No nie wiem. Nie chce mi się szukać, ale wyda mi się, że sytuacje gdy ktoś napisał coś nieładnego o PO, a ty od razu wyskakiwałeś z ripostą na temat pisiorów się na tym forum zdarzały

Czy nie? Podejrzewanie romansu nie jest do końca nieuzasadnione

Zresztą w dupie mam PiS. Po prostu śmieszy mnie, że regularnie i wysoko wygrywająca w tym regionie platforma tak odpłaca się swoim dobroczyńcom, a oni nagle są tym wielce zdziwieni

Ale teraz oczywiście nikt nie głosował i nigdy ich nie lubił. Jeszcze jak przy tym pojawią się "frajerzy" i "ruchanie w dupe" w odniesieniu do innych osób- bo przecież nie siebie to

Ludzie którzy którzy łykali niezbyt wyrafinowaną rządową propagandę ("bo przyjdzie pis, a wtedy to dopiero będzie..") jak -cytując klasyka- spaniel własne gówno, łykali pompowane przez tvn bzdurne wpadki pisiorów zamiast zwrócić uwagę na to co jest rzeczywiście ważne teraz piszą o kłamstwach tvn wyłączaniu telewizorów i wrzucają linki z niezależnej

To jest wręcz piękne
Wyobraźcie sobie jaka byłaby narracja wyborczej i tefałenów gdyby strzelająca do protestujących policja podlegała dzisiaj na przykład Ziobrze.
I jeszcze to pchanie się w zaparte

A popiołu wystarczyłaby dosłownie szczypta

A co tam hunters myślisz o wspierających górników pod siedziba JSW "kibolach"? Powinno się ich wybić bo coś takiego zdaje się na temat kibiców kiedyś pisałeś.