Charlotte Bobcats - Boston CelticsMecz przeciętniaków ligi NBA. W tym sezonie już raz się obie ekipy spotkały i góra po dogrywce była drużyna Celtów (110:108)
Boston ostatnie trzy ligowe mecze wygrał ( z Indianą, Portland i NY ) Pierce i spółka złapali drugi oddech i dziś z pewnością będą chcieli swoją serię wygranych meczy przedłużyć do czterech W. Ale to zadanie nie będzie łatwe. Na przeciw stanie Emeka i jego paczka. Drużyna bardzo ciekawa, która obecny sezon rozpoczęła nie najlepiej. Odnieśli zwycięstwo z Cleveland i sprawili dużą niespodziankę pokonując po dogrywce ekipe San Antonio. W ostatnim meczu podjęli twardą walkę z kandydatem do podium ; ekipą Dallas. Przegrana ośmioma punktami nie jest tragizmem. Jak pokazują wyniki pięciu ostatnich meczów pomiędzy ww drużynami spotkania zawsze byly bardzo wyrównane a losy zwycięstwa rozstrzygały się w ostatnich sekundach. Dziś z pewnością Bobcats będą chcieli odnieść zwycięstwo, Boston do potentatów nie należy. Spodziewam się wyrównanego meczu i trzeciej wygranej ekipy Charlotte
Typ :
Charlotte @ 1,95 7/10 Sacramento Kings - Utah Jazz Utah w tym sezonie wszystkich zaskakuje. Odnoszą zwyciestwa niezależnie od klasy rywala. Dziś w meczu Z Kings myśle, ze napotkają na spory opór i o zwycięstwo będzie bardzo trudno. Ekipe Sacr stać na bardzo wiele, mają dobry, ciekawy skład - Shareef, Ron, Bibby to uznane już nazwiska dla NBA
Ostatnio dwa mecze przegrali i dziś będą chcieli sie zrehabilitować. Okazja jak każda inna tylko że przeciwnik "w gazie"
Dziś jendak spodziewam się szóstego zwyciestwa Kings a co za tym idzie drugiej porażki Utah
Typ :
Kings @ 2,03 (prof) 8/10 Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ersMecz, w którym oczekuje bardzo dobrej gry #22 wsród Kozłów. Ostatnio rzuca sporo punktów,
wczoraj został lekko przyblokowany przez obronę Indiany ale dzis mam nadzieje ze nadrobi

Powodem grania na Milw jest głównie absencja Iversona i Webbera wsród 76ers.
Dodatkowo Milw ostatnio ponieśli trzy porażki i dziś licze na przełamanie.
Rano złapałem bardzo dobry kurs w profie i nie mogłem tego odpuścic

Typ :
Milwaukee @ 1,92 (prof) 9/10 Z innych zdarzeń które "czuje" to
Over 187.5 w meczu Detroit - Hawks
Pistons chyba złapali rytm, do tego dochodzi niezły w ofensywie Johnson wsród gości i over bardzo możliwy