Zagral ktos jakiegos beta z Pinnacle przez Sportmarket od wczorajszego poludnia?Od wczoraj system nie bierze mi kursow z Pinnacle gdy chce postawic jakis zaklad
Hej! Na stronie Easysportbet jest napisane, że minimalna wpłata przez skrilla to 25E. Gdzie indziej napisane jest coś o minimalnym depozycie 200E, dlatego czy aby grać zakłady z Betfair przez tego brokera wystarczy mniejsza wpłata niż 200E?
*czy aby grać zakłady z BF przez tego brokera wystarczy mniejsza wpłata niż 200E?
Dobra, obiecuję ostatni raz w tym temacie o coś spytać Wiem, irytacja sięga zenitu, ale będę dozgonnie wdzięczny za pomoc laikowi - czy na BF można grać zakłady AKO, tym samym czy jest to możliwe przez Easysportbet?
Zagral ktos jakiegos beta z Pinnacle przez Sportmarket od wczorajszego poludnia?Od wczoraj system nie bierze mi kursow z pinnacle gdy chce postawic jakis zaklad
ponawiam pytanie, wygalda na to ,ze nie moge postawic zadnego zakladu w Pinnacle uzywajac Sportmarket
Zakladow na Eurovision nie zagrasz jako AKO w Easysportbet
Prawde mowiac w tym wypadku nie mialem w ogole na mysli eurowizji, tylko zwykle zdarzenia sportowe. Rozumiem, ze AKO jest mozliwe, tylko pytanie jak to sie robi? Co nalezy zaznaczyc?
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Gram tam tylko single wiec na 100% nie jestem pewny ,ale AKO jest chyba mozliwe z najpopularniejszych lig . Przykladowo pod Premier League masz Acca Sat i Acca Sun dostepne. Nie jest to jednak zbytnio popularne i obroty na tych rynkach sa nieduze. Do grania AKO to raczej inne firmy niz Easysportbet
Gram tam tylko single wiec na 100% nie jestem pewny ,ale AKO jest chyba mozliwe z najpopularniejszych lig . Przykladowo pod Premier League masz Acca Sat i Acca Sun dostepne. Nie jest to jednak zbytnio popularne i obroty na tych rynkach sa nieduze. Do grania AKO to raczej inne firmy niz Easysportbet
Serdeczne dzięki za wskazówkę. Nie dziwne, że jest to mało popularne, skoro są to już z góry narzucone kombinacje, szkoda. Pozostanę zatem przy singlach eurowizyjnych.