[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrek7w:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał antoni:
[qb]czy ktos wie kiedy zatrudnia czwartą osobę w punkcie sts-u na bialowny w bialymstoku????????dlaczego nie ma tam czwartej dziewczyny????????????A POWINNA BYC BO TAM WALI DUZO LUDZI I SĄ KOLEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:zobacz: az szkoda tych trzech dziewczyn ktore tam tak naginają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]kiedys jak jeszcze obstawialem u naziemnych przyjeli do sts na bialowny czwarta panne, ale tylko 'na praktyke'; wtedy to dopiero byly kolejki - jej tempo wpisywania spotkan bylo zajebiste

; tylko tatuaz miala fajny
ale potem przeneisli ja do nowego (przynajmniej wtedy) punktu na warszawskiej
KOLEJKI - stare dobre czasy - najwiekszy tlok to chyba w niedziele po porannej mszy (gdzies ok. 10-11)

[/qb][/QUOTE]KOLEJKI-JAK CHCESZ STAC TO STOJ BO JA NIE!!!!!!!!!!Dlaczego takie są kolejki w punkcie sts na Bialowny w Bialymstoku?To jest centrum!Antoni ma racje ze ten temat poruszyl bo jestem stalym klijentem tego punktu i nie widzę czwartej twarzy w tym punkcie a wczesniej jak dobrze liczę i mam pamięc to pracowaly cztery dziewczyny!!!!Trzeba z tym cos zrobic ale ja nie wiem co i jak!moze wy wiecie!!!