rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: rav84
jak obecnie stoja akcje bet365??
wyplacalni? i dlaczego zniknał czat
Twoje pytanie odnosnie wyplacalnosci jest smieszne wiec ciezko na nie nawet powaznie odpowiedziec. Co do Live Chat jest tam gdzie powinien byc https://members.bet365.com/Members/chat/
Witam ! Wypłacał ktos kiedys kase z b365 na konto bankowe ? Zawisze wypłacałem na moneybookers, ale teraz wpłacałem przez paysefcard i nie moge wybrac innej metody tylko przelew bankowy. Mozna to jakos ominąć żeby wypłacić na skrilla ? Pomocy !!
Witam ! Wypłacał ktos kiedys kase z b365 na konto bankowe ? Zawisze wypłacałem na moneybookers, ale teraz wpłacałem przez paysefcard i nie moge wybrac innej metody tylko przelew bankowy. Mozna to jakos ominąć żeby wypłacić na skrilla ? Pomocy !!
Wypłacałem na konto sporo razy i nie ma mniejszego problemu. Max 3 dni i miałem kasę na koncie. Jak chciałem omijać wypłatę na konto to wpłacałem skillem i mogłem na niego wypłacać. Wypłacasz tą medotą którą ostatnio wpłacałeś - taką mają zasadę ;-) Tak więc wpłać choćby minimum 25zł skrillem i wypłać kasiure ;-)
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Sn@jper
ja robie taki trick ze niby wplacam ze skrilla na bet 365 i juz mam mozliwosc wyplaty na skrilla,kumasz snajper
Panowie , czy są ostatnio jakieś problemy z bet365 ? Słyszałem że ostro się za nich wzeli i pare opcji wpłacania tam kasy jest zablokowanych . A jak jest z wypłatami ?
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Nie mam pojecia ile w tym prawdy.U siebie na koncie nie widze by cokolwiek sie zmienilo.Wszystkie popularne metody wpłaty mam dostepne tak samo jak wczesniej
Czy wypłacał ktoś w ciągu ostatnich kilku dni na skrilla z bet365. Zwykle po 6-8 godzinach miałem kasę na skrillu teraz mija 13-ta godzina i kasy ani widu . A Pani Alicja P wkleja tylko regułki. Coś się ten czas zaczyna wydłużać.
Czy wypłacał ktoś w ciągu ostatnich kilku dni na skrilla z bet365. Zwykle po 6-8 godzinach miałem kasę na skrillu teraz mija 13-ta godzina i kasy ani widu . A Pani Alicja P wkleja tylko regułki. Coś się ten czas zaczyna wydłużać.