[QUOTE]Oryginalnie wysłał Eddie Orzeł:
[qb]Oto treść listu jaką do nich wysłałem:
Witam!
Skuszony promocyjnym 10 złotowym bonusem oferowanym via portal O2.pl założyłem u Was konto. W wyniku, źle poczynionych i pochopnych
inwestycji, po pierwszym i jak do tej pory jedynym nieudanym zakładzie, budżet mój pomniejszył się aż o 60% stanu początkowego (sic!).
Rozżalony i sfrustrowany zrealizowałem 2 bon (z innego konta pocztowego w o2.pl). Od dwóch dni mam jednak moralniaka bo chyba nadużyłem dobrą wolę
Bet-at-home.
Bardzo proszę o odjęcie z mojego konta inkryminowaną kwotę, plus 4 złote w ramach zadośćuczynienia za mój wątpliwy etycznie postępek.
Z poważaniem E. O.[/qb][/QUOTE]Hello there!
Tempted with the 10PLN no-deposit bonus that was offered me by O2.pl portal, I have signed up for an account at
Bet-at-home. Due to hasty and hot-headed investitions, after placing only one bet, my budget was severly reduced by 60% of the initial sum (sic!). Being rancorous and frustrated I have cashed the second bonus coupon (which I got thanks to my second account at O2.pl)...
But for the last two days I have pitied myself. It is my conscience what tells me that I abused the goodwill of
Bet-at-home.
Full of remorse I humbly ask you to deduct the incriminatory amount of money and additional 4PLN to satisfy
Bet-at-home for my ethically questionable deed.
Best regards,
E.O.