#694567 - 05/12/2006 21:44
Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Quote:
JuN na początku tematu tomo wspominal o wypadzie na F1 do Katalonii oraz połączyć to z meczem. Akurat w tym terminie wypada mecz FC Barcelona - Betis Sevilla
Jak narazie znalazłem takie przeloty (żeby być na treningach, kwalach, wyścić i mecz)
10.05.2006 (czwartek) Wylot 11:40 - 14:30 Kraków - Barcelona
Powrót (wtorek) 15.05.2006 15:10 - 18:00 Barcelona - Kraków
Kosz takiego biletu 363.50 PLN ze wszystkimi opłatami na dzień dzisiejszy. Linie Sky Europe
Przelot Kraków-Barcelona-Kraków - 343,55 PLN Przejazd Warszawa-Kraków-Warszawa - ~100 PLN Wejściówka na tor na cały weekend na w miarę przyzwoity sektor - 260 Euro (1000 PLN) Wejściówka na mecz Barcelona vs Betis - ??? Noclegownia (pewnie jakieś pole namiotowe coby było możliwie najtaniej) - ??? Jedzenie i picie - ???
Wychodzi bite 2500 PLN na taki wypad. Drogo jak cholera, ale jak ktoś jest w 100% zdecydowany to w każdej chwili możemy przejść od słów do czynów (czyt. zamawiania biletów) bo im później tym drożej.
Pdobijam!
Jest ktoś chętny?
Ale tak na poważnie, a nie że może pojadę, a może nie...
|
Do góry
|
|
|
|
#694569 - 06/12/2006 06:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Quote:
Ktos wybiera sie na najblizszy mecz Ligi Mistrzow do Bełchatowa gdzie Skra bedzie podejmowac aon hotVolleys Wiedeń?
ja jade bankowo, autokarem z bełchatowa, wypad obejmuje noclegi i zwiedzanie wiednia, bratysławy i pragi.
możemy sie spiknąc na jakieś bro 
słyszałem że bilety moga być drogie, nawet z 20ojro
|
Do góry
|
|
|
|
#694570 - 06/12/2006 06:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Quote:
Ktos wybiera sie na najblizszy mecz Ligi Mistrzow do Bełchatowa gdzie Skra bedzie podejmowac aon hotVolleys Wiedeń?
ja jade bankowo, autokarem z bełchatowa, wypad obejmuje noclegi i zwiedzanie wiednia, bratysławy i pragi.
możemy sie spiknąc na jakieś bro 
słyszałem że bilety moga być drogie, nawet z 20ojro
Mura zmień dilera 
Wiedeń, Bratysława i Praga - wszystko w bełchatowie. Tak to tylko mura Wam załatwi.
|
Do góry
|
|
|
|
#694572 - 06/12/2006 08:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
leoś  ja już jestem grzeczny :> rzeczywiście, niedoczytałem na początku stycznia mykam na turne po tych stolicach:> ale co oferta dobra, nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#780308 - 12/12/2006 13:03
[Re: tomo]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Lecac do Barcelony najtaniej chyba wyjdzie z Berlina, oczywiscie kwestia kto skad bedzie dojezdzal do samego Berlina;-) Rezerwujac zaraz na poczatku roku wyjda jakies smieszne grosze. Lot trwa 2 godziny z okladem, warto wybierac wczesno ranne loty bo pozniej lotnisko przezywa oblezenie i czasem mozna poczekac na bagaz, a od rana hiszpan jakby bardziej pracowity;-) Z lotniska jedzie specjalny autobus do centrum kosztuje 3,75 za bilet normalny, wysiadacie w samym centrum Barcelony na placu Kataloskim, a stamtad dojedziecie wszedzie, schodza sie tam wszystkie linie metra i wszystkie autobusy z kolejkami podmiejskimi wlacznie. Ze spaniem tez nie ma klopotow gorzej z cenami bo te potrafia byc obrzydliwe, choc mozna wyszukac schroniska i inne podobne jednak nigdy z tego nie korzytstalem.
Bilet na mecz Barcelony kosztuje 33 Euro najtanszy, na taki mecz jak z Sevilla tych najtanszych nie bedzie 2-3 dni wczesniej. Kolejne sa za 50 Euro i nastepne za 88, moglem koncowki pozmieniac ale zgrubsza tak to wyglada. Mozna kupic przed samym meczem bilecik od konika, nominal 88 mozna wytargowac za 45 Euro:), trzeba pamietac ze kupujac od takiego jegomoscia bilet trzeba go brac za karb do samej bramki i puscic dopiero po sprawdzeniu biletu, inaczej ponoc mozna sie naciac. Miejsce wyborne, zreszta w sektorach mozna sie swobodnie przemieszczac w trakcie spotkania, nie mowie o kilkunastoosobowej grupie ale wkilku swobodnie wpakujecie sie na niezle miejsca.
Zwiedzanie kompleksu w ciagu dnia kosztuje 11 Euro od "twarzy", troche komercha ale mimo wszystko warto sie na to zalapac, mimo wczesniejszych okazji zalapalem sie na to pierwszy raz i bylo niezle choc bez rewelacji, najciekwaszy motyw jak dla mnie to szatnia dla gosci, wieje wiocha na kilometr i automat Coca Cola:D Ceny w sklepie klubowym takie same jak w wybranych punktach w centrum.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|