witam wszystkich
Mam problem w sierpniu dostalem bon o wartosci 10zl z allegro.pl i zalorzylem konto w
Bet-at-home.com zeby go zrealizowac, niestety od razu wszystko przegralem. I zeby nie miec niepotrzebnych kont od razu wyslalem do nich maila zeby mi konto zlikwidowali, poniewaz bede korzystal u innego buka i w tym konto mi jest nie potrzebne, odpisali mi ze zlikwiduja moje konto.
Potem dostalem znowu dwa bony z o2.pl i z tlen.pl, zalorzylem nowe kotno i rozpoczalem gre, tym razem z 20zl zrobilem na 200zl. Chce teraz wycofac te pieniadze i przelac do betandwin.com.
I tu sie pojawia problem, gdyz w miedzy czasie dostalem od nich dwa listy z potwierdzeniem zalorzenia konta, i to mnie zdziwilo, gdyz jedno kazlem im usunac, co do drugiego to nie mam watpliwosci bo dalej z niego korzystam. I gdy probuje sie zalogowac na te pierwsze to wyskakuje, ze konto jest zablokowane.
I teraz mam pytanie, czy wie ktos czy jest to nie zgodne z regulaminem? czy mozna posiadac dwa konta? oba mam zalorzone na te same dane (adres, mail, imie, nazwisko), czy myslice ze moga byc problemy z wyplata??
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam