zle, jestem roszczeniowy i nie dam soba pomiatac, szmata musi sie nauczyc, juz 3 sie zwolnilo przez nia, ale mam inne rekrutacje w trakcie wiec odejde pewnie, ale nawet jak odejde to mysle powaznie o zalozeniu sprawy, niech sie chuje naucza szacunku do drugiego czlowieka
dzis wzialem 2 dni opieki nad dzieckiem ktore sie naleza , to wyjebala z tekstem ze tak nie mozna ze cos tam, i na koncu: ZGLOS sie do mnie do biura po tym, idento tekst byl jak mialem wypadek w pracy za ktory zgarnalem 6 tysi od zusu, i wtedy bylem 10 dni za L4 i tekst: zglos sie do mnie hehe, i dziwka mi dala jakies papiery wtedy , upomnienienie z data wyssana z palca, mowie ze nie podpisze, to mi zagrozila ze mnie zwolni, wiec podpisalem. ale 1 i ostatni raz wyszedlem na leszcza i ugialem sie pod presja, teraz mam wyjebane
kurna nie ma nic gorszego jak mieć babę za szefa.
to jest zmierzła bo ma okres, to bo ją mąż nie wyruchał jak chciała, a to że ma cellulit i zmarszczki.
W poprzedniej robocie miałem na zmianie 25 bab pod sobą i musiałem się zwolnić bo już nie umiałem słuchać tego kablowania i donoszenia łącznie z moją osobą do dyrektora