#694466 - 18/11/2006 12:44
Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Pan Żarcik już sam się namówił
No teraz będzie duet : Pan Żarcik i Pan Śpioszek
Tak w ogóle to komu kibicujemy? Może na sektor TAU za darmo wejdziemy 
|
Do góry
|
|
|
|
#694468 - 18/11/2006 13:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Quote:
Pan Żarcik już sam się namówił
No teraz będzie duet : Pan Żarcik i Pan Śpioszek
Tak w ogóle to komu kibicujemy? Może na sektor TAU za darmo wejdziemy
Eeee no to proste, wszyscy łapać za rozmówki polsko - hiszpańskie, do tego jakieś barwy TAU i 30.11 wbijamy na mecz za friko!
A komu kibicujemy...? Przede wszystkim dobrej koszykówce! A ja osobiście kibicował będę także Eugeniuszowi K.
Quote:
Czy ktos z tutaj odwiedzajacych ten temat zapatruej sie na jakis wyjazd: Barcelona, Mediolan albo cos ?
na nowa runde odrazu, rezerwujac jakos teraz bielty na samolot, cena wyjdzie z 50 euro w obie strony
ja chetnie pojade,, chetnie na Barcelona, chodz moze byc na kazdy - aby sie urwac w dobrym towarzystwie na dobra eskapade
Dyżurny podróżnik zgłasza się na posterunku!
Moim wymarzonym kierunkiem jest Old Trafford i zobaczenie najlepszych z najlepszych czyli Czerwonych Diabłów.
Drugi priorytetowy kierunek to Arena Auf Schalke.
Chętnie też zobaczyłbym jakiś domowy mecz Barcy.
Nigdy nie wyciągniecie mnie za to na mecz znienawidzonego Realu Madryt, a i włoski styl gry mnie nie kręci.
Jakiś czas temu rozmawiałem z Ignoratorem o ewentualnym wypadzie na jakieś spotkanie do Londynu - co jest o tyle łatwe, że praktycznie wszystkie Tanie Linie Lotnicze tam latają, a i drużyn do wyboru jest bez liku! Takż eproponowałbym wziąc pod uwagę również taką propozycję.
Ogólnie jak zawiąże się coś konkretnego i ktoś będzie w stanie zorganizować bilety na meczyk to jest pierwszy na liście chętnych!
|
Do góry
|
|
|
|
#694473 - 19/11/2006 11:43
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
boca juniors wszyscy postawimy kaske na Prokom to sie bedzie lepiej ogladalo a po paru piwkach przed meczem i doping pojdzie taki jaki byc powinien
Lepiej TAU z HC Na następny dzień napiszą "zamieszki na meczu Sopockiego Prokomu"
|
Do góry
|
|
|
|
#694478 - 21/11/2006 14:28
|
Carpal Tunnel
|
1) Szewczenko 2) shane - normalny 3) shane - normalny 4) shane - studencki 5) Mr. Joke - normalny 6) tomo - studencki 7) bazyl - normalny 8) Kameleon - studencki 9) ekonom0013 - studencki 10) JuanPablo - studencki 11) quincy - normalny 12) Kris - normalny 
|
Do góry
|
|
|
|
#694480 - 22/11/2006 19:16
|
veteran
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Czy ktos z tutaj odwiedzajacych ten temat zapatruej sie na jakis wyjazd: Barcelona, Mediolan albo cos ?
na nowa runde odrazu, rezerwujac jakos teraz bielty na samolot, cena wyjdzie z 50 euro w obie strony
ja chetnie pojade,, chetnie na Barcelona, chodz moze byc na kazdy - aby sie urwac w dobrym towarzystwie na dobra eskapade
ja wybieram się na mecz Barcelona - Santander (11.02.2007), ale ogólenie mój wyjazd bedzie połączony z innymi meczami:
-06.02 wylatuje do Paryża -07.02 towarzyski mecz Francja-Argentyna -10.02 ligue 1: PSG-Monaco lub Auxerre - Saint-Etienne (noclegi w Paryżu mam gratis) -11.02 rano przelot do Barcelony i wieczorem mecz Barcelona - Santander -12.02 powrót do kraju
Zapowiada się super wyjazd !! Już się nie mogę doczekać 
|
Do góry
|
|
|
|
#694482 - 23/11/2006 10:06
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Quote:
ja wybieram się na mecz Barcelona - Santander (11.02.2007), ale ogólenie mój wyjazd bedzie połączony z innymi meczami:
-06.02 wylatuje do Paryża -07.02 towarzyski mecz Francja-Argentyna -10.02 ligue 1: PSG-Monaco lub Auxerre - Saint-Etienne (noclegi w Paryżu mam gratis) -11.02 rano przelot do Barcelony i wieczorem mecz Barcelona - Santander -12.02 powrót do kraju
a ile tak mniej wiecej kosztuje w Paryzu nocleg ?
|
Do góry
|
|
|
|
#694484 - 23/11/2006 17:03
|
veteran
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
a ile tak mniej wiecej kosztuje w Paryzu nocleg ?
w maju jak byłem na Finale Ligi Mistrzów interesowałem się noclegami i znalazłem, gdzieś na peryferiach Paryża po bodajże 15-20 euro (poźniej jednak poznałem osobe, u której mieszakałem i bede też tym razem mieszkał i nie wiem jaki jest standart tych miejscówek)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|