Chciałbym zadać pytanie osobom posiadającym konto w b&w, a mianowicie o co chodzi z limitami w tym buku? słyszałem że są nakładane na użytkowników i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat.Mam zamiar założyć tam konto jako alternatywę dla expa a b&w mają, jak mi sie wydaje, dobrą ofertę na piłkę no i ciekawą promocję dla nowych użytkowników.Proszę o wasze wypowiedzi na temat wad i zalet tego bukmachera.
[g]um[p]
Meldunek: 24/08/2002
[QUOTE]CZy ktoś mi powie jaka jest opłata przy wypłacie pieniędzy z b&w na konto bankowe ?[/QUOTE]pierwsza wyplata w danym miesiacu i wypłaty powyżej 1000 euro są wolne od opłat
KeeP
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lawyer: [qb]Chciałbym zadać pytanie osobom posiadającym konto w b&w, a mianowicie o co chodzi z limitami w tym buku? słyszałem że są nakładane na użytkowników i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat.Mam zamiar założyć tam konto jako alternatywę dla expa a b&w mają, jak mi sie wydaje, dobrą ofertę na piłkę no i ciekawą promocję dla nowych użytkowników.Proszę o wasze wypowiedzi na temat wad i zalet tego bukmachera.[/qb][/QUOTE]już 8 tematów jest o BetAndWin (nie licząc tych "luźnych")..poczytaj to sie wszystkiego dowiesz...nie każdy się chce powtarzać i co jakiś czas pisać w kółko to samo
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kzamojc: [qb]Albo ja jestem ślepy albo betandwin nie wystawij oferty na złoto dla korzenia :eek: [/qb][/QUOTE]pewnie nie wiedzą na którego korzenia - jest ich dwóch - chodziarz (Robert) i pływak (Paweł)
Mi chodzi,polacz sie przez jakis proxy amerykanskie,ktore bedzie obslugiwalo https,mam tez pytanie: -mozna obstawiac w betandwin podporki 1X czy tez 12 ?
KeeP
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cska_moskwa: [qb]Mi chodzi,polacz sie przez jakis proxy amerykanskie,ktore bedzie obslugiwalo https,mam tez pytanie: -mozna obstawiac w betandwin podporki 1X czy tez 12 ?
priwiet from moscow[/qb][/QUOTE]można stawiać podpórki ale rzadko...nie przy wszystkich meczach..