Cześć!!!
Właśnie wczoraj spróbowałem po raz pierwszy zagrać systemem kombinacyjnym w STS-ie. Już od dawna mnie on ciekawił, ale jakoś nie miałem do niego przekonania.
Moje propozycje na dzisiaj to:
COLORADO - KANSAS CITY "1" lub "1X" - liczę na przełamanie złej passy ze strony Colorado (w historii rozgrywek MLS jeszcze nigdy nie wygrali u siebie z KS 0:0 0:5 i 1:1). Ponadto KS w minioną środę grało mecz w COPA MERCONORTE z meksykańskim Santos (porażka 2-4) i raczej są zmęczeni podróżą. W zespole KS nie zagra najlepszy strzelec Matt McKeon, który jest zawieszony w rozgrywkach.
DEBRECZYN - ZALAEGERSZEG "2" lub "X2" - wszyscy wiemy jak gra w tym sezonie Zalaegerszeg. Powołując się chyba na post Elgato speca od ligi węgierskiej to Zalaegerszeg wykupiło od innych drużyn wielu wyróżniających sie zawodników w lidze. Mają dobrego sponsora. Tutaj także liczę na przełamanie passy bo Zalaegerszeg w Debreczynie zdobyło zaledwie jeden punkt w przeciągu pięciu lat. Debreczyn rozegrał w czwartek mecz pucharu UEFA.
M"GLADBACH - SCHALKE - "X2" myślę, że jeśli Schalke chce walczyć o mistrzostwo to nie powinno przegrywać takich meczy.
LORIENT - AUXERRE - "12" mam przeczucie, że w tym meczu nie będzie remisu.
VEJLE - SILKEBORG - "12" - i tu również nie powinien paść remis, z tego względu że obydwie drużyny w trzech kolejkach zanotowały po dwa remisy.
STOMIL OLSZTYN - POGOŃ - "1" lub "1X" żenująca gra Pogoni w pucharze UEFA. Daleka podróż do Islandii, oraz grząskie boisko dały się we znaki drużynie. Ponadto bramkarz Pogonii zachowuje się jak nowicjusz, od początku sezonu w każdym meczu popełnia jakiś błąd. (In plus obrona rzutu karnego w meczu z RKS-em). Stomil jak wiadomo u siebie zawsze jest groźny.
TROMSDALEN - START KRISTIANSAND - "2" Tromsdalen to ligowy średniak. Drużyna gości jeśli chce liczyć się w walce o awans musi ten mecz wygrać (patrz wczorajsze zwycięstwo Valerengi). Na wyjeździe jeszcze nie doznali porażki 6-3-0.
Sredni kurs u zagranicznych buków jest ok. 1.9 w przypadku STS-u 2.5
Wszystkie mecze z.o.o bo poźniej ktoś pokroju "Piera" oskarży mnie na Forum, że jestem cienki i się nie znam.
Wczoraj właśnie zagrałem większość tych meczy zobaczymy jak pójdzie.
Oto mój kupon:
wariant 3-6-3
Leverkusen - Bayern "X" - tutaj musiał paść remis
Walsall - WBA "1"
Colorado - Kansas City "1"
Vejle - Silkeborg "12"
Debreczyn - Zalaegerszeg "X2"
M'gladbach - Schalke "X2"
Olsztyn - Pogoń "1X"
Lorient - Auxerre "12"
Istres - Strasbourg "X2"
Gillingham - Preston "1X2"
Sandefjord - Ham-Kam "1X2"
Hodd - Skeid "1X2"
Żałuję tylko że przeoczyłem zwycięstwo Coventry ze Stockport na wyjeździe.
Na tym kończe i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.