wisla-widzew X powody : - Widzew w tym sezonie jeszcze bez remisu, a wiselka tylko jeden remis. - Mecze miedzy tymi zespolami sa zawsze zaciete - Widzew gra coraz lepiej - Wisla jest "skopana" po meczu z Hajdukiem - Barsdzo ladny kurs na X - 4.5 (prof)
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Deszcz: [qb]Alhen-Hannover 2:5 to raczej nie remis :eek: a szkoda :eek: [/qb][/QUOTE] jaka szkoda? Hannover to byl moj debiutancki typ w TT :-)))))
Zetrix ja Ci proponuje LAVAL z Div 2 (Francja) Aktualnie wchodzę na 4 poziom i jak w ciągu dwóch najbliżyszh kolejek nie zremisują to moja przygoda w Unibecie się może wkrótce zakończyć. Kurs na X Lavalu bardzo dobry 3.05 w najblizszym meczu.
Deszcz nie brudź w tym temacie jakimiś wynikami, od tego jest czat, a każdy może sprawdzic sobie aktualny wyniki na stronach do tego stworzonych. Zamiast 3 postów mogłeś zmieścic się w jednym - Stosuj opcje EDYCJA!
Cordoba od 4 spotkań nie zremisowała, natomiast Numancja od dwóch. W poprzednich sezonach Cordoba remisowała 28,5% oraz 33,3%, a Numancia 40% i 23%. Tarragona również od czterech spotkań nie remisowała i mimo, że Levante ma już 3 remisy warto spróbować. jeżeli się nie powiedzie to w następnym spotkaniu raczej powino być X. Co wy na to ???
Zetrix jeśli chcesz grać na te zespoły progresja to szczerze Ci odrazdzam. Po pierwsze sezon w Secunda trwa 42 kolejki! Po drugie Cordoba ogolnie slabo wypada na podtsawie ubiegłych 3 sezonów - zaledwie 28.5% X. Co nie jest wybitnym osiągnieciem. Juz lepiej jakbym mial teraz polowac na remisy to zaczalbym od Xarez. Ale póki piłka w grze...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał McKracken: [qb]Witam! Progresja progresją, ale w sobote jest mecz La Coruna-Barca. Bardzo mi tu pachnie remisem. Co wy na to?[/qb][/QUOTE]
Chyba pomyliles tematy! Mowisz ze progresja progresja - czyli odsuwasz ja na bok i pytasz sie nas o typ. Tu komentujemy tylko typy ktore scisle maja zwiazek z tematem - wiec ze swoim pomyslem powinienies zwrocic sie gdzie indzej - poszperaj troszke, mecz w sobote jescze sporo czasu i nic nie wiadomo kto zagra kto nie - moze jakis zawodnik dozna kontuzji na MS i klub bedzie mial problem z zestawieniem silnej 11. Troszke samokontroli!