Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Taki sam poziom pewności jak ostatnio przy Wiśle z Płocka? Twoje typy przy okazji Ruchu trzeba grać odwrotnie, w tym sezonie idziesz z nimi jak burza;-)
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: mafia
Originally Posted By: kubi20
Originally Posted By: mafia
Najwiekszy bet w tym roku. Reczna x snooker x kosz @ 2,36
zajebiście, też pograłem
Norwegia z remisem, fu i zielona gora
takie pewne według Ciebie?
Pogralem bardzo mocno, ale to pewnie dlatego ze malo ostatnio gralem. Zarobilem od rana 400% wplaconej stawki i poszlo all in. Niespecjalnie polecam. Kupon jakich wielu.
Taki sam poziom pewności jak ostatnio przy Wiśle z Płocka? Twoje typy przy okazji Ruchu trzeba grać odwrotnie, w tym sezonie idziesz z nimi jak burza;-)
co przy Wiśle z Płocka ???? przecież typowałem jedynkę Płocka z Ruchem
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: Biszop
co przy Wiśle z Płocka ???? przecież typowałem jedynkę Płocka z Ruchem
W Niecieczy over 1,5 do ht @3,40 Ostatni mecz w tym roku, 3 punkty cenne dla obu stron, bts ft też dobrze wygląda