#63090 - 10/08/2004 13:49
Re: Expekt.com [18]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
|
mi raczej chodzi o wypłacanie kasy z ekspekta  , bo osobiście jeszcze nie wpłacałem tam kasyi raczej nie będe wpłacał, kase na ekspekcie mam z gry w pokera i teraz troszke udało mi się do tego dobrze zatypowac kilka razy i chciałbym wiedzieć czy jest pewne że tą kase co sobie zgromadziłem wypłacą mi  .........  iwo:  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#63092 - 10/08/2004 14:36
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zbychal: [qb]Zobaczcie jaki ma konkurs olimpijski expekt. Główna nagroda pieniężna całe STO TRZYDZIEŚCI ZŁOTYCH. Mega LOL. W dodatku trzeba zapłacić za tą wspaniałą imprezę minimum 45 zł. Panowie z Expekta, wpadnijcie do mnie do piwnicy i zabierzecie skrzynkę z butelkami po piwie i podwoi się wam fundusz na nagrody. Zapraszam.[/qb][/QUOTE]Czytaj ze zrozumieniem 130 zł nie jest nagroda główną.
fragmet tekstu ze strony expekt:
"Expekt zapłaci zwycięzcy ligi 130 złotych, oraz przeprowadzi losowanie pośród wszystkich zwycięzców poszczególnych lig, które wyłoni zdobywcę nagrody głównej, czyli wyjazdu na dowolne Międzynarodowe wydarzenie sportowe, które zostanie wybrane przez Ciebie!"
|
Do góry
|
|
|
|
#63094 - 10/08/2004 15:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sł@wek: [qb]mi raczej chodzi o wypłacanie kasy z ekspekta  , bo osobiście jeszcze nie wpłacałem tam kasyi raczej nie będe wpłacał, kase na ekspekcie mam z gry w pokera i teraz troszke udało mi się do tego dobrze zatypowac kilka razy i chciałbym wiedzieć czy jest pewne że tą kase co sobie zgromadziłem wypłacą mi  .........  iwo:  al: [/qb][/QUOTE]Wysplaca...ja z freeroli pomnozonych na zakladach wyplacilem juz kilka setek 
|
Do góry
|
|
|
|
#63096 - 10/08/2004 17:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/08/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sł@wek: [qb]to niezmiernie się ciesze bo też będe chciał w najbliższych tygodniach wypłacić kilka, jak nie kilkadziesiąt setek  , to zależy jak będzie szło ...........  iwo: dzięki  al: [/qb][/QUOTE]no to pochwal nam sie na czym tak ta kase zbijasz  ? Bo chyba nie na freerole`ach ?
|
Do góry
|
|
|
|
#63098 - 11/08/2004 03:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2004
|
Panowie mam problem... Nie moge sie zalogować na swoje konto w expekcie...
Wywala mi takie cuś...
Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.
Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer
|
Do góry
|
|
|
|
#63099 - 11/08/2004 03:06
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pablo_NFG: [qb]Panowie mam problem... Nie moge sie zalogować na swoje konto w expekcie...
Wywala mi takie cuś...
Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.
Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer[/qb][/QUOTE]masz cos nie tak kolego w ustawieniach i przestan robic syf w temacie - blad lezy po twojej stronie, a raczej konfiguracji..
|
Do góry
|
|
|
|
#63101 - 11/08/2004 04:22
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pablo_NFG: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo:masz cos nie tak kolego w ustawieniach i przestan robic syf w temacie - blad lezy po twojej stronie, a raczej konfiguracji..[/qb][/QUOTE]Dlatego pytam, może ktoś miał u siebie taki problem..
Po ty chyba jest to forum...[/QB][/QUOTE]zgadza sie, ale to chyba czysto techniczny komunikat mowiacy o bledzie w konfiguracji, niewiele majacy wspolnego ze strona expekt
|
Do góry
|
|
|
|
#63103 - 11/08/2004 17:36
|
Anonymous
Unregistered
|
Czy moge usunąć konto z Expekt-u?
Za odpowiedź z góry wielkie dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#63104 - 11/08/2004 22:50
|
member
Meldunek: 11/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tomek Jaros: [qb]Czemu te dziady z expekta dali tylko 15meczy UEFA do typowania??? Nie ma ani Legii ani Lecha...a jest wielka d...a  uke: [/qb][/QUOTE]Expekt w ogóle z ilością zakładów zaczął przycinać
|
Do góry
|
|
|
|
#63105 - 11/08/2004 23:46
|
stranger
Meldunek: 07/08/2004
|
Zalozylem konto w expekcie i przez przypadek wybralem euro jak moge zmienic walute na zlotowki ?
|
Do góry
|
|
|
|
#63107 - 12/08/2004 13:24
|
member
Meldunek: 23/04/2004
|
czesc CZy mam konto na expekt. wpłąciłem im kiedyś50zł ale wszystko przegrałem. czy aby znowu grać muszę wpłącić 50złczy wystraczy inna kwota np. 30zł?
|
Do góry
|
|
|
|
#63108 - 12/08/2004 13:28
|
Meldunek: 24/08/2002
|
|