#63176 - 01/07/2004 16:49
Totomix - zmiany na gorsze
|
stranger
Meldunek: 01/07/2004
|
Toto-mix usiluje zmieniac swoj image, zeby w koncu uniknac okreslen typu "Toto-syf", "Toto-shit". Niektore z ostatnich zmian sa na plus. Na przyklad wprowadza nowe systemy juz w lipcu (cala gama nowych mozliwosci). Jednak jedna zmiana mnie osobiscie zaszokowala. Wprowadzili bowiem tzw. ekspresowe wyplaty, zgodnie z ktorymi gracz moze wyplacic wygrana juz 30 min po zakonczeniu zdarzenia. Wszystko niby pieknie, ladnie, pomyslalem - "moze jeszcze beda z tej firmy ludzie". A tu w tym tygodniu mega zdziwienie. Owszem mozna wyplacic wygrana 30 min po meczu, ale UWAGA! wedlug nowych rozporzadzen dyrekcji tej firmy, jak mnie poinformowala urocza kolektorka - w punktach moze byc maksymalnie 1000 zl, reszta nadwyzki jest przekazywana do centrali! Zatem na wieksza gotowke nadal bedzie sie oczekiwalo tygodniami, ewentualnie odbieralo w czesciach dzien po dniu. Szlag moze trafic... Jest to dzialanie kompromitujace kierownictwo firmy, bo zaprzecza w sposob oczywisty mocno reklamowanej nowosci - ekspressowym wyplatom. Tego problemu chyba nikt nigdy nie mial w STS lub Profesjonalu - pieniadze zawsze sa w okienku. No ale coz - jak widac ta firma jest nie reformowalna pod pewnymi wzgledami. I kazdy nawet najlepszy pomysl jest szybko niweczony kolejnym - kretynskim. Szkoda, bo lubilem grac w Totomixie... Jednak na zamrazenie srodkow na tydzien lub wiecej nie bede sobie pozwalal. Dlatego wole przejechac sie kawalek dalej do Profa lub STS, ale miec pewnosc, ze jutro odbiore CALA wygrana, a nie jej ulamkowa czesc. Ciekaw jestem Waszych opinii, czy w innych miastach jest podobny problem z wyplatami w Totomixach?
|
Do góry
|
|
|
|
#63180 - 02/07/2004 00:43
Re: Totomix - zmiany na gorsze
|
stranger
Meldunek: 01/07/2004
|
To oczywiste, ze nadwyzke zawsze punkty musza oddawac do centrali. I zrozumiale tez, ze kupony powyzej 2000 realizowac mozna tylko w centrali. Chodzi mi jednak o co innego. Jesli chca odebrac STS-owi bogatszych klientow, to musza miec w punktach wiecej niz 1000 zl (powiedzmy 5000) na te swoje reklamowane "expressowe wygrane". A tymczasem maja obowiazek przekazywac utarg powyzej 1000 do centrali. Powoduje to taka sytuacje, ze nawet jesli ktos postawi na Czechow 5000 i powiedzmy wygra (w kuponach o nominalach mniejszych niz 2000 zl), to nie wyplaci nawet swojego wkladu, bo kasa juz bedzie w centrali! Bzdet totalny. Dlatego ludzie unikaja Totomixa. Powinno to dzialac tak jak w STS, tzn. dwa-trzy razy w miesiacu nadwyzki ida do centrali, ale zawsze punkt ma kilka tysiecy na wyplaty. No chyba, ze Totomix traci plynnosc i dlatego nie chce trzymac pieniedzy w punktach. Jesli tak jest, to oby to byla sytuacja tymczasowa, ale jak slyszalem, ma byc z tym jeszcze gorzej (tzn. z kasa trzymana w punktach). Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#63182 - 02/07/2004 13:42
|
member
Meldunek: 09/06/2003
|
Dodam, że te dziady z Totomix zalegały ToTolotkowi z opłatami i dlatego została rozwiazana umowa na zakłady pilkarskie w totolizatorze.
|
Do góry
|
|
|
|
#63183 - 02/07/2004 15:26
|
stranger
Meldunek: 02/07/2004
|
Witam....Z tym toto-mixem to jest tak: Okresy rozliczeniowe srednio sa co 8 dni...wiec przez ten czas kasa ktora jest w punkcie jest caly czas do dyspozycji klientow, czyli raczej nie ma problemu z wyplatami, problem moze nastapic w pierwszy dzien po rozliczeniu...ale zazwyczaj chodz nie zawsze nakazuja zostawienie 1000 zl w kasie na ewentualne wyplaty w dniu rozliczenia...oczywiscie caly czas mowimy o mniejszych kolektorach w ktorych mozna wybierac max 2000 zl...bo jezeli chodzi o przedstawicielstwa regionalne to nie wiem jak w nich sytuacja sie przedstawia...p.s. widac ze ostatnio toto-mix stara sie zmienic swoj wizerunek poprzez wprowadzenie tego Ekspresa i od 20.VII nowych systemow...zobaczymy co z tego wyniknie  ... pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#63184 - 09/07/2004 14:36
|
old hand
Meldunek: 09/05/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał djair: [qb]Witam....Z tym toto-mixem to jest tak: Okresy rozliczeniowe srednio sa co 8 dni...wiec przez ten czas kasa ktora jest w punkcie jest caly czas do dyspozycji klientow, czyli raczej nie ma problemu z wyplatami, problem moze nastapic w pierwszy dzien po rozliczeniu...ale zazwyczaj chodz nie zawsze nakazuja zostawienie 1000 zl w kasie na ewentualne wyplaty w dniu rozliczenia...oczywiscie caly czas mowimy o mniejszych kolektorach w ktorych mozna wybierac max 2000 zl...bo jezeli chodzi o przedstawicielstwa regionalne to nie wiem jak w nich sytuacja sie przedstawia...p.s. widac ze ostatnio toto-mix stara sie zmienic swoj wizerunek poprzez wprowadzenie tego Ekspresa i od 20.VII nowych systemow...zobaczymy co z tego wyniknie  ... pozdrawiam [/qb] [/QUOTE]ELLO!!! Twoja informacja odnosnie wpłat z kolektur TOTO-MIXA do Centrali już jest "nieaktualna". Decyzja ZARZADU SPOŁKI: OD DNIA 16.LIPCA 2004.R WSZYSTKIE kolektury: -sa zobowiazane do wpłat pieniedzy do CENTRALI w kazdy WTOREK!!! i PIATEK!!! -oraz tzw."zerowania " salda Kolektury na koniec kazdego MIESIACA!!!!! Wobec tego (w zaleznosci od obrotów danej Kolektury )w kasie na wypłaty dla Klientów pozostaje aż .... 500 zł., lub 1000zł.!!!!!!!! A wiadomo ze KOLEKTURY maja realizowac wygrane do 2000 zł. :eek: !!!!!!! ABSURD , prawda. Tak więc Zarzad Spółki , jeszcze raz udowodnił , że interes Graczy ma głeboko w ..... pozdrowienia dla wszystkich którzy musza korzystac z usług tego Bukmachera....niestety !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#63185 - 21/07/2004 23:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
w kazdy wtorek i piatek? Jesli mnie nie myli to dzis jest wtorek i kasa powinna byc. Chcialem wyplacic 4 stowki i baba kazała przyjsc jutro "moze" kasa bedzie...zastanwiam sie co bezdie jeslui dzis wygram. p.s. gdyby nie to ze za biurkiem siedziała zgrabna młodziutka osobka to bym ta osobe z****ł i to dokumentnie. Nawet nie moglem kuponu postawic . Co za granda. 
|
Do góry
|
|
|
|
#63186 - 22/07/2004 00:10
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs: [qb]w kazdy wtorek i piatek? Jesli mnie nie myli to dzis jest wtorek i kasa powinna byc. Chcialem wyplacic 4 stowki i baba kazała przyjsc jutro "moze" kasa bedzie...zastanwiam sie co bezdie jeslui dzis wygram. p.s. gdyby nie to ze za biurkiem siedziała zgrabna młodziutka osobka to bym ta osobe z****ł i to dokumentnie. Nawet nie moglem kuponu postawic . Co za granda.  [/qb][/QUOTE]ludzie po *** grac i takiego buka. lepiej grac w necie!  nie trzeba lazic i placic podatkow i buk wyplacalny. Aha no moze tu ktos nie ma ukonczonych 18 lat to przepraszam 
|
Do góry
|
|
|
|
#63187 - 22/07/2004 00:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukasz654: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs: [qb]w kazdy wtorek i piatek? Jesli mnie nie myli to dzis jest wtorek i kasa powinna byc. Chcialem wyplacic 4 stowki i baba kazała przyjsc jutro "moze" kasa bedzie...zastanwiam sie co bezdie jeslui dzis wygram. p.s. gdyby nie to ze za biurkiem siedziała zgrabna młodziutka osobka to bym ta osobe z****ł i to dokumentnie. Nawet nie moglem kuponu postawic . Co za granda.  [/qb][/QUOTE]ludzie po *** grac i takiego buka. lepiej grac w necie!  nie trzeba lazic i placic podatkow i buk wyplacalny. Aha no moze tu ktos nie ma ukonczonych 18 lat to przepraszam  [/qb][/QUOTE]No tylko bez takich  18 lat mam nawet wiecej o 4  propo mixa jestem na niego skazany...a narazie siana tego co mam w realu nie bede wplaacl do netu bo w necie mam drobne wiec....a problem tkwi w czym innym to TOTOMIX dziadowska firma, a STS i Profa niestety w takiej dziurze jak Kraśnik to nie ma 
|
Do góry
|
|
|
|
#63189 - 23/07/2004 19:27
|
addict
Meldunek: 15/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs: [qb]jeszcze jedno pytanko, z tego co mi wiadomo kiedys wysylajac w toto w jednym punkcie mozna bylo potem odebrac to w innym punkcie nawet w innym miescie ? A teraz jak jest?  [/qb][/QUOTE]Caly czas wygrana mozesz wyplacic w dowolnym punkcie toto-mix
|
Do góry
|
|
|
|
#63191 - 28/07/2004 18:34
|
veteran
Meldunek: 02/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SR: [qb]nie wiecie czy totoburdele wszedzie w Polsce maja awarie czy tylko u mnie bo mam wisłe do odebrania a tutaj mi z jakąś awarią wyskoczyli...  [/qb][/QUOTE]He moze jak widza ze idziesz to jest awaria  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#63196 - 02/08/2004 02:45
|
old hand
Meldunek: 21/11/2001
|
Totomix wprowadzil jedna zmiane zdecydowanie na lepsze. W koncu maja systemy z prawdziwego zdarzenia.  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#63198 - 05/08/2004 16:53
|
journeyman
Meldunek: 11/05/2002
|
Ciekawe... hmm A może podał bys najlepszy wg Ciebie sposób grania w Toto Mix wraz z przykładem Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#63199 - 05/08/2004 17:00
|
stranger
Meldunek: 08/07/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qkip: [qb]Ciekawe... hmm A może podał bys najlepszy wg Ciebie sposób grania w Toto Mix wraz z przykładem Pozdrawiam  iwo: [/qb][/QUOTE]Polecam systemiki 1zN lub 2zN połączone z podobnymi systemami, można aby zwiększyć wygraną podeprzeć się jednym dwoma pewniakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#63202 - 05/08/2004 18:42
|
stranger
Meldunek: 08/07/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav[LPi]: [qb]Mam takie pytanie:
Czy w zakladach systemowych jest opcja jedna kobinacja = 1zl czyli 4z5 =5zl ?? tak jak ma sie do profa, czy oni niemaja takiej opcji i kombinacjasie zaczyna od 2zl acha i czy mozna unich tworzyc BLOKI i pewniaka dac? Choc tyle juz gram to naprawde jeseli chodzi o systemy tam to niemam rozeznania z gory dzieki za odpowiec pozdro[/qb][/QUOTE]Jeśli zagrasz stawką 1zł to za jedną kombinacje masz 1zł a w systemie 4z5 masz ich pięć czyli za kupon zapłacisz 5zł. Jeśli chodzi o bloki to są one mało wygrywane dlatego że zamiast grania systemem np. 4z5 na pojedyńczych zdarzeniach gramy system 4z5 na grupie zdarzeń a jak wiemy im więcej zdarzeń tym trudniej trafić, lepiej tak ułożyć kupon aby nie grupować jakiś zdarzeń a rozbijać te grupy można wtedy łatwiej wygrać choć mniej. Tak jak w życiu chciwość nie popłaca.
|
Do góry
|
|
|
|
#63204 - 19/08/2004 02:42
|
veteran
Meldunek: 10/12/2002
|
witam ! nie orientujecie się panowie czy kupon mixa można wypłacić w innej "kolekturze",niż w tej w której został puszczony???? (np .zagrałem w mięsnym ,a mam kaprys dokonać wypłaty w obuwniczym-a co?  ) a tak na poważnie został mi się jednen "Win kupon" wysłany w wakacyjnej miejscowoći , i nie wiem co robić ....... prawie 400pln -wypłacą w "moim" mixie ? dzięx za odp!!!!!  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#63206 - 19/08/2004 02:46
|
addict
Meldunek: 10/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kiwka: [qb]witam ! nie orientujecie się panowie czy kupon mixa można wypłacić w innej "kolekturze",niż w tej w której został puszczony???? (np .zagrałem w mięsnym ,a mam kaprys dokonać wypłaty w obuwniczym-a co?  ) a tak na poważnie został mi się jednen "Win kupon" wysłany w wakacyjnej miejscowoći , i nie wiem co robić ....... prawie 400pln -wypłacą w "moim" mixie ? dzięx za odp!!!!!  iwo: [/qb][/QUOTE]Nie powinno być problemu. Ja często puszczam w delegacji i odbieram też przypadkowo w różnych miasteczkach, Na razie no problem.
|
Do góry
|
|
|
|
#63207 - 19/08/2004 23:50
|
veteran
|
ZIK for you  iwo: miałeś rację wypłata bez najmniejszych (co mnie zaskoczyło ) problemów!
|
Do góry
|
|
|
|
#63208 - 20/08/2004 00:05
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kiwka: [qb]ZIK for you  iwo: miałeś rację wypłata bez najmniejszych (co mnie zaskoczyło ) problemów![/qb][/QUOTE]a widzisz to nie jest taka zła firma, to kiedy pijemy?
|
Do góry
|
|
|
|
#63209 - 20/08/2004 00:19
|
old hand
Meldunek: 09/05/2004
|
Pewnie  , tez nie rozumiem ataków na tego Buka ....może czasz zmienic temat na TOTO MIX -JEDNAK ZMIANY NA LEPSZE pozdrawiam zwłaszcza sipola , piopawłowskiego i wielu innych  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#63210 - 20/08/2004 16:03
|
newbie
Meldunek: 28/04/2004
|
Toto-mix jako jedyny znany mi buk posiada możliwość obstawiania wyników lotto. Czy ktoś może podać adresy buków internetowych, posiadających w ofercie opcje obstawiania na wyniki lotto lub podobnych gier losowych ? Jestem zainteresowany tą opcją obstawiania także u buków naziemnych w poszczególnych krajach. Za wszelkie linki oraz info podziękowanie z góry 
|
Do góry
|
|
|
|
#63211 - 20/08/2004 18:43
|
newbie
Meldunek: 28/04/2004
|
Dla uściślenia chodzi mi o opcje zakładów na ilość liczb parzystych i nieparzystych w losowaniu więce/równo/mniej oraz w jakim przedziale liczbowym bedzie wylosowany "szczęśliwy numerek"
|
Do góry
|
|
|
|
#63212 - 20/08/2004 18:48
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zik: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kiwka: [qb]ZIK for you  iwo: miałeś rację wypłata bez najmniejszych (co mnie zaskoczyło ) problemów![/qb][/QUOTE]a widzisz to nie jest taka zła firma, to kiedy pijemy?[/qb][/QUOTE]...może na Twojej delegacji????? 
|
Do góry
|
|
|
|
#63213 - 20/08/2004 19:01
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kiwka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zik: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kiwka: [qb]ZIK for you  iwo: miałeś rację wypłata bez najmniejszych (co mnie zaskoczyło ) problemów![/qb][/QUOTE]a widzisz to nie jest taka zła firma, to kiedy pijemy?[/qb][/QUOTE]...może na Twojej delegacji?????  [/qb][/QUOTE]A gdzie mieszkasz?
|
Do góry
|
|
|
|
#63216 - 20/08/2004 22:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#63217 - 19/09/2004 19:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Po czwartkowym pucharze UEFA w totomixie nie można było dostać żadnych pieniendzy.Nie mówie tutaj o sumach pod 2000 zł ale nawet widziałem na własne oczy jak chłopaki z wygranymi po 30zł zostali odsyłani do domu.To jest przegięcie.Jeden dzień bez niespodzianek i cały zakład się wali.Kto tym wogóle zarządza?A dzisiaj to już przegięli.Nie dość że wyplacają ...na raty... to dzisiaj zablokowali sobie wypłaty , jak gdyby nigdy nic Oni chyba traktują każdego czlowieka jak niedzielnego gracza który stawia na weekend lub LM i puchary i może czekać na wygraną tydzień ( wygraną która nie przekracza 2000) Jak stawiasz za 500 zl to im sie mordy smieją a jak przyjdziesz odebrać połowe tego to im żal dupe ściska i cie "zapisują " na terminy... Totomix cały czas jeżeli chodzi o oferte idzie w przód i moim zdaniem bije Sts i może konkurować z Profem ale wydolność finansowa która jest bardzo ważna jest u nich zdecydowanie najgorsza.
|
Do góry
|
|
|
|
#63220 - 10/01/2005 08:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Quote:
Mam pytanie jak wyglada sytuacja w totomix'ie z zakladami under/over. Bo mam otwarta oferte w internecie, ale tam nie widze okreslonej ilosci bramek. Maja stala linie ? A jezeli tak to jaka ? Nigdy tam nie gralem wiec nie mam pojecia na ten temat.
lajkonik
LB Należy wytypować liczbę goli w meczu (bez ewentualnej dogrywki), gdzie: 1 - oznacza 5 lub mniej goli 2 - oznacza 6 lub więcej goli
|
Do góry
|
|
|
|
#63223 - 10/01/2005 16:20
|
old hand
Meldunek: 30/08/2004
|
Quote:
a ja tam uwazam ze toto mix ma napewno najciekawsza oferte z naziemnych mam wszystkie 3 punkty w promieniu 50 m ale zazwyczaj korzystam z toto mixa np . skoki ,biatlon F-1,hokej ,hit dnia , reszta poprostu powinna brac u nich lekcje, jedynie czgo mi brakuje to moze zakladow blokowych choc bardzo zadko w to gram w zasadzie dla zabawy-uwaga nie pracuje w toto-mixie hahah
gremlin !!! 
Ciekawa oferta, o czym ty piszesz a co z Tenisem ??? Np.Deble
A jezeli chodzi że nie pracujesz , hmmm 
|
Do góry
|
|
|
|
#63225 - 12/01/2005 10:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
droga JULIO-KATARZYNO nie samym tenisem bukmacherstwo stoi, ale jezeli czujnie przejrzysz oferte mozna czasami wylapac pare ladnych kursikow, a co powiesz na temat bilarda ??? ktory buk naziemny to proponuje a wierzaj mi naprawde ciekawa dyscyplina i mozna na tym niekiepsko wygrac jak ja to czynilem - pozdrawiam i zycze wiele WRAZEN .
Te czasy kiedy Toto-Mix startował i dawał kursy na mecze NBA po 1.8 gdzie u innych buków były 1.15 a do tego wystawiał ofertę na cały tydzień i można było łączyć takie mecze na 1 kuponie już nie wrócą.Więc co możesz wyłapać w toto-syfie?Nic.Ja osobiście już od 2 lat tam nie gram bo to co oni wyprawiają z wypłatami jest nie do przyjęcia,miałem taką sytuację że zagrałem za 500zł wygrałem 1250 zł przyszedłem po wypłatę a gość mi mówi że ma 90 dni na wypłacenie mi wygranej!!!!!!Ja do niego jak on to sobie wyobraża że ja mu dam moje 500 zł stawki na 90 dni,a on do mnie żeby czytać regulamin przed zawarciem zakładów!To jest parobia buka w najśmieszniejszym wydaniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#63229 - 12/01/2005 12:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#63230 - 10/04/2005 06:35
|
veteran
Meldunek: 02/05/2003
|
witam Myslalem, ze totomix idzie w dobrym kierunku poszerzajac oferte,modernizujac swoje punkty, ale to co dzis jest w ofercie to juz przesada.Znow nie maja podporek 1x,x2 ,czyli wracaja do systemu ktory byl dwa lata temu(i jeszcze te 120 zdarzen  ) a wiadomo jak to wygladalo ,zero ludzi ,zero wplywow. Od jakiegos czasu nie bylo podporek w popularnych ligach przy kursie 1,75 ,ale to co dzis zrobili to juz przegiecie. Obym sie mylil i wszystko wroci do normy z dwudrogowymi zdarzeniami. Tak wiec prezesi toto powinni sie zastanowic co robią ,bo juz dzis odczujecie to w kieszeni ,a ze troszke poplyneliscie na meczu Mons to juz zasluga waszych expertow(bukmacherow  ) ,wiec walczcie dalej z nami ale na zdrowych zasadach 
|
Do góry
|
|
|
|
#63231 - 10/04/2005 06:50
|
journeyman
Meldunek: 25/11/2004
|
Quote:
witam
Myslalem, ze totomix idzie w dobrym kierunku poszerzajac oferte,modernizujac swoje punkty, ale to co dzis jest w ofercie to juz przesada.Znow nie maja podporek 1x,x2 ,czyli wracaja do systemu ktory byl dwa lata temu(i jeszcze te 120 zdarzen ) a wiadomo jak to wygladalo ,zero ludzi ,zero wplywow.
Od jakiegos czasu nie bylo podporek w popularnych ligach przy kursie 1,75 ,ale to co dzis zrobili to juz przegiecie. Obym sie mylil i wszystko wroci do normy z dwudrogowymi zdarzeniami.
Tak wiec prezesi toto powinni sie zastanowic co robią ,bo juz dzis odczujecie to w kieszeni ,a ze troszke poplyneliscie na meczu Mons to juz zasluga waszych expertow(bukmacherow ) ,wiec walczcie dalej z nami ale na zdrowych zasadach
Chyba widmo bankructwa zajrzało mixowi w oczy skoro odpuścili dwudrogowe 
A tak na temat dlaczego ludzie wogóle tam chodzą - ja gram w mixie z dwóch powodów 1/ mam blisko 2/ jest czynny do 19-tej. Grałbym w profie ale ten buk nastawia się z kolei na uczniów okolicznych podstawówek, gimnazjów i bezrobotnych (z całym szacunkiem dla tych co nie mają pracy) i "pracuje" od 9-18 czyli conajmniej godzinę dla mnie za krótko.
|
Do góry
|
|
|
|
#63233 - 10/04/2005 07:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Totomix fakt ma duza oferte i coraz wieksza to plus z wyplatami tak jak piszecie sa duze jaja i robia w tej spraie idiotow z ludzi. Co do oferty gram u nich juz dlugo i naprawde mozna wylapac znakomite konski w tej ofercie po kursach wzgledem inych naziemnych OGRONMNYM a nawet poterznym .najwiekszy zoak jaki udalo mi sie wylapac to bylo rok tem na zaklady NHL kurs nazwyciestwo Devils na wyjezdzie z Rangers byl 4.90  dzie u innych 2.10 LOL. Az takich mniejszych wpadek wystarczy przejzec dobrze wekeendowa oferte takich liga jak austrua 1,2 ,irlandia 1,2 ,walia 2,hiszpania 2,japonska J -lig jesli akurat maja w ofercie boraz daja a raz nie ,i znajdziecie kursy wiekse o 30gr-1.20zl w stosunku do innych bokow .Totomix daje duzo do grania i ma maly balagan w tych kursach troche ,ale to tylko z korzyscia dla nas graczy. Totomix daje takze zaklady na Snookera ,dla tych co niewiedza O'Sulivan tojeden z najlepszych na swiecie w te klacki i w pojedynku z jakims malo mi znanym ziomkiem z poza pierwsej 50 swiatowej albo dalej byl kurs na niecgo 1.70  no dajcie luz ,a w B&W na ten sam zaklad/mecz kurs na O'sulivana 1.15  . Takie same konskimozna znalesc w ofercie na rajdy WRC np ze S.Loeb dojedzie do mety po kursie 1.80  . Pod tym wzgledem kocham totomix ,ale wiele innych spra kulej unich np wyplaty. A no i te ich nowe systmiki z 1zl sa dobre malo ryzykujesz FULL wygrywasz  . Za duze stawki u nich nie gram bo w moim punkcie robia dym juz za300zl jak chem postawic i mordy krzywai zaraz telefony itd 
|
Do góry
|
|
|
|
#63234 - 10/04/2005 07:51
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Quote:
Za duze stawki u nich nie gram bo w moim punkcie robia dym juz za300zl jak chem postawic i mordy krzywai zaraz telefony itd
No to mamy różne doświadczenia Akurat w Toto mam najmniejsze problemy z grubszymi zakładami - do 1000 zł w ogóle nie sprawdzają. W Profie dzwonią już przy dwóch stówkach. Z wypłatami w Toto jest różnie, ale to akurat dla mnie nie ma wiekszego znaczenia. W ciągu dwóch dni kasa jest zawsze. Zresztą w STS-ie jest podobnie, nie zawsze mają gotówkę (mówię o wypłatach rzędu min 2000 zł). Toto ma w tej chwili zdecydowanie najlepszą i największą ofertę, poza tym tam mam najbliżej Fakt, że cienko u nich z tenisem, ale kto poza Toto ma żużel ?? 3 ligę hisz ? 3 ligę franc ? ligę islandii ? i wiele innych.
pozd
|
Do góry
|
|
|
|
#63236 - 10/04/2005 11:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2003
|
Quote:
hmm a co to w toto podporek dzis nie ma ?
cos im sie pokopala strona :] podporki sa :P
|
Do góry
|
|
|
|
#63237 - 10/04/2005 12:22
|
veteran
|
I wlasnie wrocilem z toto to juz sa jaja ,jakie podporki ??? w wiekszosci lig bardziej popularnych nie ma podporek , a przy kursie 1,80 na gospodarza to juz sie nie znajdzie podporki nawet w 3 wloskiej  , a co dopiero w 1 ligach przyklady: Tottenham-Newcastle 1 kurs 2,00 na 1x brak Lecce-Sienna 1 kurs 1,90 na 1x brak Valladolid-Gijon 1 kurs 2,00 1x brak W wiekszosci przypadkow nie ma podporek a gdy kurs jest 1,80-1,90 to nie ma szans aby znalezc 1x Oj zaszaleli niezle,i jak Wy szanowni prezesi chcecie konkurowac z konkurencja ?????????? Zastanowcie sie iz klienta trzeba szanowac i dac mu rowne szanse a nie kombinowac,bo za tydzien bedzie juz za pozno. Obcinacie sztucznie kursy, brak podporek ,co Wy macie za programy wyliczajace kursy ??  Moze ktorys z szanownych prezesow przeczyta przy porannej kawie nasze posty i pojdzie po rozum do glowy . Hehe nastepny dowcip chcialem zagrac systemem 3z4 po 20zl na zaklad a tu blokada  i mozna za 10zl , trzeba dzwonic i pytac o zgode (wiem ze mozna wyslac 2 takie kupony ale obsluga tez sie boi i ma jakies wytyczne aby tak nie wysylac kuponow ) Zamiast isc do przodu to firma zaczyna sie cofac
|
Do góry
|
|
|
|
#63238 - 10/04/2005 12:28
|
veteran
|
Acha i jeszcze jedno, stronka zostala specjalnie tak skonstuowana aby nie bylo widac pustych miejsc przy 1x , zawsze klient przyjdzie i zobaczy jak jest naprawde a pozniej jak chce wyslac 1x to wszystko na czerwono i wiadomo co robi przewaznie zostawia 1 i kupon idzie Wszystko swiadomie robione a nie ze stronka sie pokopała
|
Do góry
|
|
|
|
#63239 - 10/04/2005 12:35
|
journeyman
Meldunek: 25/11/2004
|
Ponieważ żyjemy w Polsce to idę o zakład, że zarząd Totomix'a specjalnie postanowił rozpierd.... totalnie firmę żeby się tanio "sprywatyzować". Gdyby skur.... byli właścicielami tego interesu zależałoby im na klientach i renomie. A tak to wiadomo - państwowe znaczy niczyje 
|
Do góry
|
|
|
|
#63240 - 10/04/2005 14:11
|
veteran
|
Firma niestety juz jest sprywatyzowana i dlatego dziwne ze tak sie zachowuja, poplyneli grubo i nie wytrzymali cisnienia na 1x ,zobaczymy jak daleko zajda takimi zagrywkami
|
Do góry
|
|
|
|
#63243 - 10/04/2005 16:17
|
veteran
|
Widocznie wisiala stara oferta z rana , ja bylem ok 11 i jest totalna sciema z tymi meczami do 2pkt
|
Do góry
|
|
|
|
#63245 - 11/04/2005 14:10
|
member
Meldunek: 15/02/2005
|
Faktycznie coś dziwnego się dzieje z TOTo-MIX.Jak co tydzień sprawdzam w poniedziałek jak wyglądają kursy w mojej ukochanej lidze angielskiej i stwierdzam , że analityk z Toto nie wysila się kompletnie. II Anglia jest w całości zerżnięta z www.beteurope.com . Faktycznie ostatnio odnosiłem wrażenie , że właśnie Toto Mix najbardziej uatrakcyjnia ofertę - a tu teraz taka plama.Muszę przyznać , że przynajmniej gość od NBA jest dobrym fachowcem. Bukmacherzy ostatnio musieli generalnie zaliczyć straty - zobaczcie jak spadły kursy w Profie - gdzie zawsze były najwyższe , a to świadczy że musieli popłynąć.
|
Do góry
|
|
|
|
#63247 - 11/04/2005 19:53
|
veteran
|
Hehe ,KsUBA dzis mialem to samo,jak juz gram to w firmowym punkcie toto ,bo u ajentow to nawet 200zl nie ma ,ale podobna sytuacja w kasie 260zl i mam przyjsc jutro jak nazbieraja troszke grosza Prezesi pomyslcie co robicie bo niedlugo bedzie juz po ptakach
|
Do góry
|
|
|
|
#63248 - 12/04/2005 07:01
|
old hand
Meldunek: 03/03/2005
|
NIestety ale problemy z kasa sa wszedzie ja ostatnio nie moglem odebrac jej z stsu i chodziłem 4 dni ale fakt nie było to 200-400 zł  A co do toto to w moim miescie juz dwa dni jest zamkniety a na drzwiach wisi karteczka. PRZEPRASZAM USZKODZONA DRUKARKA No i obróciłem się na piecie i poszedłem do sts 
|
Do góry
|
|
|
|
#63249 - 12/04/2005 07:13
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
To są podpórki czy nie ma?
Bo w necie na stronie nie ma...
|
Do góry
|
|
|
|
#63250 - 12/04/2005 07:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
To są podpórki czy nie ma?
Bo w necie na stronie nie ma...
sa wczoraj bylem tyle tylko ze na kursach 1.7 i nizej nie ma!!! czyli zrobili krok wstecz!!~~ 
|
Do góry
|
|
|
|
#63252 - 12/04/2005 08:21
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
a na czacie w polsacie pytania "czemu nie ma podpórek?" odp.: "decyzja zarządu" 
faktycznie mix sie ostatnio próbował rozwijać ale chyba im nie wyszło
Taaa. tez trafilem na ten moment jak sie ich pytali, a ci im decyzja zarzadu , chca miec mniej kasy beda to tak bedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#63253 - 12/04/2005 18:18
|
veteran
|
A wiec ciąg dalszy reform i powiekszania oferty w totomix  Wycofali z calej oferty zaklady na 12 , podporek typu 1x dalej nie ma przy kursach 1,80-1,95 na gospodarza, w polowkach meczy przy kursie 2,30 podporek brak. Oferta jakas skromna jak na wtorek  , gdyz teraz napewno czekaja co sie dzieje u innych bukow i wystawią kursy w czwartek(juz odpowiednio obnizone bo bedzie wiadomo co spadlo a wiec na co sie gra w swiatku graczy) na mecze sobotnio-niedzielne. Tragedia co sie dzieje w tym toto?????? Pomyslcie ,ze to co robicie to tylko ze szkodą dla Was pany prezesy  ,jest konkurencja i to jest dzwignią handlu 
|
Do góry
|
|
|
|
#63260 - 14/04/2005 18:00
|
old hand
Meldunek: 18/05/2004
|
Quote:
ke ? podporki sa przeciez
Są ale dopiero przy kursie 2,00 na Home
|
Do góry
|
|
|
|
#63261 - 14/04/2005 18:43
|
Carpal Tunnel
|
Co ty gadasz sa normalnie ......... ostatni moj post na poprzedniej podstronie Quote:
3629 PARMA-AUSTRIA W. PN-P.UEFA 1/4 F rewanż 1.65 3.25 5.00 1.04 1.88
jak cos to w pilce sa od 1.75 ........ w ligach ...... w hokeju wszedzie .........
|
Do góry
|
|
|
|
#63262 - 14/04/2005 19:40
|
old hand
|
Quote:
Co ty gadasz sa normalnie .........
ostatni moj post na poprzedniej podstronie
Quote:
3629 PARMA-AUSTRIA W. PN-P.UEFA 1/4 F rewanż 1.65 3.25 5.00 1.04 1.88
jak cos to w pilce sa od 1.75 ........ w ligach ...... w hokeju wszedzie .........
Popatrz dobrze na ofertę w punkcie, na ligi przy kursie 1,90 nie podpurek a jak się zdaży to sukces
|
Do góry
|
|
|
|
#63263 - 14/04/2005 21:03
|
Carpal Tunnel
|
Jak nie ma ........ CHARLEROI-LIERSE PN-1L.BELGIA 1.60 3.40 5.20 1.04 1.96 DORTMUND-BIELEFELD PN-1L.NIEMCY 1.55 3.50 5.50 1.02 2.04 961 ROMA-REGGINA PN-1L.WŁOCHY 1.55 3.40 5.80 1.01 2.04 16.04 16:00 16.04 Jak bedziesz jutro w toto mixie to sobie zobacz !!
|
Do góry
|
|
|
|
#63264 - 15/04/2005 06:08
|
old hand
|
Quote:
Jak nie ma ........
CHARLEROI-LIERSE PN-1L.BELGIA 1.60 3.40 5.20 1.04 1.96 DORTMUND-BIELEFELD PN-1L.NIEMCY 1.55 3.50 5.50 1.02 2.04 961 ROMA-REGGINA PN-1L.WŁOCHY 1.55 3.40 5.80 1.01 2.04 16.04 16:00 16.04
Jak bedziesz jutro w toto mixie to sobie zobacz !!
No właśnie proponuję Ci sprawdzić w kolekturze, a nie kopiować ze strony toto-mixu. W moim punkcie nie ma ????
|
Do góry
|
|
|
|
#63271 - 15/04/2005 16:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
No to Ty masz lepszy punkt, bo w moim podpurki są dopiero od kursu 1,95
Lepszy punkt??????? kazdy punkt ma takie same stawki kursy są ustalane przez bukow a nie przez kolekture
|
Do góry
|
|
|
|
#63273 - 16/04/2005 18:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/06/2004
|
Quote:
Jak nie ma ........
CHARLEROI-LIERSE PN-1L.BELGIA 1.60 3.40 5.20 1.04 1.96 DORTMUND-BIELEFELD PN-1L.NIEMCY 1.55 3.50 5.50 1.02 2.04 961 ROMA-REGGINA PN-1L.WŁOCHY 1.55 3.40 5.80 1.01 2.04 16.04 16:00 16.04
1,04*1,02*1,01=1,071*10zł*0,9=9,64zł wygranej kocham naziemne szczególnie toto 
|
Do góry
|
|
|
|
#63274 - 16/04/2005 20:14
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Jak nie ma ........
1,04*1,02*1,01=1,071*10zł*0,9=9,64zł wygranej kocham naziemne szczególnie toto
ehh Kaligula przeczytaj wiecej postow a nie tylko jeden a pozniej do niego dopisuj ........ to byly tylko przykłady ze w toto sa podporki ........ przypadkowe zdarzenia wybrane z oferty
|
Do góry
|
|
|
|
#63276 - 16/04/2005 20:22
|
Carpal Tunnel
|
a to sorki no bywa ,bywa ale to juz sprawa podatku ....... nie ich wina ..... Ale ja i tak nie czaje ludzie co daja takie kursy po 1.04  a pozniej placza ze im to pewniak za 1,04 kupon zwalil
|
Do góry
|
|
|
|
#63279 - 17/04/2005 11:50
|
enthusiast
Meldunek: 11/04/2005
|
Quote:
... a tak na marginesie KALIGULA zeby Ci buk naziemny przyjal zaklad nie moze on byc mniejszy niz 1.15 ze wzgladu na to ze ewntualna wygrana bylaby mniejsza od wkladu...
Chyba jednak 1,12 , na singielka wystarczy 
|
Do góry
|
|
|
|
#63280 - 18/04/2005 11:43
|
veteran
Meldunek: 19/01/2005
|
Czy Totomix, wycofujac jakis zaklad z oferty, robi zwroty dla tych, ktorzy zdazyli zagrac, czy zaklad jest wazny? I czy w wypadku tenisa, zaklad jest wazny po pierwszej pilce meczu?  Dziekuje...
|
Do góry
|
|
|
|
#63281 - 18/04/2005 11:59
|
veteran
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Czy Totomix, wycofujac jakis zaklad z oferty, robi zwroty dla tych, ktorzy zdazyli zagrac, czy zaklad jest wazny?
I czy w wypadku tenisa, zaklad jest wazny po pierwszej pilce meczu? 
Dziekuje...
Wystarczylo zadzwonic... Obie odpowiedzi brzmia: TAK, zaklad jest wazny... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|