no musze pochwalić tego buka... mało znany, ale już powoli wkracza w wielki biznes...

Założe się, że powoli...a stanie sie ostrą konkurencją dla expekt,
Unibet itp. Gdy wysłałem e-maila do unibetu,expekta czy jak przeleje kase i wyśle im skan przelewu to odrazu dadza mi depozyt na konto...napisali,ze nie jest to mozliwe,musza czekac na potwierdzenie w banku. Zreszta i tak nie mialem 50zł

A B-A-H.. zadałem to samo pytanie,tylko trzeba bylo po angielsku,ale to zaden problem, juz niedlugo maja odbierac PL e-maile(chyba ze juz mozna wysylac)...no i odpisali,że jeżeli wyśle im skan to odrazu bedą pieniążki na koncie...przelałem kase do nich okolo 13, wrocilem do domu zrobilem skan, puścilem im o 13.30 za 5 minut(doslownie 5m)e-mail ze dziekuja za wplate i kasiora jest juz na koncie

nie no to bylo mocne zaskoczenie oczywiscie pozytywne! ostatnio z meczem z Romą też nie ma problemow,szybko zrobili go na kurs 1,00zł i luzik kasa odzyskana...
podsumowując polecam tego buka!choc jak narazie jest malo opcji w typkach(mozna obstawiac minimum 5zł, mało podpórek) to i tak zasługuje na pochwałe

iwo: do tego depozyt moze wynosic ile chcesz, nawet 5zł

no i daja ostatnio darmowe bony, tez ladnie staraja sie o klienta...jakby zrobili jeszcze minimum 1zł na kupon to juz gitarka, ale nie mozna zbyt duzo wymagac :zobacz: Pozdro i jestem zadowolony