#63505 - 04/05/2005 21:51
Re: AdmiralBet[4]
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
GOLDI wiesz może ???? jak z wypłatą
nie rozumiem o co chodzi ale postaram sie pomoc
Minimalna wyplata z admiralbeta korzystajac z tej promocji to 20 Euro, przy czym musisz dokonac zakladow za laczna kwote co najmniej 10 Euro.
By dokonac przelewu musisz wypelnic nastepujace pola
wire transfer, ammount - tzn ile wyplacasz Kolejno swoje imie i nazwisko, nazwa swojego banku, numer IBAN ( tzn PL i 26 cyfr twojego rachunku bankowego ), kod SWIFT (BIC) twojego banku potrzebny by bsluzyc przelew zagraniczny, jesli go nie znasz skontaktuj sie ze swoim bankiem to ci podadza, nastepnie dane twojego banku, tzn adres banku, i przeslac im faks badz skan twojego dowodu osobistego lub paszportu, jesli wyplacasz kase na karte Visa, musisz jeszcze zeskanowac z obydwu stron swoja karte Visa.
|
Do góry
|
|
|
|
#63506 - 05/05/2005 06:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
Witam! Wiem że pytanie padało ale czy ktoś może w sposób jednoznaczny stwierdzić jak jest z tą prowizją od wypłaty (tzn. czy jest kwotowa czy procentowa i na jaki bank najlepiej wypłacać a na jaki nie)? Aha i jeszcze jedno: czy admiralbet przesyła jakieś potwierdzenie że przelew od nich wyszedł??? Trzeba szybko wypłacać bo jak się Polacy rzucili na ich promocję to znowu będą mieli kłopoty z płynnością 
|
Do góry
|
|
|
|
#63509 - 05/05/2005 11:54
|
enthusiast
|
Quote:
mam pyt. dostaje 10e gram 10e na kurs 1.2 wygrana = 12 i czy teraz moge grac za te 12 ojro 
Bo swoja droga tak moge grac ciagle i ciagle 
i czy po zakonczeniu promocji moge je wyplacic czy przepadaja?
Skad ty sie wziales ? Grasz za 10 euro po kursie 1,2 zatem wygrywasz 2 euro a twoje konto to 12 e. Nie ma znaczenia za ile grasz w admiralbecie mozesz nawet grac za 0,1 e minimalna wyplata to 20 euro a laczne twoje zaklady musza byc zawarte za minimum 10 euro. czy napisalem cos nie jasno ?
|
Do góry
|
|
|
|
#63511 - 05/05/2005 13:43
|
enthusiast
|
Quote:
Ponawiam pytanie Farciarza: 1.Czy admiralbet przesyła jakieś potwierdzenie że przelew od nich wyszedł??? 1. Czy przed numerem Iban trzeba podac PL i co sie stanie jesli nie podałem czy przelew dojdzie?
ludzie czy wy powariowaliscie co ty wypisujesz ?
"Czy przed numerem Iban trzeba podac PL i co sie stanie jesli nie podałem czy przelew dojdzie?"
czlowieku numer Iban to PLxxxxxxxxxx gdzie xxx to 26 cyfr twojego konta bankowego, wiec twoje pytanie czy przed numerem iban nalezy podac PL jest bezsensowne, gdyz podales tylko numer swojego rachunku a nie numer Iban, ile razy mam jeszcze o tym pisac ? Bez prawidlowego numeru Iban przelew moze nie dojsc do odbiorcy.
O jakim potwierdzeniu wyplaty mowisz ? jesli buk zleci wyplate to z twojego konta znika kwota ktora zleciles do wyplaty i wszystko masz zaksiegowane w historii transkacji, takj jak dodajesz kazdy typ tak i wyplata jest w historii, zadnych innych potwierdzen nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#63512 - 05/05/2005 14:58
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
O jakim potwierdzeniu wyplaty mowisz ? jesli buk zleci wyplate to z twojego konta znika kwota ktora zleciles do wyplaty i wszystko masz zaksiegowane w historii transkacji, takj jak dodajesz kazdy typ tak i wyplata jest w historii, zadnych innych potwierdzen nie ma.
A to zależy od buka. U jednych kasa znika z konta od razu u innych jak w sportingbecie dopiero po przyjęciu przez nich dyspozycji przelewu. A niektórzy bukmacherzy informują Cię jeszcze o FIZYCZNYM fakcie zlecenia przelewu przez nich i o to było moje pytanie gdyż jeśli faktycznie przelew idzie 10 dni roboczych to nie wina banków tylko oni kasę przetrzymują. A nawiasem mówiąc to buk coraz bardziej mi sie podoba. Mają livy (co prawda to nie to co na BAW ale kursy dużo wyższe), mają fajne statystyki meczy z róznych dyscyplin. Hmmm, jak jeszcze normalnie płacą ...
|
Do góry
|
|
|
|
#63513 - 05/05/2005 15:36
|
journeyman
Meldunek: 28/03/2005
|
Jaka lipa przerwali mecz Austrii z GAK a na livebets mialem na początku, że nie wpadnie 3 bramka, ale niestety wpadła, więc postawiłem, że nie wpadnie 4. Mecz przerwali, a tylko to drugie zdarzenie policzyli po kursie 1.00 Jak tak to całe zakłady powinni rozliczyć po 1.00
|
Do góry
|
|
|
|
#63514 - 05/05/2005 16:07
|
stranger
Meldunek: 10/03/2005
|
Ja stawiałem na Austrię - proszę i informację jak rozliczają nie zakończone zdarzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#63516 - 05/05/2005 16:11
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2005
|
Poproctu pojawia sie "CANCEL" - wycofka  . Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#63519 - 05/05/2005 16:17
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2005
|
Quote:
nie, gralem od wtorku zrobili na mnie walek na 60 euro to nie fajnie z ich strony
No to jestem pod wrazeniem.
A co do rozliczenia tego 60 euro - nie przejmuj sie jeszcze, moze to zredukuja - mnie kilka razy dodawali wygrana, sporo czasu po jakims wygranym zdarzeniu - pomimo, ze nawet mieli juz wpisany wynik w swoich "scorsach" - poczekaj jeszcze... Zycze powodzenia . Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#63524 - 05/05/2005 16:43
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
JuN nie wysilaj się. Najpierw przeczytaj regulamin, bo aby zakład był ważny, mecz musi zostać zakończony. PS. Najuczciwszy buk z jakim miałem styczność.
Ciekawe bo ja postawiłem że nie będzie drugiego gola i ten zakład mam przegrany. No to jak to jest - przegrane liczą jako przegrane a wygrane to cancel ??? Mecz się nie skończył to wszystkie zakłady powinny być nie ważne zarówno wygrane jak i przegrane - a nie tylko wygrane ???
|
Do góry
|
|
|
|
|
|