Nadal: ‘Of course he played fantastic. When he’s playing that way, I need something else. I was not able to have that extra thing tonight. It was unbelievable the way he played.’
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: betowiec
Nadal: ‘Of course he played fantastic. When he’s playing that way, I need something else. I was not able to have that extra thing tonight. It was unbelievable the way he played.’
dziwny mecz nadal zagral slabo ale dlaczego stal przez 3/4 meczu 2 metry za linia koncowa to tego nie ogarniam rozumiem, ze nole gral gleboko i dosc mocno ale rafa nawet nie probowal zmienic dynamiki meczu atakujac szybciej pilke bil glowa w mur przez 3 sety grajac ciagle tak samo i dostal lanie - jednak czegos wiecej wymaga sie spodziewac po takim mistrzu jak on dla mnie podwojnie dziwne bo nadal potrafi atakowac i przyspieszac wymiany, do siatki tez potrafi zagrac fakt ze okazji do tego za duzo nie bylo ale wedlug mnie mogl troche pokombinowac juz od polowy 2 seta gdzie bylo wiadomo, ze przebijaczka z serbem nie wygra
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: fechu
mimo tragicznego H2H na twardej nawierzchni...Rafa
co jak co, ale takiego wpierdolu w finale się nie spodziewałem...Djoko wyjaśnił dobitnie kto jest najlepszy na AO. No nic..jak Rafa nie wygra RG to będzie już równia pochyła i koniec kariery.