jego opowieść jak to dobrze mu się wspołpracuje z kibicami co zaowocowało nawet planami pierwszej w polsce legalnej pirotechniki. Niestety dziś Boguś na konferencji prasowej wyglądał tak jakby mu ktoś wszystkie zabawki zabrał... Boguś wracaj do nas
Staralem sie obiektywnie podejsc do tematu ale orgazm "kibicow" Legii doprowadza mnie do wymiotow
to po chuj wchodzisz na fora Legii pajacu
po pierwsze to pajacem jestes ty skoro myslisz ze wchodze na fora legii ??? mowie o tym co tutaj jest wypisywane a po drugie to nie zakwestinowalem w zaden sposob waszej wygranej w tej konfrontacji wiec nie wiem o co come on
a ja bym proponowal stulic pizdy wszystkim, co nie wiedza jak wygladala cala sytuacja, kto w niej uczestniczyl, zreszta chuj was to obchodzi?
rowna walka, koniec koncow porazka i nie ma co tutaj tlumaczyc, kolejny argument za tym ze kobiety, dzieci i ogladacze meczu powinni wypierdalac z wyjazdow
Cóż za wyważona wypowiedź, a sama walka niczym starcie gladiatorów, rozumiem, że Leśny w pewnym momencie opuścił kciuk w dół i w tym momencie zostaliście zmieceni w pył??
sorry, z jednej strony masz rację, chuj mi do tego, ale z drugiej, opróżniłbym stadion z pozostałych, a wam wydałbym trochę broni palnej, sami byście rozwiązali problem "w równej walce"
a jaka ma byc wypowiedz? Jednym sie myli QC z tematem o kibolach, drudzy chodza nadeci tak jakby to oni wjechali nam do klatki. No, ale w sumie nie dziwne, tyle lat juz nie bylo zadnej akcji na trybunach wiec wszechobecne spuszczanie sie jest troche uzasadnione.
Porazka, ktora nie powinna sie zdarzyc. W szczegoly nie mam zamiaru wchodzic, bo nie ja jestem od tego, a za napisanie za duzo moglbym dostac w leb.
Przynajmniej zrobi sie ciekawie, bo w koncu 'na kurwy przyjdzie pora', to jest nieuniknione, przyjdzie czas ze i Legia zostanie mocno trafiona. Warszawa blisko.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
W sumi zdziwiłeś mnie odpowiedzią, pozytywnie jeśli chodzi o ton Ale mam pytanie korzystając z okazji, zupełnie bez podtekstów i złośliwości, Po co to wszystko? Po co zadymy? Napierdalanie? Co to komu ma udowodnić?
Jestem pod wrażeniem wielu akcji, sektorówek, opraw, na Legii, i u Was i w Poznaniu widać wiele fajnych akcji, pozytywnych z jajem, naprwadę, akcja paprykarzy z bilbordem pod stadionem Lecha 5-1 i ten tekst, super:-) A napierdalamie, burdy i zadymy? Naprawdę, po kiego chuja to komu potrzebne?
Przynajmniej zrobi sie ciekawie, bo w koncu 'na kurwy przyjdzie pora', to jest nieuniknione, przyjdzie czas ze i Legia zostanie mocno trafiona. Warszawa blisko.
Nigdy im nie odjebiecie takiego numeru jak oni wam a pospiewac zawsze mozecie
connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
obejrzalem te filmiki i jestem grubo zawiedziony, jedynie paly zniszczyly system i kibole legii spierdalali przed nimi jakby zobaczyli diabla. Niektorzy zawodnicy jagi ladnie sie bronili, wstawali i lali Legie, ale wiekszosc uciekala do wyjscia... generalnie wstyd i kompromitacja aby w polsce byly takie nedzne akcje
Jakies kursy prawdziwej kibolki by im sie przydaly.
Nic tylko otwierac Centrum Ksztalcenia Polskiej Kibolki - wykladowcy z Wysp - rektor Experto.
Oferta programowa: - szkolenie dotyczace uzywania wyrwanych plastikowych krzeselek z trybun - zajecia praktyczne - szkolenie dotyczace technik podpierdalania flag i szalikow ekipy przyjezdnej - teoria - seminarium dotyczace zasad poslugiwania sie bronia biala w walce z przeciwnikiem - exam koncowy - ustawka w lesie
W sumi zdziwiłeś mnie odpowiedzią, pozytywnie jeśli chodzi o ton Ale mam pytanie korzystając z okazji, zupełnie bez podtekstów i złośliwości, Po co to wszystko? Po co zadymy? Napierdalanie? Co to komu ma udowodnić?
Jestem pod wrażeniem wielu akcji, sektorówek, opraw, na Legii, i u Was i w Poznaniu widać wiele fajnych akcji, pozytywnych z jajem, naprwadę, akcja paprykarzy z bilbordem pod stadionem Lecha 5-1 i ten tekst, super:-) A napierdalamie, burdy i zadymy? Naprawdę, po kiego chuja to komu potrzebne?
Kolejny as ktory wszystko wie najlepiej, bilbord zostal wykupiony przez urzedasa a nie przez kibicow zwanych ,,paprykarzami".
Do niedzielnej porażki na sektorze doliczyć trzeba przegrane chwilę wcześniej starcie z zamkniętą bramą. W kategorii napinka w sektora gości był jakiś potencjał, ale rzeczywistośc szybko go zweryfikowała. Odgrażanie się słychac było od akcji z flagami, a co niego wynikło wszyscy mogą zobaczyć. Sądząc po cytowanym poście lekcja okazała się zbyt trudna.