wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: mafia
White ale przyznaj że pomysł zerzniety z typera mundialowego. Daj choć trochę zasługi.
5 % mogę dać najwyżej. Wtedy zaproponowałem żeby na tym portalu grać co by nikt nie musiał się pocić i liczyć punktów na kartce papieru. To kopa w tyłek dostałem od skostniałych baronów forumowych że granie musi być na forum. A teraz proszę, nikt słowem nawet nie pisnął że za dużo zachodu.
Amsterdam i Wdowa ponownie proszeni o zgłoszenie się, jak ktoś dla beki ma ksywkę Beneq to żartownisia też poprosimy o ujawnienie. Wszelkie wypierdolenia dyscyplinarne z typera odbędą się tuż przed startem ligi
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: wHiTe_StAr
White ale przyznaj że pomysł zerzniety z typera mundialowego. Daj choć trochę zasługi.
5 % mogę dać najwyżej. Wtedy zaproponowałem żeby na tym portalu grać co by nikt nie musiał się pocić i liczyć punktów na kartce papieru. To kopa w tyłek dostałem od skostniałych baronów forumowych że granie musi być na forum. A teraz proszę, nikt słowem nawet nie pisnął że za dużo zachodu.
Tak było pamiętam, to burbon napisał żeby ten pomysł sobie white wsadził w dupe
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: fechu
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Tak było pamiętam, to burbon napisał żeby ten pomysł sobie white wsadził w dupe