Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Oby, bo jak nie to się pewnie wczoraj wkurwiał jak Arsene co roku pod koniec sezonu
dobrze że "wypękał" i zrobił kontrę na X2 bo tak przynajmniej coś wygrał
Wlasnie o to chodzi ze chyba nie zrobil.
podobno zrobił, ale jakoś później nie potwierdzał tego. Coś mi się wydaje, że nie zrobil
mam nadzieje że się myle bo najważniejsze to wspólnymi siłami niszczyć i karać buka. Doprowadzić do upadłości podobnie jak ostatnio co w kasie mieli pustki bo chujki nie mieli czym wyplacac bo wszystkie peffki powchodzily i tasmy januszowe stsowiczów takze
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: beks
Singiel na dziś:
M.City-Hala Madrid Auguero pow 1,5 faulowany @ 2,20
P.S. Pobrany z Trombille, uważam że warto po tym kursie.
Tak na szybko, w meczu z PSG u siebie były 3 faule na nim, w meczu w Paryżu były 2, z United były to aż 4 faule, z WBA 1 faul z Dynamem Kijów 1 z AV 3 faule z Kogutami 3 faule
Średnia dobra, warto spróbować ale zaraz parę osób pogra i poleci w dół.
chyba sie zaczaje na karniaczka kebab sedziuje lubi pokazac wapno obrona cyty bedzie twardo grac ale i kunik tez sie pieknie podklada ramosik i pepe tez nie czymaja cisnienia jak trzeba jeszcze pomyslim
Tak na szybko, w meczu z PSG u siebie były 3 faule na nim, w meczu w Paryżu były 2, z United były to aż 4 faule, z WBA 1 faul z Dynamem Kijów 1 z AV 3 faule z Kogutami 3 faule
brać to peffka od analityka on prężnie działa na trombili pod kilkoma nickami
dzięki za te staty, podbudowały mnie dodatkowo bo przyznam szczerze ze nie sprawdzałem
Radio Nehanda z Zimbabwe podało, że wielokrotny reprezentant tego kraju, dobrze znany w Polsce Costa Nhamoinesu może zostać piłkarzem Barcelony. Obrońca w tej chwili występuje z powodzeniem w Sparcie Praga. 30 czerwca tego roku kończy mu się umowa.