I ja dodam parę słów odnośnie kasy z Programu Partnerskiego, bo niezła dyskusja sie na ten temat wywiązała. Ale to bardzo dobrze bo chyba od tego to forum jest. Ja mam parę osób poleconych i od czasu do czasu parę PLN skapnie z tego. Tylko jak wpadało to nie wiedziałem skąd ta kasa się brała w takiej ilości a nie innej. Więc zawziąłem się ostatnio i zacząłem sprawdzać. No i jak myślę rozwiązanie znalazłem. Wg regulaminu jest że z I poziomu dostaje się 20% zysku bukmachera, z II - 10% i tak dalej. Więc jest to 200 a nie 20 pln z tego tysiąca w I poziomie. Tylko jest jedno ale. Jeśli w historii zakładów sprawdzamy, że gracz ma np. 1000 pln w plecy w sierpniu to nie koniecznie bukmacher zarobił na nim ten 1000 w sierpniu. Gdyż w historii zakładów ujęte są kupony które zostały ZAKOŃCZONE w tym miesiącu, a mogą być rozpoczęte w miesiącu wcześniejszym. A bukmacher liczy kasę jaka wpłynęła i wypłynęła z naszego konta w danym miesiącu, nie licząc czy kupon zostanie zakończony dzis czy moze za pół roku. Tak więć wszedłem w "Konto->Transakcje" osoby przeze mnie poleconej (mojego braciaka) i zsumowałem wszystkie transakcje na jego koncie w miesiącu sierpniu. Kwota po zsumowaniu wszystkich transakcji była inna od tej jaka była w historii zakładów. No a kasa, jaką otrzymałem z PP, zgadzała się co do grosza (20% tego) z tą jaka była po zsumowaniu wszystkich transakcji w tym miesiącu. No i rozśmieszył mnie ten post w którym ktoś przytacza odpowiedź jaką dostał od supportu. Widać, że nie mają pojęcia o tym co robią

Bo z tego co napisali to wynikałoby, że powinienem dostawać co najwyżej 3 PLN, a na moje konto wpłynęło ostatnio 29 PLN, a do tej pory osoba przeze mnie polecona wpłaciła 100 PLN na konto Expa i tą kasą obraca od paru miesięcy- w jednym miesiącu trochę wygra to w drugim znowu przegra ale jakoś gra:). Wiec ci co pisali tu o 20 PLN od 1000 myślę , że nie mają racji. To by było tyle moich wywodów.