Ja
> Proszę sprecyzować czy obrót bonusem wymagany jest tylko na zakładach live, czy tez zakłady dotyczace zwykłego sportbooka tez wchodzą w gre?
support
> Szanowny Panie , > > chciał bym tą akcje bonusową wytłumaczyć w następujących krokach: > > 1. Wpłacić przynajmniej 40 PLN > 2. Umieścić przynajmniej jeden zakład na żywo > 3. Otrzymać 30 % premie na wpłate (maks. 120 PLN) > 4. Obrócić wpłate włącznie z bonusem przynajmniej trzy razy na zakłady z minimalym kursem 2.0 (liczą się zakłady na żywo i zwykłe z oferty Sportbook). > > Mam nadzieje, że wytłumaczyłem tą akcje dość dobrze. > > Serdeczne pozdrowienia > > Konrad Iluszko
Ja
Dziekuje za informacje panie Konradzie. aczkolwiek zapytam sie o jeszcze dwa szczegóły aby sie upewnić 2. Umieścić przynajmniej jeden zakład na żywo - nie ma żadnych wymagań dotyczących stawki i kursu tegoż zakładu? 4. Obrócić wpłate włącznie z bonusem przynajmniej trzy razy na zakłady z minimalym kursem 2.0 (liczą się zakłady na żywo i zwykłe z oferty Sportbook).- czyli wynagany obrót moge zrobić w tradycyjnym sportbooku? dobrze zrozumiałem zasady?
support
2. tak jest, kurs i kwota na ten zakład na żywo są obojętne. 3. dokładnie, lepiej bym to nie mógł wytłumaczyć:) Serdeczne pozdrowienia Konrad Iluszko