Lukasz654, jak wyplacales kase to dostales jakies potwierdzenie mailem od nich, czy cos? Bo zlecilem wyplate w piatek wieczorem, a minelo juz poltora dnia roboczego a nic mi nie napisali jeszcze. Wszystkie buki od ktorych wyplacalem dotychczas kase przysylaja maila na potwierdzenie ze dokonali przelewu czy cos w tym stylu, a ci nic...
Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał olimpia: [qb]jak wybralem opcje ze chcem odbior czekiem , to czy musialem podawac numer swojego konta bankowego ??? bo nie podalem prosze o odpowiedz[/qb][/QUOTE]Wypelnij formularz i zobacz co musisz wpisac, tak trudno na to wpasc?
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]Lukasz654, jak wyplacales kase to dostales jakies potwierdzenie mailem od nich, czy cos? Bo zlecilem wyplate w piatek wieczorem, a minelo juz poltora dnia roboczego a nic mi nie napisali jeszcze. Wszystkie buki od ktorych wyplacalem dotychczas kase przysylaja maila na potwierdzenie ze dokonali przelewu czy cos w tym stylu, a ci nic...[/qb][/QUOTE]Wlasnie mi odpowiedzieli na maila z pytaniem o to:
Dear Sir,
your withdrawal request will be completed today.
Rgds,
Admiral Sports Betting (UK) Ltd
wiec wydaje sie ze wszystko spoko i ze wyplaca. Obrucilem 2 razy i z 50 euro "zrobilem" niecale 40 i je wlasnie wyplacam:D
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zielu: [qb]No i po promocjii!!!!!!! Juz nie dają POLAKĄ!!!!!!![/qb][/QUOTE]POLAKĄ - nie no...takiego przypadku to jeszcze nie znam ...
Można wypłacać kase z tym bonusem? Bo daje wyplate mam na koncie 105€; chce wypłacić 105 ERROR; daje 80€ też error. "Balance is to low". Obrót mam powyżej 100€.
Pamiętacie o której godzinie mniej wiecej zmieniła sie promocja z 2 do 5 krotnego obrotu? Bo rejestrowalem sie w dzien zmiany (ok.17) i byc moze to jest przyczyną...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Big_star: [qb]Można wypłacać kase z tym bonusem? Bo daje wyplate mam na koncie 105€; chce wypłacić 105 ERROR; daje 80€ też error. "Balance is to low". Obrót mam powyżej 100€.
Pamiętacie o której godzinie mniej wiecej zmieniła sie promocja z 2 do 5 krotnego obrotu? Bo rejestrowalem sie w dzien zmiany (ok.17) i byc moze to jest przyczyną...[/qb][/QUOTE]To prawdopodobnie to jest przyczyna. Chyba musisz obrót x5 zrobić