Proste. Poprostu jeżeli masz do czegoś talent to wykorzystaj go, a jeżeli go nie masz to odkryj, poprostu coś co lubisz robić. Ja żałuję, że zdolności malarskie chciałem wykorzystać jedynie do zdania egzaminu na arch i późniejszego projektowania, szkoda bo całe wakacje przebimbałem pracując fizycznie, często gesto była to dość ciężka praca... ale udało mi się być we własciwym miejscu o własciwym czasie i prosze, projektowanie mebli, wzornictwo, teraz ucze sie autocada i dochodzi projektowanie elewacji oraz wizualizacje, z tego jest na prawde niezła kasa i już nie myślę, że dobrze zarobić to można tylko zagranicą

Jeszcze podam jeden rpzykład z życia, wujaszek na wsi remontował w wakacje dom, został przebudowany (wnętrze) wg. mojego projektu, chodzi o zmiane położenia ścian aby było bardziej funkcjonalne wnętrze, zaraz cała wieś sie oczywiście zleciała zobaczyc jak teraz wyglada i oczywiście ciocia pochwaliła Januszka jak to ładnie wszytsko wymyslił, a traf chciał, że w tej samej wsi dom stawia sobei pewna babka znad morza, nieźle nadziana... jej też projektowałem wnętrza, szkoda tylko, że jest totalnie pojebana i ma beznadziejny gust i musiałem robic pod jej dyktando, ale za to płaciła, na nastepne waacje mam kolejne zlecenie

...widzicie, nawet w najgorszym zadupiu można nieźle zarobić

...na pewno każdy z was ma jakiś talent i potrafi coś robić lepiej od innych, teraz tylko i wyłącznie w jego gestii leży aby to dobrze spożytkować

...a co do allegro, to reczywiście mozna na tym zarobić, kumpel kupuje numery telefonów a potem sprzedaje, nie moge zrozumiec, że ktos wydaje 500pln aby mieć fajny numer kom

...a sa i numery po 10 000pln olaboga, ciekawe kto to kupuje