fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: fechu
Biczyk ogarnij się. Pisałem, że jakby Liga Mistrzów była prawdziwą Ligą Mistrzów to Real by w niej nie grał prawie wcale w 9statnich 10 latach. Kumasz to czy nie bardzo?
Kumam a gdyby w Hiszpanii robili badania i nie pozwalali hodować piłkarzy na sterydach to co by się stało ?
taaa DSF i nasi tez kupywali ale chyba pozniej pobudka 4.00 i jazda zamiast na pierwsze 2 lekcje do podst to byki sie oglodalo pozniej przychodzila lekcja WF-u kazdy chcialbyc jak oni
Liga mistrzów to tylko jedna składowa, ile razy wygrał Laliga Messi z barcą ile Ronaldo z realem? deklasacja.
Liga Mistrzów jak sama nazwa wskazuje to LIGA MISTRZÓW a BBVA to popierdółka 4 zespoły i piach co tu porównywać
no tak Ronadlo ma o jedną wygraną w Lidze mistrzów to znaczy że jest lepsze bez wątpienia, nie ważne że ma ogólnie mniej pucharów, bramek i asyst, mimo tego że jest starszy i dłużej gra, weźcie wy ludzie myślcie racjonalnie czasami.
A co lepsze BMW czy Audi??????
z tego co ja pamiętam to ja pisałem że na porównywalnym poziomie są te dwie marki i nadal tak twierdze, jeśli chodzi o mercedesa to generalnie oczywiście że jest to klasa wyżej niż Audi i Bmw.
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: fechu
Biczyk ogarnij się. Pisałem, że jakby Liga Mistrzów była prawdziwą Ligą Mistrzów to Real by w niej nie grał prawie wcale w 9statnich 10 latach. Kumasz to czy nie bardzo?
Wlasnie chodzi o to, ze wczesniej shark. Transmisje w piatek po poludniu, w zasadzie retransmisje z vhs, ktora leciala do polski. Live to jest teraz ten kretyn michalowicz