Meldunek: 08/11/2005
Quote: Orientuje się ktoś czy można mieć w betfair założone dwa konta na jedno gospodarstwo domowe? I to samo pytanie odnośnie moneybookers
w BF mozesz miec nawet nie ograniczona ilosc kont na osobe ale z bonusu skorzystac mozna tylko raz, a co do MB to mozna miec wiecej niz jedno na domostwo
Powiedzcie mi czy mając na koncie kwotę x,mogę dopłacić kwote y i wypłacic(bez jakiegokolwiek obrotu) y+ pomniejszony x zostawiając mniej niż na popczątku??I jaka jest prowizja od przelewu do polskiego banku oraz ile to trwa, na stronce jest napisane 10 GBP a w praktyce??
po jakim czasie przyznaja bonus za zdobycie 50 pkt? spelnilem ten warunek jakies 3-4 dni temu ale bonusa nie dopisali (teraz mam 71). moze osoba od ktorej bralem kod referencyjny nie miala 50 pkt( jest chyba taki pkt w regulaminie). Po jakim czasie Wam dopisywaali?
mam problem z betfair, a mianowicie nie wyświetla mi sumy środków na stronie głównej, chociaż tą opcię mam włączoną widnieje puste pole. Natomiast gdy sprawdzę stan w moim koncie to tam środki są. Wiecie może co się dzieje?
Moglby ktos napisac ile betfair pobiera za wyplate odpowiednio przez PayPal,Moneybookers,NETeller? Wiem ze za wyplate przez przelew bankowy kasuja sobie 15 euro,kurcze ladna sumka.Jakim sposobem wyplata wyjdzie "najtaniej".Z gory dzieki za info
Zbigniew
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
Mam pytanie dotyczące Wakacji Betfair. Jeżeli zarezerwuję wakację, to mogę normalnie grać na giełdzie, czy jeżeli w tym czasie będę grał, to wakacje mi się anulują?
Meldunek: 08/11/2005
Quote: Moglby ktos napisac ile betfair pobiera za wyplate odpowiednio przez PayPal,Moneybookers,NETeller? Wiem ze za wyplate przez przelew bankowy kasuja sobie 15 euro,kurcze ladna sumka.Jakim sposobem wyplata wyjdzie "najtaniej".Z gory dzieki za info
Na razie nic nie mozna, bo robia upgrade i ciagle przesuwaja wlaczenie stronki. Swoja droga mogliby te australijskie konto zrobic oddzielnie dla kangurow i bylby spokoj...