#797150 - 19/12/2006 09:57
Re: Bodog
[Re: KUERTEN.]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
Re: Bodog [Re: KUERTEN.JG] KUERTEN.JG KUERTEN.JG No a co im takiego ładnego napisałes, jeśli można wiedzieć  , bo mi też dali tylko 10%
|
Do góry
|
|
|
|
#798402 - 19/12/2006 20:52
[Re: KUERTEN.]
|
old hand
Meldunek: 08/03/2003
|
credits- wpłasty i wygrane debits- wypłaty i stawki zakładów zsumowane sorki jezeli cos nie tak 
|
Do góry
|
|
|
|
#812371 - 26/12/2006 23:47
[Re: michal392]
|
old hand
Meldunek: 15/09/2006
|
Najpierw zablokowali mi konto. Po wyslaniu skanow odblokowali. Teraz nie moge zrobic wyplaty. Na odpowiedź od obslugi czekam ponad dobę juz, mimo, ze od razu zawsze odpisywali. Skany wyslalem tez na documentation@bodog.com. Chyba nie lubią jak ktoś wygrywa... Rozumiem jakbym wygral kilka tysiecy dolarow, ale nie kilkaset... Ale jest opcja, ze interia.pl nawala, bo zawsze od automatu przychodzilo potwierdzenie chociaz... Mieliscie cos podobnego?
|
Do góry
|
|
|
|
#815468 - 28/12/2006 15:40
[Re: terkin]
|
old hand
|
Najpierw byla weryfikacja osoby ktorą polecilem i moja. Potem nie moglem zlecic wyplaty. Wiec znowu wyslanie skanu na inny ich adres. Dopiero potem jak ich ponaglilem to napisali, ze juz moge wyplacic. Wczoraj zlecilem wyplate na MB jakos rano i do tego momentu kasa nie dotarła. Ale regulaminów nie złamałem, wiec jestem spokojny. Weryfikacje przeszedlem. Jedynym moim grzechem jest to, ze wygralem i osoba polecona tez, choc na inne mecze stawialiśmy. Ale to juz nie moja wina. Ja stawiam a wyniki przynosi boisko:) Czasem myśle, ze to dla nich wielka zbrodnia jak kots wygra i chce wyplacic...
|
Do góry
|
|
|
|
#815638 - 28/12/2006 17:14
[Re: CarlosMarc]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
Najpierw byla weryfikacja osoby ktorą polecilem i moja. Potem nie moglem zlecic wyplaty. Wiec znowu wyslanie skanu na inny ich adres. Dopiero potem jak ich ponaglilem to napisali, ze juz moge wyplacic. Wczoraj zlecilem wyplate na MB jakos rano i do tego momentu kasa nie dotarła. Ale regulaminów nie złamałem, wiec jestem spokojny. Weryfikacje przeszedlem. Jedynym moim grzechem jest to, ze wygralem i osoba polecona tez, choc na inne mecze stawialiśmy. Ale to juz nie moja wina. Ja stawiam a wyniki przynosi boisko:) Czasem myśle, ze to dla nich wielka zbrodnia jak kots wygra i chce wyplacic... Najpierw byla weryfikacja osoby ktorą polecilem i moja. Potem nie moglem zlecic wyplaty. Wiec znowu wyslanie skanu na inny ich adres. Dopiero potem jak ich ponaglilem to napisali, ze juz moge wyplacic. Wczoraj zlecilem wyplate na MB jakos rano i do tego momentu kasa nie dotarła. Ale regulaminów nie złamałem, wiec jestem spokojny. Weryfikacje przeszedlem. Jedynym moim grzechem jest to, ze wygralem i osoba polecona tez, choc na inne mecze stawialiśmy. Ale to juz nie moja wina. Ja stawiam a wyniki przynosi boisko:) Czasem myśle, ze to dla nich wielka zbrodnia jak kots wygra i chce wyplacic... jak czytam takie posty to nic tylko omijać taką firmę z daleka , tyle zachodu , żeby swoją kasę wypłacić - chyba tylko polaków ,ruskich i turków tak sprawdzają bo jak by trafiło na brytoli to by ich z rynku wychuśtali dawno . podobne przypadki z polakami stosuje interwetten powodzenia w odzyskaniu kasy
|
Do góry
|
|
|
|
#815646 - 28/12/2006 17:21
[Re: crossmen]
|
old hand
Meldunek: 08/03/2003
|
ja też już wcześniej pisałem żeby się zastanowić przed wpłatą do nich...
|
Do góry
|
|
|
|
#817205 - 29/12/2006 11:30
[Re: terkin]
|
old hand
|
Jeszcze nie dostalem. Wyslalem wczoraj maila ze czekam juz 48h to napisali, ze 24h to jest sredni czas wyplaty i raz bywa dluzej a raz krocej. Takze trzeba cierpliwie czekac, bo widocznie nie bardzo nas tam lubią i chcą uprzykrzyć nam zycie i dac do zrozumienia, ze nie jestemy tam lubiani...
|
Do góry
|
|
|
|
#817307 - 29/12/2006 13:04
[Re: CarlosMarc]
|
Carpal Tunnel
|
Ale to chyba naszy drodzy rodacy musieli sobie sami na takie traktowanie zapracowac, jak pelno polakow oszukuje to potem sie dziwic, ze krzywo na nas patrza. Ja z bodogiem nie mialem zadnych problemow ugralem kilkaset dolarow i wyplacili szybko bez zadnych skanow.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|