#686644 - 12/10/2006 10:27
Re: Polska - Portugalia
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
w polsce po staremu czyli niektorzy na sama mysl ze polacy sporo przegrali sie masturbuja
dla mnie kazdy jest kutasem jak zagral przeciwko Polsce wczoraj... a kutasy przegrywaja...
W pieknych slowach podsumowales wielu ludzi  Nie wiem co z takimi robic ale czasem przydaloby sie troszke lodu na glowke 
Sam chcialem zagrac przeciw naszym, nie zagralem tylko dlatego ze opcja ktora bylem zainteresowany zostala zablokowana, to ci ze mnie kutas 
|
Do góry
|
|
|
|
#686645 - 12/10/2006 10:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Quote:
przez to ze 'Ty' wtopiles Polska ma 3 punkty. i to sie liczy...
A ja myslaem ze Polska ma 3 punkty dlatego ze dobrze zagrala 
|
Do góry
|
|
|
|
#686646 - 12/10/2006 10:30
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
przez to ze 'Ty' wtopiles Polska ma 3 punkty
w sumie to nie wtopilem, ale zaraz chyba wtopie na Kohlschreiber
|
Do góry
|
|
|
|
#686649 - 12/10/2006 10:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Ciekawe ,że gdy we Włoszech trwało sadowe rozliczanie skandalu korupcyjnego ,to makaroniarze w tym samym czasie zdobywali Mistrza Świata. W Polsce zawijają drukarzy ,"działaczy" ,piłkarzy ,jednego po drugim ,ale....skutkuje to coraz lepsza grą reprezentacji  Jakieś wnioski ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#686652 - 12/10/2006 11:59
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
Czas Zurawskiego w kadrze na pewnien okres już się skończył, o tym że nie strzela bramek nawet nie wspominam bo to już norma ale sytuacji sobie oraz partnerom również w ogole nie wypracowuje.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale akurat wczoraj był motorem napędowym od którego zaczynała się większość akcji biało-czerwonych.
To on wrzucał piłkę przy 1 golu, to on podawał do Rasiaka, gdy ten koszmarnie spartaczył. Itd.
Poza tym przestańmy mu już tak wypominać te bramki.
Żurawski w kadrze NIE JEST napastnikiem!
Nie pamiętam już meczu, w którym zagrał by jako napastnik. Cały czas gra w środku pola, wraca się, rozgrywa i dogrywa piłki do Rasiaka/Smolarka. Słowem przejął rolę Szymkowiaka.
A najważniejszą rolą rozgrywającego nie jest strzelanie goli.
|
Do góry
|
|
|
|
#686655 - 12/10/2006 13:03
|
Blade Runner
|
Quote:
No właśnie czyli potwierdasz, jeśli nie chcemy liczyć tylko na Smolarka w każdym meczu to za Żurawskiego powinien grać kto inny, prawdziwy napastnik
nic nie potwierdzam, nie rozumiesz co napisałem
Żurawski to pomocnik chcesz zmieniać napastnika? to zmieniaj Rasiaka który w 2 ostatnich meczach grał jako napastnik i nic nie strzelił. Zresztą kiedy on wogóle coś strzelił? Seria Żurawskiego to przy nim chyba mały pikuś.
|
Do góry
|
|
|
|
#686656 - 12/10/2006 13:26
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
ale Rasiak to totalne drewno dalej nie miesci mi sie w glowie jak zmarnowal te pamietna sytuacje co wyszlo trzech naszych na bramkarza, gdyby byl tam zamiast rasiaka Ebi to juz byloby 3:0
moze sie nie znam na sedziowaniu, ale wg mnie ebi nie powinien brac udzialu w tej akcji, bo byl na wyraznym spalonym w momencie podania pilki do rasialdinho
|
Do góry
|
|
|
|
#686657 - 12/10/2006 13:37
|
newbie
Meldunek: 29/09/2006
|
Quote:
Quote:
No właśnie czyli potwierdasz, jeśli nie chcemy liczyć tylko na Smolarka w każdym meczu to za Żurawskiego powinien grać kto inny, prawdziwy napastnik
nic nie potwierdzam, nie rozumiesz co napisałem
Żurawski to pomocnik chcesz zmieniać napastnika? to zmieniaj Rasiaka który w 2 ostatnich meczach grał jako napastnik i nic nie strzelił. Zresztą kiedy on wogóle coś strzelił? Seria Żurawskiego to przy nim chyba mały pikuś.
Tutaj musze przyznac Ci racje  To co Rasiak zrobił w momencie kiedy Polska poszła z kontrą i w zasadzie było 3 Polaków i Ricardo przechodzi ludzkie pojęcie!
Było kilka takich akcji w których Rasiak zachował sie jak typowy amator  Z reszta on cały czas biega jak zagubiony po tym boisku.
To moja opinia o Rasiaku:że on w polu bramkowym jeszcze jako tako wygląda ale po za "16-tką" klękajcie narody 
|
Do góry
|
|
|
|
#686658 - 12/10/2006 13:47
|
Blade Runner
|
Quote:
moze sie nie znam na sedziowaniu, ale wg mnie ebi nie powinien brac udzialu w tej akcji, bo byl na wyraznym spalonym w momencie podania pilki do rasialdinho
zdaje się, że ostatnio pozmieniali przepisy i liczy się tylko ten który dostanie piłkę. W tym przypadku był to Rasiak, który na spalonym nie był.
A jeżeli inny zawodnik stoi z boku na spalonym, ale piłki nie otrzymuje to spalony nie jest odgwizdywany, a zawodnik ten może brać udział w akcji.
|
Do góry
|
|
|
|
#686660 - 12/10/2006 14:04
|
newbie
Meldunek: 29/09/2006
|
Quote:
Z resztą co ja sie martwie, przeciez jak Jelen i krzynówek będą zdrowi to Ebi zajmie miejsce Żurawia i tyle będzie po nim w kadrze
Z tego co mi wiadomo to ty zajmujesz sie tenisem 
I lepiej udzielaj sie w sprawach tenisa bo widze że o piłce masz marne pojęcie!
Kolega Ci pisze że Zurawski nie jest napastnikiem w kadrze a ty dalej swoje!Wczoraj przy stanie 2-0 miał ważna role defensywną i spisał sie znakomicie 
I naprawde zasługuje na wysoka note za spotkanie z Portugalią. 
|
Do góry
|
|
|
|
#686661 - 12/10/2006 14:20
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/12/2004
|
Quote:
To moja opinia o Rasiaku:że on w polu bramkowym jeszcze jako tako wygląda ale po za "16-tką" klękajcie narody
Kto wywalczył na 30 metrze albo i dalej piłke z dwoma portugalczykami i podał prostopadłą piłkę na sam na sam Smolarkowi ,który strzelił na 2:0 ? Jak nie uważnie oglądałes mecz albo co bardziej prawdopodobne nie chcesz zauważyc dobrego podania Rasiaka to nie nie pisz bzdur.
Uważam po meczach z Kazachstanem i Portugalią ,że Rasiak wcale nie odstaje od reszty zespołu .
Nie chce go wcale bronić itp. poprostu chce tylko ,żeby nie wypisywać głupowatych komentarzy na jego temat bo wiele osób widzi tylko to co złe !
|
Do góry
|
|
|
|
#686662 - 12/10/2006 14:28
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
I lepiej udzielaj sie w sprawach tenisa bo widze że o piłce masz marne pojęcie!
Na pewno większe niż inni dyskutanci W piłce liczy sie strzelanie goli, jak ktoś jest napastnikiem i nie strzela goli od roku tylko sobie biega w srodku i bawi sie w rozgrywającego to w kadrze grać nie powinien, zwłaszcza gdy sa na jego miejsce lepsi zawodnicy Brak gry w klubie powinien byc gwozdziem do trumny dla tego pana 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|